Hadi bana da bi fikir verin.

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
23
-----Dikkat satırlatca yazı!-----
En iyisi yerin dibine batsın inşallah diyor ve konuya giriyorum;
Şimdi bizim bu işguzar görümcem ile bugüne kadar ne iyi ne kötü, karşılaştığımızda iki kelam edebildiğimiz; ancak bazen sormadan bana bi şeyleri anlatması sebebiyle pek kendisine güvenmediğim(ağzımdan laf almaya çalışıyor olamaz mı olabilir), devamlı bana salçaydı oydu buydu yemekti ıvır zıvırdı vermeye çalışan, güya lafta beni seven ve değer veren bir ilişkimiz vardı. Cümlenin başını unuttum, anlatım bozukluğu yaptığımın farkındayım özür diliyorum.

Şimdi biz düğünümüzün arifesinde her çift gibi ufaklı tefekli bir takım problemler yaşadık elbet. Ama bunlardan biri baya köklü bir problemdi ve baya baya ayrılmayı falan kafaya koymuştuk, derken işi yürütebileceğimizin farkına vardık ve çok şükür devam ediyoruz.

Aramızda biraz kültür farkı var. Ben güney egeliyim, eşim karadenizin bir köyünden, ailesi çiftçi ve senelik gelirleri var. Bizimkiler onlara, onlar bize uzaylı gibi aile geçmişi açısından bakınca. Birbirimizi anlamak ha deyince olmuyor, kolay değil. Ancak ben her kültürün kendi doğrusu vardır diye düşündüm ve bugüne gelene kadar hiçbir durumda eşime ailesinden ötürü yüksünmedim. Adam doğduğu aileyi seçecek değil bir, kv kp kendi halinde iyi niyetli insanlar iki..

Eşim; kardeşlerimden biriyle tartışmalı olduğu (ailem köy kökenli birini istemedikleri ve bunu açık bi şekilde dile getirdikleri için) çalkantılı dönemde saçma sapan bi şekilde benim küçük kızkardeşi faceten siliyor. Kızgın ve çocukluk ediyor velhasıl. Kızkardeşim bu durumu bana anlatıyor, biz biraz konuştuktan sonra ben olayın suçlusunun kim olduğunu bulmak için kardeşime görümcemi silmesini söylüyorum. Eşimin kulağına gidip gitmemesine göre tepki koyacağım. Baştan kabul etmese de sonrasında ikna ediyorum. Olayları izliyorum. Ve bugüne kadar facebook konusu hiç açılmıyor. hiç kimse tarafından.

Bugün eşimle yaptığımız konuşmada bi şekilde konu buralara geliyor, laf lafı açıyor. Derken eşim, görümcem olacak o nursuzun ağlaya sümküre eşimi aradığını, kardeşimi ne kadar sevdiğini, onun neden faceten sildiğini bilmediğini, bir suçum mu var diye sorduğunu filan söyledi. Mesaj alındı. İşguzar görümcem ortalığı karıştıran kişi artık buna eminim. Ben de eşime aynen neden silmesini istediğimi filan gayet anlattım, tabiri caizse -özür diliyorum- apışıp kaldı. Gık diyemedi.

Ama ben sinir oldum. İki yüzlü şeytan, resmen arkamdan kuyumu kazmış. Bildiğin baya ayrılacaktık biz, neresinden keyif alacaktı olayın bilmiyorum. Eşime sadece neden benimle konuşmadığını sordum, ordan bakınca öcüye mi benziyorum dedim. Lütfen art niyet arama dedi. Yok yaa... Ben yer miyim.

Kızlar ne yapmalıyım? Sizce görümcemi arayıp yaptığını yüzüne vurup onun sandığı kadar aptal olmadığımı mı göstermeliyim?

Onun seviyesine inmeden kp'ye ağlak bir şekilde telefon açıp onun hakkında bildiklerimi ortaya dökerek onun silahıyla onu mu vurmalıyım?

Bu kadının bir ders alması gerekli. Yaptığı şey yanına kar kalmamalı. Cezasını çekmeli ama nasıl?
Uzun yazı için şimdiden özür diliyor, beyinlerinizden öpüyorum. Beni fikirlerinizden mahrum etmeyin. Yanlış bir adım atmak istemiyorum. Haklıyken haksız olmak hiç mi hiç istemiyorum.

Uyelik iptali mi? O niye? Noldu ya? Yine bir koca yazilan mesaji mi okudu?

Insallah cok onemli bir sorun yoktur :(

Konu neymis yaaa. Meraktayim. Yazmis da silmis mi geri yoksa?

Kızlar, kızlar boş konu açmış olup sizlerin vaktini aldığım için özür dilerim. Konu açmaya yanlışlıkla tıklayıp silemeyeceğimi fark edince oldu her şey.
Hala hayattayım ve hala the kocca konuyu okumadı. Ama içim elvermedi. Yani tanıdığım kişilerin olduğunu fakr ettim ve o konuyu okusalar kesin ama kesin eşime çıtlatırlardı. O yüzden bunu yapmak durumunda kaldım.
Özür diliyorum.:KK42:

Kızlar, kızlar boş konu açmış olup sizlerin vaktini aldığım için özür dilerim. Konu açmaya yanlışlıkla tıklayıp silemeyeceğimi fark edince oldu her şey.
Hala hayattayım ve hala the kocca konuyu okumadı. Ama içim elvermedi. Yani tanıdığım kişilerin olduğunu fakr ettim ve o konuyu okusalar kesin ama kesin eşime çıtlatırlardı. O yüzden bunu yapmak durumunda kaldım.
Konu icerigi silmek yasaktir.

Ama biz ben hepimiz merak ettik :)

Paylasmaktan vazgecmis olabilirsin, ama gitmeni gerektiren bir durum yok.
Hatta dertlesmek istersen yonetimin izniyle 2 . Bir nick de alabilirsin.
Derdin ne ise Rabbim derman olsun insallah.

Ben okumuştum :KK48::KK48: .Neyse hadi iyi yapmışsın yakalanmaktan iyidir :KK14:

Back
X