Hadi bebek arabası seçimlerimizi,bilgilerimizi paylaşalım

scedcedu netten baktım arabanıza
benim beğendiğim bi model eşim beğenmemişti
hangi rengi
güle güle kullanın inşallah
hemde uygunada almışssınız

hadi hayırlı olsun sce, güle güle kullanın inşallah... tekerlekleri düz bassın, allah sağlıkla gezmeyi nasip etsin herkeslere....

yalel scedcedu
Güzel günlerde kullanin arabanizi.Yalel canim 40 i ciktimi herzaman cikart disari ama araba egzosu olmasin bide alisvris merkezi olmasin.Artik neresi varsa size öyle yakin firsatin varsa hergün cikart arabayla .

çok sağolasın meltem teyzesi..
hadi ya.. kışın, soğuk havada bile mi? bizim site çok müsait gezinti için ama.. soğukta nasıl olacakki?

yalel çok teşekkür ederim canım ben atlamışım kusura bakma
siz de güle güle kullanın arabnızı begümle güzel huzurlu mutlu gezintiler yapın canım, o kadar özenip aldık inşallah bizim bebişler
içinde dururlar arabaların
görümcem geçen yıl quinny almıştı kızı kesinlikle bebek arabasında durmuyor

Yalelcim
Ben oglanda buranin havasina alisamamistim cocuk hasta olur diye ilk 40 gün hic disari cikmamistik.Sonrada mayisa kadar cok az ciktik oda hep kanguruya astim önümde .Sonra etrafi diger bebekleri göre göre delimiymisim ben dedim.Bunda ilk gün niyetliydim ama gene gecen gün bi doktor tv de lohusanin mezari 40 gün acik durur diyince vazgectim.Esim biraz izin alacak komsuyla okul arkadasinin annesi ile anlasacagim.Oglanin okuluna ilk 2 hafta gitmeyecegim ne ben ne bebek.Ama sonra bebegi alip arabayla günde bi saat filan hava almaya cikacagim.Burda sokaklar arabayla dolasanlarla dolu üstelik hava hep soguk oldugu icin havaya aldiris etmezler.Oglan yuvaya basladiginda sakir sakir yagmur yagiyor bunlar bahcede oynuyorlar.Kadina ne geregi var icerde kalsalardi demistim.Kadinda büyüyüncedemi icerde kalacaklar burda hava hep böyle simdiden alismalari lazim demisti bana.Hastalik korkusundan kalabalk yerlere girmem ama en azindan bizim sokaktan arka sokaga kadar bir tur atariz .Sogukta cikarincada ona göre giydirip sarip sarmaliyosun bebegi.Araba geldi simdi icine nasil bisey alayim diye bakacagim.Burasi cok soguk oldugu icin kimisi yorgan koyuyor kimisi ici müflonlu tuluma koyuyor bebegi ,Bende henüz karar veremedim ama sizin orda güzel havalar hep oluyor site iciyse araba filanda cok olmaz hergün bi tur attir.

scedcedu
Görümcenin kizi ne kadarlik neden durmuyor arabada? Bebekler ilk aylarda cogunlukla uyuyorlar zaten arabayla dolasip uyudugunda daha sakin oluyorlar.Hepsi benim gözlemim burda ve oglum büyürken aman ya bilmiyodum ne zorluklar cikarmisim kendime dedim hep.

görümcemin kızı şu anda 14 aylık ama o biraz değişik bi çocuk mesela kesinlikle beşiğinde de yatmıyor. tabi şu da var ilk aylarda havalar soğuk diye hiç dışarı çıkarmadılar bebek arabasıyla, 6-7 aylık olduktan sonra bebek arabasını kullanmaya başladılar o zaman da çocuk içinde durmadı sadece uyurken kullanabiliyorlar ki o zaman bile daha çabuk uyanıyor. inşallah bizimkiler öyle olmaz arabalarını severler de rahatça dolaşırız

haklısın valla.
ilk 40 gün her şey yasak zaten bildiğim kadarıyla lohusaya :)
madem biz de alalım kalın yorgan morgan bişeyler, evde hapsetmeyelim yavruları. hava alsınlar gezinerek.. alışacaklar soğuklara da sıcaklara da.. aynen dediğin gibi. pamuklara sarmalayıp sarıcaz derken, abartmamak lazım.

scedcedu
Aman canim bebek uyusun diye araba gibi seylere alistirmak cok kötü.Sorunu olsa bile yataginda uyumaya alissin önce bebek.Normal kendi arabalarina koyup dolastiran biriyle tanismistim sok olmustum.Adamcagiz uykulu gözlerle araba kullaniyor tam uyudu diye eve geliyolar hop bebek gözlerini aciyormus. Uyumuyorsa zorla uyutmaninda alemi yok demekki uykusunu almis bebek.Görümcenin kizinda baska bir sorun olmasin.Yada cok uyumus uykusu olmuyor olabilir. 14 aylikken oglumuda pek oturtamazdim bastona daha cok itmek isterdi.O aylarda normal yani.Yoruldumu oturmak ister.Oglumda azi dislerini cikartiyordu o aylarda hep bizim yataga gelirdi.Uyudumu alir yatagina koyardik.

Yalelcim
Ben lohusalik anlamadim ya 4 gün hastanede keyif yaptim sonra eve geldim yardim edecek bi allahin kulu yok.Esim sabah ise gidiyor aksam geliyor.Sabahtan aksama kadar ne lazimsa kendim yapiyordum.40 gün nasil gecti anlamamistim o zamanlar.Ama hersey yasak gercektende :)))

ya ne kusuru şekerim :) aşkolsun...
teşekkür ederiz teyzesi..

ben de bebekken, geceleri hiç uyumazmışım.. 8 aylıkken falan başlamışım bu huysuzluğuma, 2,5 yalıma kadar... sadece arabada uyuyormuşum. gece annemle babamla biniyormuşuz arabaya, şehir turu atıyormuşuz... araba durunca ben gözümü açıyormuşum...
ben 2,5 yaşıma gelene kadar.. babacım işe uyumadan gitmiş gelmiş velhasıl. işten azıcık erken gelmeye çalışıyormuş hep, belki 2-3 sat bi uyku fırsatı olur diye :)
annem bir deri bir kemik gibiymiş o dönemde... fotoğraflarını görseniz korkarsınız hakikaten... çökmüş kadın uykusuzluktan koşturmaktan..

:)) peki meltemcim, mesajı aldık hepbirlikte...
her şey yasakmış kızlar.... haberiniz olsun :)))

Kızlar ben hep maxi cosiden yanaydım ama hiç düşünmediim bir araba aldım
concord neo ve inanılmaz içime sindi şimdilik çok memnunum bakalım demir bey ne düşünecek
od beğenir herlde:))

canım araban çok güsel güle güle,tepe tepe kullansın oğlusun sağlıcakla...en iyisini yapmışın.hamileyken,normal bebek arabası istiyodum,doğurunca hafif puset daha iyidir dedim.şimdi de ana kucaklıları beğeniyorum.demekki en doğrusu ana kucaklı almakmış.kaydirigubbakcemile3

kızlar bende bebe conford loloa aldımm kulanalarr memnunmuuu maxsi cosi le arsında kaldım eşim bebe conford u beyendi aldım daha gelmedi ne diyosunuzzzz degişebilirim her an

kızlar bende bebe conford loloa aldımm kulanalarr memnunmuuu maxsi cosi le arsında kaldım eşim bebe conford u beyendi aldım daha gelmedi ne diyosunuzzzz degişebilirim her an

bence çok güzel bi seçim güle güle kullanın
ben de arada kalmıştım maxi cosi yi ucuza bulunca ona karar vermiştim loola yı çok beğeniyorum

arkadaşım genelde aldıgımız arabalardan pişmanız:)))kaba büyük agır vs diye.ben chicco multiway aldım ama çok agır şimdi dandikten bi baston aldım onu nkullanıyorum heryere gidebilyorum tek başıma..
dikkat et çok agır kesinlikle alma...

ecrin katılıyorum arabam güzel fonksiyonlu falan ama
ben daha dışarı çıkmadım eşimsiz
çok ağır yaaa

ben de daha yeni aldım 3 tekerlikli çok memnunum ama kuzey bey hiç hoşlanmadı ağlaya ağlaya bi hoş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…