Hadi biraz eğlence :)

Narincadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
379
295
103
Hanımlarrrr

Sevgilinizle ya da sözlünüzle ya da nişanlınızla ya daaa beyinizle aranızda geçen en komik diyalogları veya olayları yazar mısınız gülelim biraz yahuuu

Son düzenleme:
Allah iyi etsin seni
Hadi çalıştıralım saksıları
Şenlensin topik

Bak şimdi aklıma bir tane geldi
Nişanlımla arabada bir tartışmamız oldu tabi o zamanlar sevgiliyiz. Ben bitti bu iş falan diyorum. O an dikiz aynası ona niye battıysa bi düzelteyim gibisinden birşey yaparken ayna elinde kaldı
Çekti arabayı kenara hem tartışıyoruz hemde aynanın aparatı çıkmış onu takmaya çalışıyor. İttire ittire bir hal oldu dili benimle yarışıyor eli aynaya şiddet uyguluyor
Dur çekil bakim dedim aldım elinden aynayı sanki ben takabilcekmişim gibi. Birazda sen ittire ittire sinirimi çıkardım aynadan. Neyse sonra baktık olmuyor kavgaya devam edelim dedik benimki sakinleşmiş. İşte bitmiycek bırakmam seni vs elini uzattı tut elimi dedi. Bende ses yok tutmadım inadım inat
Bekledi bekledi biraz daha dil döktü hadi hayatım elimi boş mu bırakıcaksın dedi. Yok dedim verdim eline dikiz aynası
Velhasıl aynayı takamadık ama sonra olaya gülmekten arayı yumuşattık nişanlımla hala hatırladıkça güleriz elime dikiz aynası tutuşturdun der

bir dikiz aynası nelere kadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…