Hadi bebek arabası seçimlerimizi,bilgilerimizi paylaşalım

canım maxi cosi monte oluyomuş çok sevindim.bende düşünebilirim bunu.çok hoş çünkü.bilgilendirdiğin içinde saol.[/QUOTE]

bende çok sevindim öyle olduğunu görünce valla
bişi diil şekerim:)

offf valla araba alma zamanı da geldi.. alınacakların hepsinin zamanı geldi ama ... işte zamana yayıyoruz malum, kredi kartı ekstrelerinde de yayılsınlar diye :)

kışın neyle gezdirildiğini anlayamadım ben inanna ?

esracım ben milasını aldım
lolo bana cok ağır geldi o yüzden vazgectim
ama oda cok kullanıslı cift yönlü kılıfı cıkartıp ana kucağını taktığında cok tatlı oluyo

ben maxi cosi ile loola arasında gidip geliyorum, haftasonu alıp rahatlayacaktık ama olmadı bu hafta alsak da kurtulsak artık

kzlar bebek arabası agır olanlar demırden uretılmıs oluyor dıkkat edın dıgerlerı titanyumdu sanırım daha hafıf olmasının sebebı bu
eger cok dıkkatsız ve titiz kullanamayacaksız agırda olsa demırden uretılenlerı alın derım
bızımkı chıcco ct 02 eger baska bı araba olsaydı sımdı paramparca olurduuu
ana kucagına da oglum hala sıgıyor henuz oto koltuguna gecmedık bılgınızee...

haa bı de kumasına cok dıkkat edın noylonumsu parlak bı gorunumu varsa almayın derım yazın su içinde bırakıyor bebeklerı
artı sevıbebenın havlu puset ve ana kucagı kılıfı var onlardan alın sımdı ucuzdur yaza ıkı katı oluyor fıyatları bu da bilginizee...

:))))
hepınızı öpüyorum saglıkla bebişlerinizi kucagınıza almanızı dılıyorum
(bende 2009 ocak annesiyim)

bende chicconun trio for me ile jane solo travel sistem arasında kararsız kaldım. sizce hangisini almalıyım

bende chicconun trio for me ile jane solo travel sistem arasında kararsız kaldım. sizce hangisini almalıyım

bence jane solo travel
jokerin mağazasında çantası ile birlikte indirimdeydi bi kaç hafta önce görmüştüm
şimdi ne durumda bilmiyorum ama

canım ben concord neo aldım onada bakabilirsin

biz de sonunda kararımızı verdik.
maclaren techno xlr travel system ile inglesina zippy 2009 arasında kalmıştım ben.
rengi dümdüz siyah olduğu için, eşim inglesina olanını beğendi.. onu aldık.
ben çok beğendim.. inşallah kullanışlı olur kızlar bu aldığımız arabalar. valla az paralar değiller yani..

gerçekten ne zormuş şu araba işi bende internetten kraftın travel sisitemini beğendim hem çift yönlü hem anakucağı monte edilebiliyo ama yakından bakmadım daha :sm_confused:

gule gule kullansın begüm arabasını....

teşekkürler canım.

gerçekten ne zormuş şu araba işi bende internetten kraftın travel sisitemini beğendim hem çift yönlü hem anakucağı monte edilebiliyo ama yakından bakmadım daha :sm_confused:

kraft için bir daha düşün derim ben ... 3 arkadaşımda kraft var. ikisinin alt sepeti kırıldı, 1 tanesinin çift yön özelliği hiç kalmadı-dönmüyor artık.
her üç araba da henüz çok yeniler. en eski olanı 11 aylık işte...

hadi bakalım begümde arabalılar kervanına katıldı bizde hala tık yok:))
yalelcim güle güle kullanın tatlım

hadi bakalım begümde arabalılar kervanına katıldı bizde hala tık yok:))
yalelcim güle güle kullanın tatlım

sağolasınız canım valla...
aslında erke erken almak çok da luzumlu değilmiş, onu farketim.
koskoca kutusu evde çok yer tutuyor çünkü.
dışarı çıkma vakti gelince alınabilir sanırım bu bebek arabası...

aynı seyi dün bende düşündüm
ana kucağı ve bebek arabasına yer bulamıyom
ana kucağını gardolaba kaldırdım arabada kutuda misafir salonunda duruyo
ne o kadar acele ettiysem

aynı seyi dün bende düşündüm
ana kucağı ve bebek arabasına yer bulamıyom
ana kucağını gardolaba kaldırdım arabada kutuda misafir salonunda duruyo
ne o kadar acele ettiysem

juli sen onu almasaydın eger uyku girmezdi gözüne merak etme:)))))))))))))iyiki almışsın gece gunduz arabayı sayıklardın...:))bizimkide misafir salonunda ana kucagıda beşigin içinde aman nasılsa alıncaktı...

biz de nihayet arabamızı aldık
ohhh içim rahatladı valla
her dışarı çıkışımda gidip bebek arabalarına bakıyordum
adamlar bıkmıştı benden
biz maxi cosi taxi citi cx aldık
normalde fiyatı 570'den başlıyor ama nakitte 470 e aldık
kemeraltında mina bebeden aldık
nakitte çok indirim yapıyorlar

yalel scedcedu
Güzel günlerde kullanin arabanizi.Yalel canim 40 i ciktimi herzaman cikart disari ama araba egzosu olmasin bide alisvris merkezi olmasin.Artik neresi varsa size öyle yakin firsatin varsa hergün cikart arabayla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…