- 24 Aralık 2016
- 1.994
- 2.643
- 133
- 37
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Hikayeyi kacirdim ben biraz takip edeyim :))Bilemedim bende şimdi :)angelmiracle katılsana sende :)
Adnanın gözleri faltası gibi açıldı, abisiyle ne alakası olabilirdi. Merakla sordu "evet, abim? Ne olmus abime?"Gülnihal yutkundu. .. derin derin nefes aldı artık hazırdı anlatmaya ama Adnan ın tepkisi onu çok korkutuyordu bunca zaman neden ona birsey anlatmadan çekip gittiğini öğrenirse yapabileceklerinden öfkesinden... abin Ahmet ....onun yüzünden gittim diye bildi sadece.
Ayy hikayeyi okumam lzm bastan sona devami icinAbim ogün senden ayrılmamı istedi “neden neden “diye ağlayıp haykırmaya başladım keşke keşke öğrenmeseydim nedenini yıllar önce kardeşlerin varmı diye sormuştum sana hatırlıyomusun dedi gülnihan
Adnan -evet sormuştun ve bende sana 3 kardeş olduğumuzu bir ağebeyim birde ablamın olduğunu söylemiştim ne alakası var şimdi diyip gözlerini kaçırıp ayağı kalktı biraz tedirgin vekorkak bi hal almıştı yüz ifadesi gülnihan ayağı kalktı ve “yüzüme bak “ diyip bağırdı “evet bakamazsın çümkü bakıcak yüzün yok “dedi “ağabeyin şu an nerde “dedi ağlayarak Adnan -herşeyi anlatabilirim bak bendedaha önce bilmiyordum sen gidince öğrendim “dedi .
Gülnihan hala yalan söylüyorsun neyi açıklıycan ha neyiiiiii Ağabeyinin babamı canım babamı nasıl öldürdüğünümüüüüüüü. söylesene neyiiiiii açıklıycaksın........
Smdi hikayede terslik mi var gulnihan in babasini adnan in abisi oldurmus sanrm ama hastanede adnan in bsnda duruo gulnihan in babasiAdnan şaşırdı kekeledi gözlerinden yaşlar geldi elleri titredi ve bayıldı gözlerini açtığında hastaneydi başında gülnihan,gülnihanın babası ve Adnanın abisi vardı,Adnan tekrar şaşırdı yine bayıldı tekrar kendine geldi aynı kişiler karşılarında idi burada neler oluyor dedi gülnihan kahkalar atarak adnana abisini gösterdi sen beni terk ettiğinde ben de abinle evlendim dedi önce intikam içindi sonra aşık oldum şimdi 2 çocuğumuz var bir kız bir erkek babamda ölmedi seni bulmam için bana yardım etti Adnan şaşırdı ağladı tekrar bayıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?