Hadi biraz tatlış tartışalım.

Basicblack

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
25
9
1
33
Bu mezhep farklılığı cidden bu kadar önemli mi? Bana ayrıştırmak çok saçma geliyor. Hatta Sünni ve aleviler arasında kavga olduğunu üni 1 de duymuştum. Oysaki Müslüman mısın? Müslümanım. Yani olması gereken bence böyle olmalı.
Bu arada tüm inançlara saygım var. Normalde Müslüman mısın tarzı bir soru bile sorulmamalı sadece hani Allah'a inanıyorsan Allah'a inanıyorsundur.Şu şöyle bu böyle demek mantıksız.

Geyik ve muhabbet için başka bölüm var. Keşke orada tatlış tartışsaydınız.

Bu mezhep farklılığı cidden bu kadar önemli mi? Bana ayrıştırmak çok saçma geliyor. Hatta Sünni ve Aleviler arasında kavga olduğunu üni 1 de duymuştum. Oysaki Müslüman mısın? Müslümanım. Yani olması gereken bence böyle olmalı.
Bu arada tüm inançlara saygım var. Normalde Müslüman mısın tarzı bir soru bile sorulmamalı sadece hani Allah'a inanıyorsan Allah'a inanıyorsundur.Şu şöyle bu böyle demek mantıksız.

Haklısınız. Ama konu yanlış yerde ve bu tür konuların açılması yasak. Ban yemezsiniz inşallah

Aslında güzelce fikir alışverişi yapmak için güzel bir konu ama önü ardı kesilmez diye kapatılıyor sanırım.

Back
X