Hadi bakalım HAMİŞLER gelin öğrendikten sonra yaptıklarınız gebelik takibi:)

bat öncesi kan vermediğime seviniyorum aslında çünkü insan stres oluyo ya kimyasalsa ya tutunmazsa vs diye battan sonra kan vermiş olmama rağmen hala rahat değilim keseyi görünce rahatlarım diyorum gerçi o zaman da kalp atışını görene kadar strese devam edicem böyle böyle doğuma kadar stres forever galiba :KK48:
Canim ya ben seni tebrik edemedim birturlu aklimdasin bulantim agrim falan derken :( aealik anne grubundada pek giremedim

Canim ya ben seni tebrik edemedim birturlu aklimdasin bulantim agrim falan derken :KK43: aealik anne grubundada pek giremedim
teşekkür ederim canım. biraz sıkıntılı bi süreç atlatıyorum bende haftasonu hafif bi kanamam oldu şimdi doktor ev istirahati verdi 1 hafta düşük riski var diye =( umarım sağlıkla atlatırız bu dönemi =(

teşekkür ederim canım. biraz sıkıntılı bi süreç atlatıyorum bende haftasonu hafif bi kanamam oldu şimdi doktor ev istirahati verdi 1 hafta düşük riski var diye =( umarım sağlıkla atlatırız bu dönemi =(
Kalkma hic yataktan gozunu sevim hicbirsey bebisinden onemli degil bunu unutma birtek vc icin kalk sadece

Back
X