Hadi Birlikte Zayıflayalım

Gülizim terapi programlarındaki gibi konuşmuşsun.El ele tutuşalım ve hep beraber haykıralım. Kilolara ölüm:))) gibi ...
yasminim inanmak işin yarısıymışş.kendimi ve tabiki siz arkadaşlarımı böyle motive etmeye çalışıyorum..ki kilolar biran önce gitsinnn...sositososito yoksa sen yokmusun..:)))

arkadaşlar ben hamilelğimde 20 kilo aldım..7-8 aylıktım 20 yide vermiştim..ama tuna çok yorcuyordu gece gündüz yoktu ve yapayalnızdım biliyorsunuz...eğer yanımda biri olsa verebilirmiydim bilmiyorum

anacaaakkk lise yıllarım hep kiloluydu..ve hiç veremiyordum..sürekli rejim spor daha çok moralim bozuluyordu...ünideyken şöyle birşey yaptım

gece aç yatıyordum..sabah çok güzel kahvaltı yapardım...ekmek çok az tatlı yok..innamazsınız böyle 15 kilo verdim yavaş yavaş..o zamandan beri de hiç kilo problemim olmadı..

şimdiler de az ve sık yerim...tatlı yersem alırım..şimdi 2 kilo aldım ama hepp evdeyim..

ayyy bu topiği ben açtım ama şuan psikolojim çok acayip zayıflama kelimesini görünce daha çok yiyesim gelio ya aş eririr gibi tatlı istiyorum biran önce işe başlamam lazım yoksa böle giderse daha da çok kilo alıcam

Bende forn flakesimi yeni yedim.
ama diyetten uzağım kızlar yaa sedacım bende deli gibi yemek istiyorum.

kiloma bakmak istemiyorum.Çakıldım kaldım aynı aralıktaaa

Gülizim valla aklıma geldi öylesine.Ben varım ama nasıl olacak bilmiyorum(

önce inanmalıyız canım..ben yazın 7 kilo vermiştim ..ve kesin kararlıyım yaza kadar şu 5 de verecem..başka yolu yokk..gerçi bugün eylülle halleyleri götürdük ama ..bi kereden bişi olmaz diye düşünüyommmmkaydirigubbakcemile

ya bana herkes daha zayıflama diyooo

sadece göbeğimi eritsem yeter aslında.

o da sporsuz olmaz.Aslında bugün başlasam iyi olurdu.Belki yarın başlarım

Diloksçum bende üniversite sınavlarına hazırlanırken 50 kilodan 56'ya çıkmıştım.Ama ben çok zayıftım.Sonra ünversite iş hayatı derken o kilolarıda verdim.Hemde fazlasıyla.Hamile kaldığımda 46-48 arası gidiyordum.Riskli bir hamilelik geçirdim.32 haftaya kadar hergün 32 ile 37 hafta arasında haftada iki gün proleton depot iğnesi oldum.Biliyorsun dört dörtlük kortizon.Doğuma girdiğimde 68 kiloydum.Sonra tatlılar bulgur pilavları süt olsun diye çok yemek yemeler bir tartıldım 76.Çok şükür benimde gidiyordu en son 62'ye kadar düştüm ama sanırım iki üç haftadır evdeyim bir iki kilo almışımdır kesin evdeyken sürekli yeniyor.

Şu yaptığın sistemi anlatsana.Gündüz kral,Öğlen memur,Akşam fakir olayımı

bu topik taaaa 3. sayfaya gitmiş...tombul kasım anneleri..nerdesiniz????bıraktınızmı diyeti sporu??
ben yeni başladım bakalım nasıl olacak:)))

hilalim bende 2 haftadır pek yapamadım..bi kendim hasta oldum bi kızım hasta oldu derken diyeti falan unuttum..ama bugün çekildim vermişim gibi geldi ama ben dijital baskülden takip ediyom kilomu..yarın arkadaşta bi bakacam gerçektan vermişmiyim...üzüntüden vermişimdir belki...bakalım...ama şu hastalıkları bi atlatayım kaldığım yerden devam canımm..vermem gereken 5-6 kilom daha var..ve yaza kadar vermeliyimmmm..

geçmiş olsun Gülizcim

kızlar ben diyeti bıraktım çünkü böyle iyiyim,boyum uzun olunca çok zayıf iyi olmuyor.az göbeğim var ama o sadece sporluk.Spor da şimdi yapamıyorum.Kendiliğinden erir inş.

Yav kızlar ben negüzel vermiştim şimdi tartıya çıktım evde oturduğum sere içinde tekrar 3 kilo almışım.Tabi bıraktım herakşam tatlı tatlı olursun işte böle kocaman.Valla sıkıntıdan yiyorum çalışırken aklıma bile gelmiyordu.Of ya napacağım ben ya bir ayda üç kilo alırdam yandım ben hemen dur demeleyim

Hilalcim ben de sendenim.Ben de cumadan beri diyetteyim..Zaten hiç bir zaman zayıf olmadım ama en azından hamile kaldığım kiloya geri dönmem lazım..

kızlar ben martta başlayacaktım ama bira erkene aldım ki yaza kadar kilolar gitsin istiyomm..haden bakemm..vereleim gari şu kilolarıı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…