hadi bana destek olun...

selmas88

anne
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
1.773
10
116
İstanbul
hanımlar günaydın,
aranızda eminim ki bu konuda tecrübesi bulunan arkadaşlar vardır.. hemen konuya geçiyorum. ben bir mutfak aksesuarı tasarladım. aslında aksesuardan çok duvara asılabilecek bir süs. bunu bir şekilde pazarlamak istiyorum. ama kimlerle nasıl irtibata geçebileceğimi bilmiyorum.. bu aksesuarın ana maddesi kaşık. yağ üreticileri, bakliyat veya ne bileyim işte bu tarz firmalarla nasıl irtibata geçebilirim veya geçmeliyim.. hadi bir el atın..

en iyi çözüm bu ürününüzü kullanılmasını düşündüğünüz sektörle ilgili firmalara giderek uygulamalı gösterebilirsiniz..yada iyi bir projeyle devlet desteği alarak büyütebilirsiniz..ne güzel girişimciliğiniz için sizi tebrik ediyorum..Allah yolunuzu açık etsin,inşallah kullanışlıdır ve değerini bulur..

öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. boş durmak yapım gereği beni strese sokuyor. üretmek, birşeyler yapmak ortya çıkarmak resmen benim ruhumu dinlendiriyor. dediğiniz yollar deneyeceğim. internetten de promosyon firmaları ile irtibata geçmeye çalışıyorum. ama buralardan randevu alabilmek herhalde ürünü tasarlamaktan çok daha zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…