Hadi Birlikte Zayıflayalım

GÜNAYDINNNNN
bende anlatim dün sabah tereyağı bi çimdik pekmezi yarım dili mekepk ekemğine sürdüm 1 büyük açık çaty ve domates saltalık yedim tabi bide helva
öğlen:1 kase tarhana çorbası
1 tabak nohut,3-4 kaşık pirinç pilavi yedim öğlene kadar herşey normaldi öğlen saat 12den akşam 5e kadar bişey yemedim ama saat 5te kocişle trabzonda akçabat köftesi yedikk allahım nefes almadan yedim ben yaa bi büyük salata piyaz karılık patates 4 baklava ve ayrannnnnkafamçokkarıştı
akşam geldim tartıya bir çıktım 67 allahım 1 kilo almışım yaaaa napcam ben ben bugün torpilli olayım yarından itibaren daha yok yersemklava:zaten pazar günü temzilik yapıcam teyzemle eve bayağı bir kaloroi harcarımmmmmmm

asortie tebrik ederim en azimlisi sensin canım
zeyna sanada diyeceğim alma maznumun ahını çıkar aheste ahesteeeeee:)))))))

seda1983 (72.5/70.5 :hooray:
mmmf27 (65/64.5/
xvb (58/
yağmur(76/
lavinya(66/
lilywater(72/
çilek(55/
zeyna(51/ 51.800
elifdem(75/
julieanne(78/
nazlımelek(85/
asortie(68.8/67.8
andina(76/
kalimero(50/
beyazmelek(57/
piraye(66/
füsun(86/
ecemim(76/
gülbeşeker(82/
funny85(74/
sonmucizem(80/
frezya (77.7/
çekilin loooooooooooooooooooooooooooooooo açık ara öndeyim hehe 2 kilo rekor benimmmmmm

mersü kızlar daha yeni başladık haftaya belli olacak tam olarak ne kadar kilo verdüğümüz

kilo vermeyi becerenlerin onunde saygiyla egiliyorum
kizlar bugun bi arkadastan birsey duydum, henuz regl olamamak da kilo verdirmeyi biraz güçleştiriyormuş, aranızda hala olamayan var mı? ben olamadım da

azımle kılo verme cabasında bulunan ve ılk kılolarında kurtulan arkadasları kutlarım
hadı tatlı yıyere odullendırın kendınızı :icecream:

kalimero kızım bak bunlara almıyoz falan dedik homini gırtlak yaptık alırız falan göbüş gitcek diye şişirir gezeriz hee

valla almayı bırak 400 gr verdım bıle
ama ben yogun bır tempoda devam edıyorum su an belkı tempom duserse alırım
ıs mesaım arasında 2 fasıl eve yuruyerek gıdıp gelmek toplam da 3 kez oluyor gıdıs donus
aksam cocuk eger huysuzluk yapmazsa yenı daırede ev yerlestırme calısmaları
gece cıfte mesaı cocuk ve koca kaydirigubbakcemile

eeee daha neremde tutayım ayol kıloyu

öğlen menüm
1.5 porsiyon döner
1 kutu kola
2 cigara

kesin 250 grm almışımdır :jeyyar:

bende yeni bi konu açacam

HAYDİ BİRLİKTE ŞİŞELİM delikafadulden

anacım ben yanlış sayfadamıyım
bu ne ya ...ç
dönerler ballı ekmekler...aaaay avazım çıktığı kadar bağıracam ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…