Hadi bir hikayemiz olsun :)

Andnan gülnihal için su istedi ve balıkçı amca suyu masaya getiri verdi gülnihan titreyen elleriyle su tutup içmeye çalıştı o ensada okadar çok kork muş ve tedirgindiki bi anda suyu üzerine dökü verdi ve adnan yavaş ça yerinden kalkıp gülnihana doğru yürüdü ve dediki - benden bukadar korkmana gerek yok diyip diz çökerek gülnihan ın ellerinin heycan dan buzgibi oldugunu fark edince ellerini avucunun arasına alıp gülnihanın gözlerine bakarak şöyle dedi......

"Ellerini ilk tuttuğum günkü gibi.. O zaman da böyle buz kesmişti ve titriyordu heyecandan.. Sevgimle ısınmıştı o pamuk ellerin."
Duydukları karşısında gözlerinde beliren umutla birden Adnanın gözlerine baktı Gülnihal, içinden 'hala seviyor mu beni?' Diye düşünerek. Ne söyleyeceğini bilememişti, içinde fırtınalar kopuyor fakat tarif edecek kelime bulamıyordu.

Balıkçı dökülen suyu görmüş olmalı ki bir bardak su daha getirdi. Adnan bardağı Gülnihale uzattı ve yine yavaşca yanından kalkıp yerine geçti. Ay'ın denize düşen ışıltılarına bakarak derin bir iç geçirdi ve...

Gülnihal neden haber vermeden gittin derken sesindeki hayal kırıklığı onca yılın üzüntüsüyle Gülnihal in yüzüne baktı ...hala aynıydı gözleri , burnu al al yanakları, dudakları. ..Gülnihal in al al yanakları iyice kızardı ve başını one eğdi ve ben istemedim gitmeyi diyebildi. ..derin bir nefes aldı basini kaldirdi biraz huzun biraz da guclu durmaya calisarak ve daha fazla bu oyunu devam ettiremeyecekti...Sert bir ses tonuyla evet ben istemedim gitmeyi mecbur bırakıldım başka seçeneğim yoktu derken yine başını öne eğdi ...Bu sırada çalan şarkı Gülnihal i yerle bir etti "Bir bahar akşamı rastladim size neden başınızı öne eğdiniz" bu şarkı onların buraya her geldiklerinde dinlediği şarkıydı belliki balıkçı bilerek açmıştı. .. sesi titredi artık tutamıyordu gözyaşlarını yanaklarına ince ince akıyordu yaşlar. ..Adnan biraz sessiz kaldı şarkının etkisiyle ... kim başka secenek bırakmadı diye sorarken biraz şaşkın biraz öfkeyle sesini yükseltti ...

Yaşanmamışlıkların verdiği sızı içinde öyle büyümüştü ki ses tonu azalmak bilmiyordu.. Gözlerindeki öfke perdesi sevgisini gizliyordu. Kafasında o kadar çok soru vardı ki sormak istediği.. sanki hepsi bir anda ağzına dolmuş gibi konuşmasına engel oluyordu. Yerinde duramıyor kendi etrafında adımlayıp tekrar oturuyordu. Tam da bu sırada şu sözcükler eşlik ediyordu çalan şarkıdan..
"İçimde uyanan eski bir arzu, dediki yıllardır aradığım bu.. Şimdi soruyorum büküp boynumu, daha önceleri neredeydiniz"
Gülnihalsiz geçen yılların özeti gibiydi.. Gözlerinden akmak üzere olan yaşlara engel olmak için sıkıyordu dişlerini. Gülnihal daha fazla dayanamadı ve..

Gülnihal yutkundu. .. derin derin nefes aldı artık hazırdı anlatmaya ama Adnan ın tepkisi onu çok korkutuyordu bunca zaman neden ona birsey anlatmadan çekip gittiğini öğrenirse yapabileceklerinden öfkesinden... abin Ahmet ....onun yüzünden gittim diye bildi sadece.

Adnanın gözleri faltası gibi açıldı, abisiyle ne alakası olabilirdi. Merakla sordu "evet, abim? Ne olmus abime?"
Gülnihal hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı "nasıl söylerim bilmiyorum, hatırla seneler önce seninle ilk sinemaya gittigimiz yerden, cikista arkamizdan bir taksici gelip bize bir seyler sormustu daha sonra sen beni eve bıraktığında arkami döndüğümde yine o taksiyi gordum icinden inen abindi.. hızla bana yaklasti bir anda bileklerimden tuttu....."

Ne olduğunu bile anlamadan git gide yükselen ses tonuyla birşeyler anlatmaya başladı. O an yaşadığım korkunun da etkisiyle, inanmak istemediğim fakat abinin ısrarla ve öfkeyle kustuğu cümlelere gözyaşları içinde teslim olmuştum.
Adnan "neler söyledi anlat hadi" derken, Gülnihal o zamanlara sanki geri dönmüşcesine bitkinleşmiş ve birkaç yudum su içtikten sonra anlatmaya başlamıştı. "Seninle..

Abim ogün senden ayrılmamı istedi “neden neden “diye ağlayıp haykırmaya başladım keşke keşke öğrenmeseydim nedenini yıllar önce kardeşlerin varmı diye sormuştum sana hatırlıyomusun dedi gülnihan
Adnan -evet sormuştun ve bende sana 3 kardeş olduğumuzu bir ağebeyim birde ablamın olduğunu söylemiştim ne alakası var şimdi diyip gözlerini kaçırıp ayağı kalktı biraz tedirgin vekorkak bi hal almıştı yüz ifadesi gülnihan ayağı kalktı ve “yüzüme bak “ diyip bağırdı “evet bakamazsın çümkü bakıcak yüzün yok “dedi “ağabeyin şu an nerde “dedi ağlayarak Adnan -herşeyi anlatabilirim bak bendedaha önce bilmiyordum sen gidince öğrendim “dedi .
Gülnihan hala yalan söylüyorsun neyi açıklıycan ha neyiiiiii Ağabeyinin babamı canım babamı nasıl öldürdüğünümüüüüüüü. söylesene neyiiiiii açıklıycaksın........

Adnan şaşırdı kekeledi gözlerinden yaşlar geldi elleri titredi ve bayıldı gözlerini açtığında hastaneydi başında gülnihan,gülnihanın babası ve Adnanın abisi vardı,Adnan tekrar şaşırdı yine bayıldı tekrar kendine geldi aynı kişiler karşılarında idi burada neler oluyor dedi gülnihan kahkalar atarak adnana abisini gösterdi sen beni terk ettiğinde ben de abinle evlendim dedi önce intikam içindi sonra aşık oldum şimdi 2 çocuğumuz var bir kız bir erkek babamda ölmedi seni bulmam için bana yardım etti Adnan şaşırdı ağladı tekrar bayıldı...

Ayy hikayeyi okumam lzm bastan sona devami icin

Smdi hikayede terslik mi var gulnihan in babasini adnan in abisi oldurmus sanrm ama hastanede adnan in bsnda duruo gulnihan in babasi

Kuş sesleriyle uyandı Can.
Gözlerini açtı ve heyecanla fırladı yatağından.
Koşarak pencereye gitti.
Perdeyi araladı ve gozlerine inanamadı.
Gördüklerinin hayal olup olmadıgını anlamak için gözlerini ovuşturdu,dudağını ısırdı.
Evet acımıştı canı...
Öyleyse gördükleri hayal olamazdı.
Merdivenleri hızla inerken nasıl da bagırıyordu.
-Anneeeeeeee,anneee.Geldiiii geldiiii.
-Dur oglum,düşeceksin.Kim geldi?
Can bahçeye dogru koşarken ayakkabılarını giymediğinin farkında bile degildi.
Karşısındaydı işte.
.................

Tepeden tırnağa süzdü onu.Hayli zaman olmuştu gideli.Hakkında bildiği herşey annesinin öfkeyle sarf ettiği cümlelerden ibaretti.Adam Can'a doğru bir adım attı .Dizlerinin uzerine çöküp kollarını açarak
-Oğlummm!
Dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…