- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım evet benimde kasıklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi bende adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım öyle öğrendimkızlar benim kasık ağrım var yeni hamile olup bun yaşıyan varmııı
merhaba,benimde kasıklarım ağırıyor.adet günümde idrar testi ile öğrendim.kızlar benim kasık ağrım var yeni hamile olup bun yaşıyan varmııı
günaydın canlar:))Merhaba canım evet benimde kasıklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi bende adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım öyle öğrendim
Doktora gittin mi canım? Ne dedi? Erken öğrendim diye geriliyorumMerhaba kızlar bende adetime 3 gün kalan kan da öğrendim değerim 3 gün kala 47.53 tü 2 gün sonra yani adetime bir gün kala baktırdığımda 179.83 e çıkmıştı:) mutlu hamileler çoğalsın inş![]()
Yok cnm yarın sabaha randevu aldm ztn yarında adet günüm bakalım kaça çıkmış olucak değer aynen bende 4 gün kala evde idrar testinde öğrendim ama bylede stres olunuyomuş sonrasındada kese görüncekmi? Kalp atışı duyulcakmı? ikili test,üçlü test stresi yaşıcız heralde byle sürüp gidicek insanın elinde değil ister istemez heycan stres yapıyor vallaDoktora gittin mi canım? Ne dedi? Erken öğrendim diye geriliyorum
Bende yarın gidicem çok stresliyim. Erken öğrenmek hiç mantıklı değilmişYok cnm yarın sabaha randevu aldm ztn yarında adet günüm bakalım kaça çıkmış olucak değer aynen bende 4 gün kala evde idrar testinde öğrendim ama bylede stres olunuyomuş sonrasındada kese görüncekmi? Kalp atışı duyulcakmı? ikili test,üçlü test stresi yaşıcız heralde byle sürüp gidicek insanın elinde değil ister istemez heycan stres yapıyor valla
hayırlı olsun kuzucumm:))Selam kizlar reglim 2 gun gecikti hamilelik testi pozitif cikti. Kasik agrilarim var bide regl olurken hissettigim tuhaf bi agriyi simdide hissediyorum.Doktora gidip emin olucam en yakin zamanda :) acayiipp mutluyum bidee
hayırlı olsun kuzucumm:))
Benim de çok fazla kasik ağrım oluyor 6. Haftaya girdik bizde ben adete 5 gun kala kan testinden öğrendim şaşırdım bi şok oldum çok istememe rağmen olmayacakmis gibi geliyordu Allah nasip etti oldu ilk denemedekızlar benim kasık ağrım var yeni hamile olup bun yaşıyan varmııı
hayırlı olsun canım benim:))Ben hamileyim ve goguslerim inanilmaz agrio ve cok sisti:)) idrarla yapilan gebelik testleriyle ogrendim bes haftalik hamile yim haftaya doktor kontrolum olacak insallah ozamana kadar beklicem:)
ayy bendensin desene:)) ben bugün yine kan verdim bat a 4 gün kala 39 du bat a 2 gün kala 96 idi bakalım üstünden yani en son yaptırdığımın üstünden 6 gün geçti yarın cıkacak sonucum:)bende bata 4 kala evde yapılan testle öğrendim. sonra batın geçmesni bekledim. 2 gün geçince 379 çıktı. şimdi haftaya salı kontrolüm var bakalım keseyi görcez inşallah daha sonra da kalp atışını beklicez böyle böyle devam işte =)