- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Sen mümkünse benim konularima cevap verme teyzeHangi mahalle arasından yazdınız bunu? Ne leş bir düşünce biçimi.
Önceki konularında buluttan nem mi kapmıştın acaba bilemiyorum. Bu konuda haklısın hoş değil, burdan niyet okuyamayız kötü düşünmemiş olabilir ama ben doğru bulmadımEvet bnde öyle düşünüyorm amaa görüyorm da herkes bayağı normal normal karşılıyormus gbi tavırdalar
İsmin sonuna cim eklemek te çok mu normal ali bey normal olan değilmiydi ayrıca o yorum yapandan bıktım her konuma gelip saçma sapan yorumlar yapıyoris yerinde tabiki isim diyecek
Heytttt bak bi huuu mu diyecek
Ayrıca diğer arkadaşa dediginiz şey çok çirkin bir şey ve hadsizce
Ne demek sen mi evlenecen
İstediğim konuya istediğim cevabı veririm. Kurallara uymazsam şikayet edersin.Sen mümkünse benim konularima cevap verme teyze
İyi allah rahatlık versin iyi uykular sanaİstediğim konuya istediğim cevabı veririm. Kurallara uymazsam şikayet edersin.
İnan ki teyze deyince hiç bir yerim eksilmiyor, üzülmüyorum, kırılmıyorum, rahatsız olmuyorum. Sadece sen cevaplarınla seviyeni belli etmiş oluyorsun.
İsmin sonuna cim eklemek te çok mu normal ali bey normal olan değilmiydi ayrıca o yorum yapandan bıktım her konuma gelip saçma sapan yorumlar yapıyor
Evet cunku baya normal. Erkegimmm aşkiimm sevgilimmm bitanemmm yazmis gibi tepkiler veriyorsunuz. Bana da bu anormal geliyor. Peki siz calisiyor musunuz? Yada hic calistiniz mi?Evet bnde öyle düşünüyorm amaa görüyorm da herkes bayağı normal normal karşılıyormus gbi tavırdalar
Ali bey mi :)) Ay 6 senedir aynı kurumdayım sadece patrona bey diyorum, benden 20 yaş büyüklere bile ismiyle hitap ederim bizde bey hanım falan yok. Sizin eşiniz o kadına Ayşe hanım mı diyor?İsmin sonuna cim eklemek te çok mu normal ali bey normal olan değilmiydi ayrıca o yorum yapandan bıktım her konuma gelip saçma sapan yorumlar yapıyor
Kendisi iş arkadaşlarına hal hatır sormaktan imtina eden bir karakter olduğu için eşinin iş arkadaşlarıyla kurduğu normal ilişkileri aldatmaya bağlayabilecek potansiyele sahip bir üyemizdir.Evet cunku baya normal. Erkegimmm aşkiimm sevgilimmm bitanemmm yazmis gibi tepkiler veriyorsunuz. Bana da bu anormal geliyor. Peki siz calisiyor musunuz? Yada hic calistiniz mi?
Tam avukat hanimSen konuyu acarsın herkes yazar
Senin konun çok akli basında tabi dimi
Ne olursa olsun üslub önemli hiç kimseye benim kocamla evlenecen denmez bu senin terbiyesizligini gösterir
Yaptığın hadsizlik terbiyesizlik
İstemediğin kişilerin konuna yazmasını engelleyebiliyorsun ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Yani öyle konuyu açtıysan katlanacaksın kısmı sözkonusu değilİyi allah rahatlık versin iyi uykular sana
Snanae keyfimin kahyasımisn istediğimle konuşurum istediğimle konuşmam kocamaaa alicimm demesi çok normalse bilemiycemmKendisi iş arkadaşlarına hal hatır sormaktan imtina eden bir karakter olduğu için eşinin iş arkadaşlarıyla kurduğu normal ilişkileri aldatmaya bağlayabilecek potansiyele sahip bir üyemizdir.
Tmm teskkuer ederim bazıları bilerek gıcık gıcık konuşuyorİstemediğin kişilerin konuna yazmasını engelleyebiliyorsun ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Yani öyle konuyu açtıysan katlanacaksın kısmı sözkonusu değil
Bizde de yas farki olanlara abi abla denir. Akranlarinla samimet seviyesine gore isim yada diger hitap sekilleri kullanilir. Bizim izmir subede bir abi bana guzelim demisti onu garipsemistim sonra farkettim adam diger adamlar da dahil herkese guzelim diyor.Ali bey mi :)) Ay 6 senedir aynı kurumdayım sadece patrona bey diyorum, benden 20 yaş büyüklere bile ismiyle hitap ederim bizde bey hanım falan yok. Sizin eşiniz o kadına Ayşe hanım mı diyor?
İşte bu yüzden site yönetimi bu seçeneği koymuş.Tmm teskkuer ederim bazıları bilerek gıcık gıcık konuşuyor
Ayşecim diyor :)Ali bey mi :)) Ay 6 senedir aynı kurumdayım sadece patrona bey diyorum, benden 20 yaş büyüklere bile ismiyle hitap ederim bizde bey hanım falan yok. Sizin eşiniz o kadına Ayşe hanım mı diyor?
İsmin sonuna cim eklemek te çok mu normal ali bey normal olan değilmiydi ayrıca o yorum yapandan bıktım her konuma gelip saçma sapan yorumlar yapıyor
Bilemiyorsun zaten, insan ilişkileri hakkında hiç bir fikrin yok. Evlenene kadar fanusta falan tuttular seni heralde. Evet normal.Snanae keyfimin kahyasımisn istediğimle konuşurum istediğimle konuşmam kocamaaa alicimm demesi çok normalse bilemiycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?