canım ben de en zor arabaya karar verdim aslında ben hala başka modellere de gidip geliyorum ama eşim maxi cosi citi alalım diyor onu alacağız. bizim de cabrio muz var görümcem geçen sene kızına almıştı çok az kullandı ben de yenisini almayı düşünmüyorum onun için. maxi cosi nin mila modelini duymadım hiç mila bebe conford ta var diye biliyorum ama ona da ana kucağı monte edilmiyor. loola ve loola up 'a cabrio monte edilebiliyor
canım saol bende zaten birazdan loola bakmaya gidicem joker e
yakından hiç görmedim nette inceledim videolarını seyrettim kafama çok yattı
maxi-cosi ana kucağı monte olması gerekir diye düşünüyorum çünkü aynı markalar bebe confort maxi-cosinin markası quinny gibi
şimdi gidip bi bakayım yazarım öğrendiklerimi
her zaman söylüyorum kendime araba alsaydım bu kadar zorlanmazdım yemin ederim
canım jokere gittiğinde şunu bir sorar mısın? Bebe Confort Loola Şasi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
loola ama fiyatı neden bu kadar ucuz? sadece arabanın iskeletini mi vercekler?
öğretmenim mac larende travel sistem var mı? hiö görmedim de bi link gönderir misin
Maclaren Techno XLR Travel System Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!öğretmenim mac larende travel sistem var mı? hiö görmedim de bi link gönderir misin
marka ve model taviye edemem ama hafif,tam yatan,katlanan bir araba alırsanız rahat edersiniz kızlar.arabayı tek başınıza da kaldırmak durumunda kalacağınız zamanları düşünerek alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?