Hadi Birlikte Zayıflayalım

değişmeyenler bence tekrar yazsın yanına kilosunu çünkü kiminin 2 olurken kiminin 3 adet kilosu olur

frezya cım abartılı değil bence bende yeşil çayı çok içerdim önceden ama emzirdiğim için içemorum
bende az önce yoğurdumu yedümm bir parçada toblerone yedim

anladım cnm afyet olsun balımm

arkadaşlar bende 5 ay öncesine kadar kızım emzıryodum birakınca kılo aldiğımı farkettim
birde ben dr doğum kontrol hapı vermişti ondan sanırım .

ama sizler çok kolay kilo verbilirsiniz öncelikle bebişlerinizi düşünü canlar.ŞenizŞeniz

ayyy bende emzirmeyi bırakım hemen dk hapına başlıcam ya böle olmuyoo aklım şeyimde korkudan
gün sayıyorum regl zamanım gelsin die onlarda kilo aldırıyor ama frezyacım
sen büyütmüşsün maşallah darısı başımıza

kızlar kendime izin verdim bebişi evde bırakıp aşşağıya fırına inip bi tane sufle aldım kendime o kadarda kasmıyayım emziriyorum hala kan şekerim düştü sanırsam

frezyacım geçmiş olsun güzelcimm seda karusu maşallah loo
beimde kan şekerim düştü bi dene albeni yidim-tatlicadiarzu-

öğlende akşamdan kalan ıspanağı yedim 1 tabakçık,ardada burçak yedim 1 kaç dene
kıss seda kilom düşse yazmazmıyım uça uça yazarım ama düşmiyyy bide bazen 65.7 ye filan düşüyorumm sonra bakıyorum yine 66 yı bulmuşum su içsem yarıyokaydirigubbakcemile3

böyle bir organizasyonu başlatan sedayı,azimle katılan arkadaşları ,onları gaza getirmeye çalışan zeynayı kilo verenleri veremeyenleri hepinizi tebrik ederim.başarılar dilerim.beni de gaza getirmenizi rica ederim.ama ben zor veririm.neyse ben de son kilomu öğreeniyimde enyuksek kiloyla giriş yapayım.verirmiyim bilmem ama denemekte fayda var.

mucizecim teşekkür ederim hayatım bu uzun engebeli zor yolumuzda senide aramızda görmekten mutluluk duyarız:roflol:düğün davetiyesi gibim yazdım frezya arada olucak anam emziriyoruz ben azimliyimdir ama bebişime yazık

ya kızlar benim kafama bişey takıldı , diyolar ki emzirme başına en az 300 kalori gidiyomuş , ben günde 7 defa emziriyorum yani 2100 kalori harcıyorum , zaten sadece yaşamakla günde 1500 kalori harcanıyo etti 3600 kalori CADIARZU
ve buna rağmen 3 aydır 1 gram bile veremedim üstüne 1 kilo aldım bu hafta biri bana bu işi açıklayıversin şayet benim aklım durdu artık kafamçokkarıştı

asorticim bende acıktım ne yalan söliiim ama yemicemmm bi çay içerim şimcik kan şekerim düzelir

puhahahahaha acıktım ama azimliyim yaa verecem bunlarıı

atın bir iki lokma kızlar...yağsız ve tatsız birşeyyy...
:roflol::roflol::roflol:

valla çay içtim 2 bardak şimdi iyiyim yatmadanda bir bardak süt 2 bebe bisküvisi tamamdır
ama bugün albeni yediğim için çok suçlu hissediyorum kendümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…