- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Ya turkan kacacak basina kotu syler gelecek,ya eve donecek cocuk gelin olacak iktidarsz bi adam oldugu icin kiskanc olacak siddet hakim olacak haliyle evnde.ama hikaye kotu btmek zrunda dgl pedofili vr ensest kurbani olsa da bir basari hikayesine imza atablrzYa bu pedofile dikkat çekmek için bir hikaye oluşturalım dedik te; ben geriliyorum bu hikayenin sonunu getirmekte. Türkan ı kirletmeye hiç elim varmıyor yaw
Emily ilk hikaye canım bu 3 .hikaye turkanEmily 'den Türkan'a nasıl dönmüş konu yav... İlk sayfaya baktım Emily, son sayfaya baktım TürkanEmily müslüman mı oldu doğru söyleyin
Emily ilk hikaye canım bu 3 .hikaye turkan
2.üyelik mi şaşırdım ama @tgklncYa turkan kacacak basina kotu syler gelecek,ya eve donecek cocuk gelin olacak iktidarsz bi adam oldugu icin kiskanc olacak siddet hakim olacak haliyle evnde.ama hikaye kotu btmek zrunda dgl pedofili vr ensest kurbani olsa da bir basari hikayesine imza atablrz
Baslatim sende varsin hikayemdeYeni hikaye başlatabilirsinipeqbojuqu
küçük çanta aynı anda ..taksiyle devam.Düşüncelrinden silkinip yavaş adımlarla taksiye doğru yürüdü. Sıra sora dizilmiş sarı renkli taksilerden birine bindi. Küçük çantası yanındaydı, istemsizce sıkı sıkı tuttuğunu farketti..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?