Hadi bir hikayemiz olsun :)

Alarmın sesine uyandı..kapatıp tekrar yatmak istedi ama yapması gereken bidünya is onu bekliyordu yataktan hafifçe dogruldu.

Perdenin arasından sızan güneşi fark etti bi an karaklık dünyasının aslında aydınlandığını düşündü

Uzanıp terliklerini giydi

Mutfağa yöneldi ama önce kedinin mamasını kaseye koydu düşündü..

Hayvanlar ne kadar şanslı...

O da hayvanlar gibi bilincsiz olmak istiyordu .Uyandığında bir an için hissettiği o belli belirsiz umut yerini daha koyu bir mutsuzluga bıraktı .
Zaten hep böyle olurdu .
Bir kaç kisa an mutluluk için milyonlarca hayal kırıklığına katlanmakti yaşamak . Tüm bunlara katlanmanin adını da sabır koymuslardi . o bunları düşünürken güneş batmaya başlamıştı .
BU GECE KACMALIYDI

Ya bu pedofile dikkat çekmek için bir hikaye oluşturalım dedik te; ben geriliyorum bu hikayenin sonunu getirmekte. Türkan ı kirletmeye hiç elim varmıyor yaw
Ya turkan kacacak basina kotu syler gelecek,ya eve donecek cocuk gelin olacak iktidarsz bi adam oldugu icin kiskanc olacak siddet hakim olacak haliyle evnde.ama hikaye kotu btmek zrunda dgl pedofili vr ensest kurbani olsa da bir basari hikayesine imza atablrz

Ben tamamlıyım bari...

Türkan ne evden kaçacak ne de o yaşlı adamla evlenecekti, elinden geleni yapacak, başkalarının yazmaya çalıştığı o lanet kaderine boyun eğmeyecekti. Ertesi gün erkenden çıktı yola ve en yakın karakola gitti sora sora. Her şeyi bir bir anlattı ve devlet korumasına girmek istediğini söyledi. Ve Türkan bundan sonra kaderini tamamen değiştirdi. Devlet desteğiyle okudu, doktor oldu ve ilk kendi köyünde kendi cahil köylülerine hizmete başladı. Sadece doktorluk yapmıyor köyün özellikle kız çocuklarıyla da özel bir uğraş veriyordu, elinden geldiğince maddi manevi destek oluyor, okutulmaları ya da erken yaşta evlilik yaptırılmamaları için mücadele veriyor, ailelerini elinden geldiğince bilinçlendirmeye çalışıyordu. Başka Türkanlar da çiçek açsın diye...

2.üyelik mi şaşırdım ama @tgklnc

Kapiyi actiginda yüzüne ılık ılık esen rüzgar carpti ...kimse onu Atatürk Havalimanına karşılamaya gelmemişti. .. ağlamamak için zor tuttu kendini Gülnihal ...zaten beklemiyordu kimsenin gelmesini ..ufakta olsa bir beklentisi vardı o da çoktan kaybolmuştu ..

Düşüncelrinden silkinip yavaş adımlarla taksiye doğru yürüdü. Sıra sora dizilmiş sarı renkli taksilerden birine bindi. Küçük çantası yanındaydı, istemsizce sıkı sıkı tuttuğunu farketti..?

Gülnihal 7 yıl önce arkasına bakmadan terketmisti istanbul' u ..yanına sadece içinde pasaport bir miktar para ve birkac t shirt ve Jean olan sırt çantasını almıştı ...herşeyi geride bırakmak zorunda kalmıştı..

Taksici "nereye efendim" diye sorarken Gülnihal kafasındaki düşüncelerle boğuşuyordu.
"Kadıköy'e " dedi narin sesiyle.
Taksi İstanbul'un keşmekeş trafiğinde durakaka ilerliyordu. Işıklarda durduğu anda...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…