Hadi Birlikte Zayıflayalım

ay öğlen yani saat 2 buçukta kurufasülle pilav yedim pilavım azdı ama yanına birde salata yidim
şimdide yoğurdun içine maydanoz doğradım yulaf attım onu götürüyorum
FREZYA hoşgeldin aramıza canım

hoşbulduk cnm teşekürler
henüz değilim ama baklaım arkadşlar bende kabul edecekmia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

valla gitti yaww bende anlamadım 72,5 şuan 71 çıkıorum valla bakalım sabah kaç çıkıcam gerçi şimdi kociş gelince mama yicem ama bakalım yarın sabah herşey netleşicek anacımmmm

yav bende malum günlere yaklaştım o yüzden biraz şişlik var vede tatlı isteği..
bugün kahvaltıda tatlı yemedim öğlenide atlattım ama ikindide bie misafirim vardı 4 tane kakaolu gofret ve bir tanede halley yedim şekersiz çayla akşamada ıspanak yiyeceğim yoğurtlu..
ben şimdiden yazayım kilom aynıdır gram vermemeişimdir ama tartım yok komşuda tartılırsam sölerimde gram veremedim kilomu aynı yazın işde..

seda helal olsun canım, ama dediğin gibi ödemdir allah bilir, bu kadar zaman için çok hızlı çünkü

evet cnmcım ödem olduğu kesin çünkü parmağıma yüzüğüm bile olmuyordu doğumdan sonra böle böle gidicek inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…