Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkimda :))

Ya aynen kurum kültürüdür bu bazı yerlerde herkes birbirine hanım bey der bazı yerlerde yaş statü fark etmeksizin isimle seslenilir. Ben altımda olan kızçelerime güzelim, yavrum (rip zorunlu) kuzum falan diyorum ama erkeklere demem ya no, onlar da bana desin istemezdim değişik

Eşin kendısinden yaşça küçük diye öyle diyor olabilir. Bende kendimden yaşça küçük olanlara cim’li konuşurum. Yada benden yaşça büyük olan oda benimle cim’li cım’li konuşabilir. Bi salın artık karı koca olmanız tasma takacağınız anlamına gelmiyor. Niyeti varsa tasma taksanda yapar amannn

Tam avukat hanim
Ben avukatlık yapmadım doğru olanı yazdım

Ali bey diyecek diyorsunuz alicim diyemez diyorsunuz başkasının yaptığını dert ediniyorsunuz

Ama.kendinizden bi habersiniz önce bi üslup öğrenin insanlarla nasıl konuşulur bunu öğrenir

Buraya gelip öfke kusmayın saygılı olun

Bizim big boss bana koçum demişti. Minik bir şeyim halbuki

Kocana sorarsın da elin kadınına kocamla aranızda bir şey mi var diye sormak kaçıncı derece obsesiflik bilemedim şimdi.

Siz iş yerindeki insanlara tek kelimelik cevap verdiğiniz için doğrusu bu sanıyorsunuz ama değil. İnsan ilişkileriyle ilgili sıkıntınız olduğunu düşünüyorum. Günün büyük bir bölümünü birlikte geçirdiğin insanın isminin yanına cim eklemek konu olacak bir durum değil benim gözümde.

Bana ters geliyor
Evet cunku baya normal. Erkegimmm aşkiimm sevgilimmm bitanemmm yazmis gibi tepkiler veriyorsunuz. Bana da bu anormal geliyor. Peki siz calisiyor musunuz? Yada hic calistiniz mi?
Çalışıyorum kimseyede bey hanım dışında kelime kullanmıyorumm bunun bneim çalışıp calismamamla alakası nedir güya iş ortamı hersey olabilir mi demek istiyosnnz çok enteresan

Evet aldatılıyorsun
Aaa bu surekli bana bakiyorlar nazar degdiriyorlar diyen uyeydi dimii emojiden caktim.

Yorumumu degistiriyorum o zaman. Kadinin kocanda gozu var ondan alicim diyor. Sakkin buna pabuc birakmayin kadinla yuzlesin ona dogru nas-felak okuyun bir daha alicim diyemeyecek.

Yani herkesle o şekilde konuşan insanlar var
Mesela Alicim yada Alim gibi. Ben hoşlanmam daha doğrusu herkese o şekilde hitap edemem, çok yapmacık geliyor. Hayatımda 2-3 kez gördüğüm biri bana o şekilde hitap edince irite oluyorum ama yapcak birşey yok tarzları öyle

Bana saygılı gelene saygılı davranıyorm ne yapmam gerektiğini bana öğretecek son kişi bile olamazsınız haddinizi bilin

Evet aynı zamanda kocası komiser diye iş yerinde dul bir hanımın eşine sarktığını iddia eden üye.

O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…