Aşılama Hadi bakalım herkes bebişine bir isim koysun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nihalcan

kr@liçe75
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
330
3
96
Erzurum
Düşününki bebişiniz olmuş ve isim koyacaksınız. babalardan önce siz hak ettiniz isim seçmeyi.bu kadar çabadan sonra tabi...
ben kız olursa Özlem Doğa, erkek olursa Tunacan
Ya sizler..???:1hug:

iki hasta Beşiktalı olarak kaçarı yok kesinlikle Kartal..(sağlıklı olsun tabide dua edim erkek olsun:)çok istiyorum bu ismi:j)

ben her aşılamadan sonra başlıyorum isim düşünmeye ama henüz bir kız ismi bulamadım.

benim bir gün oğlum olursa adı berat ama hayal geliyo artık bana üçüncü aşılmada tutmadı yine

benim hani olurya kız olursa*** ıKLıM***
erkek olursada ***KAAN,SARP*** bu ikisinden biri
olsunda hayırlı sağlıklı olsun

oooooo nihalcim benden önce davranmışsın ....... neyse affettim bak benim ismimi tercih etmişsin ..... güzel arkadaşım bu beni çok mutlu etti...... inşallah özlemin en kısa zamanda olur.........

bana gelince ben drumun soyadı olan gökçe yi düşünüyorum aslında çok önceden de hoşuma giderdi güzel bir tesadüfte oldu:) onun dışında kızıma ceylin, lina, ayris,şimal ,beren,ceren - oğluşuma da eymen , sarp,utku ,rüzgar gibi isimlerden birini tercih edeceğim sanırım ama babamız efe ismini seviyor neyse ki kısa olmazsa sonuna ekleriz.... aslında ben deniz adını da çok severim bakalım hele bir olsun.......

Kız olursa İDİL

Erkek olursa DEMİR düşünüyorum.

Sağlıkla , hayırlısıyla gelsin...:ecrin_bebek:

özlemcim o kadar isim saymışsınki inşallah hepsini koyacak kadar bebisin olur )))

aman yok almayayım alana da man olmayayım....... çift isim aslında düşünmüyorum ama öylr olacak gibi birinden birini seçeceğiz... sence hangileri güzel bir fikir verir misin?

benim bir gün oğlum olursa adı berat ama hayal geliyo artık bana üçüncü aşılmada tutmadı yine

inşallah beratına kavuşursun. pes eetmek yok asla.
azmin elinden hiç birşey kurtulmaz allahın izniyle.
o kadar umut verici haberler duyuyoruz ki umudunu kaybetme canım ya.
birgün buradan senin çığlıklarınla birlikte :sm_cool: senin güzel haberlerini alacağız inşallah.:Saruboceq:

iyşallah arkdaşım allahım isteyen herkese versin kimsenin elini boş bırakmaısn canım ben aslen erzurumluyum

allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah, dilerim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. opuyorumnanaktan

bence özlemcim beren ve eymen güzel isimler .
hatta ikizin olursada uyumlu isimler olur:)))

canım ya o iki ismin anlamı da çok güzel
eymen : hayırlı, uğurlu
beren: akıllı, güçlü kuvvetli

ay bir olsunda sağlıcakla isimler az çok belli olur .... tavsiyen için çok teşekkür ederim güzel uymuş valla hiç öyle düşünmemiştim..opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

merhaba bende yeniyim deneyimlerimizi paylaşabilirmiyiz

ben de erkek olursa berşah dusunuyorum(yeryuzunun sahı anlamına gelıyor)cok asil bır ısım kıza da konulur erkege de opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…