- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Alicim dedi diye eşinize aranızda bir şey var mı diye mi sordunuz?Arkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Evet sordum absürt muAlicim dedi diye eşinize aranızda bir şey var mı diye mi sordunuz?
Yaşıtlar ayniKadının yaşı çok büyükse yani aradaki yaş farkı çoksa bazen kullanıyorlar çocuğa kullanırmış gibi.
İnsanlar çeşit çeşit bizim iş yerinde de biri var adam benden 20 yaş büyük hayatım deyip duruyor bir iki uyardım ama baktım patron hariç herkesle hayatım diye konuşuyor boş verdim artık düzeltmiyorum.
Yanımdaki stajyerlere de ben bazen cim'li konuşuyorum neden yapıyorum bilmiyorum
İsim veriyor yalnizBen bazen alış veriş yaparken ablacım bunun kırmızı rengi yok mu derim mesela
Bunun dedim diye ne o benim kardeşim nede ben onun ablasıyım
Bazen alışkanlıktir dilden öyle çıkar
Böyle dedi diye sorun mu oldu
Sizin konular genelde hep böyle çalışma yeri ve çalışma arkadaşları üzerine konular
Kendinize dert aramak başka bir şey değil
Niye sen mi evlencem kocamla:))Boşansanız da siz de rahat etseniz adam da rahat etse artık.
is yerinde tabiki isim diyecekİsim veriyor yalniz
Niye sen mi evlencem kocamla:))
Hangi mahalle arasından yazdınız bunu? Ne leş bir düşünce biçimi.İsim veriyor yalniz
Niye sen mi evlencem kocamla:))
İçerik ve başlık uyumuArkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Evet bnde öyle düşünüyorm amaa görüyorm da herkes bayağı normal normal karşılıyormus gbi tavırdalarEvli erkeğe Alicim demek yakışık almaz. Ama ben kırk yaşındayım, Ali 22 yaşında bekarsa bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?