Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkimda :))

Evet bnde öyle düşünüyorm amaa görüyorm da herkes bayağı normal normal karşılıyormus gbi tavırdalar
Önceki konularında buluttan nem mi kapmıştın acaba bilemiyorum. Bu konuda haklısın hoş değil, burdan niyet okuyamayız kötü düşünmemiş olabilir ama ben doğru bulmadım

is yerinde tabiki isim diyecek

Heytttt bak bi huuu mu diyecek

Ayrıca diğer arkadaşa dediginiz şey çok çirkin bir şey ve hadsizce

Ne demek sen mi evlenecen
İsmin sonuna cim eklemek te çok mu normal ali bey normal olan değilmiydi ayrıca o yorum yapandan bıktım her konuma gelip saçma sapan yorumlar yapıyor

Sen mümkünse benim konularima cevap verme teyze
İstediğim konuya istediğim cevabı veririm. Kurallara uymazsam şikayet edersin.

İnan ki teyze deyince hiç bir yerim eksilmiyor, üzülmüyorum, kırılmıyorum, rahatsız olmuyorum. Sadece sen cevaplarınla seviyeni belli etmiş oluyorsun.

İyi allah rahatlık versin iyi uykular sana

İsmin sonuna cim eklemek te çok mu normal ali bey normal olan değilmiydi ayrıca o yorum yapandan bıktım her konuma gelip saçma sapan yorumlar yapıyor

Sen konuyu acarsın herkes yazar

Senin konun çok akli basında tabi dimi

Ne olursa olsun üslub önemli hiç kimseye benim kocamla evlenecen denmez bu senin terbiyesizligini gösterir

Yaptığın hadsizlik terbiyesizlik

Eşimle iş arkadaşlarımızın ilişkilerini düşündüm de -cim, diyenler olduğunu biliyorum. Ama hiç garip gelmemişti bugüne kadar

Evet bnde öyle düşünüyorm amaa görüyorm da herkes bayağı normal normal karşılıyormus gbi tavırdalar
Evet cunku baya normal. Erkegimmm aşkiimm sevgilimmm bitanemmm yazmis gibi tepkiler veriyorsunuz. Bana da bu anormal geliyor. Peki siz calisiyor musunuz? Yada hic calistiniz mi?

yani şimdi kadını tanımıyoruz belki hitap şekli böyledir bişey diyemeyiz ,alışkanlık olmuş olabilir, asıl olan herkese olan yaklaşımına bakmak eşinize özel değilse bence bir sıkıntı yok. Ama sadece eşinizle bir samimiyet oluşturduysa bir takipte kalın derim. Çünkü bende aile içi cok sevgi sözcükleri kullanan biriyim zaman zaman iş yerinde ağzımdan çıkıyor ama neyseki 16 yıldır aynı çalışan kişileriz de kimse kimseye takılmıyor bu konuda

Ali bey mi :)) Ay 6 senedir aynı kurumdayım sadece patrona bey diyorum, benden 20 yaş büyüklere bile ismiyle hitap ederim bizde bey hanım falan yok. Sizin eşiniz o kadına Ayşe hanım mı diyor?

Evet cunku baya normal. Erkegimmm aşkiimm sevgilimmm bitanemmm yazmis gibi tepkiler veriyorsunuz. Bana da bu anormal geliyor. Peki siz calisiyor musunuz? Yada hic calistiniz mi?
Kendisi iş arkadaşlarına hal hatır sormaktan imtina eden bir karakter olduğu için eşinin iş arkadaşlarıyla kurduğu normal ilişkileri aldatmaya bağlayabilecek potansiyele sahip bir üyemizdir.

Kendisi iş arkadaşlarına hal hatır sormaktan imtina eden bir karakter olduğu için eşinin iş arkadaşlarıyla kurduğu normal ilişkileri aldatmaya bağlayabilecek potansiyele sahip bir üyemizdir.
Snanae keyfimin kahyasımisn istediğimle konuşurum istediğimle konuşmam kocamaaa alicimm demesi çok normalse bilemiycemm

Ali bey mi :)) Ay 6 senedir aynı kurumdayım sadece patrona bey diyorum, benden 20 yaş büyüklere bile ismiyle hitap ederim bizde bey hanım falan yok. Sizin eşiniz o kadına Ayşe hanım mı diyor?
Bizde de yas farki olanlara abi abla denir. Akranlarinla samimet seviyesine gore isim yada diger hitap sekilleri kullanilir. Bizim izmir subede bir abi bana guzelim demisti onu garipsemistim sonra farkettim adam diger adamlar da dahil herkese guzelim diyor.

Siz çalışıyor musunuz?
İnsan günün 7-8 saatini birlikte geçirdiği insanlara hanım/bey demeyi bırakıyor bir süre sonra. Dümdüz ali demek yerine cim eklemiş. Benim tarzım değil ama gayet normal geldi bana.

Snanae keyfimin kahyasımisn istediğimle konuşurum istediğimle konuşmam kocamaaa alicimm demesi çok normalse bilemiycemm
Bilemiyorsun zaten, insan ilişkileri hakkında hiç bir fikrin yok. Evlenene kadar fanusta falan tuttular seni heralde. Evet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…