Hadi Birlikte Zayıflayalım

amaan ya evet hap konsunda doğru söylüyosun biliyoruz aslında ama diyet yapmak çok iğnenç yaa.Ben yapamıyorum öff ne yapcam?

gülizciğim sen nerelerdesin sesin çıkmıyor

geldim canım.opuyorumnanaktan.ben son zamanlarda biraz boşladım ama yememe dikkat ediyorum yine..kaldığım yerdem devam etsem iyi olur aslında daha fazlalıklarım var..asıl şu göbeğim öldürecek beni hala 9 aylık gibiiiiiikaydirigubbakcemileklava:

ya kızlar iyice koyverdik gittt ama olmaz kiiiii

ben şimdi kilomu öğreniyorummmmmmmmmmmmmm

YAAAA SÜPERRR ilk kez 65 i gördüm

65.7 olmuşummmmmmmmmmmmmm

Kızlar Sömestır a kadar ne kadar verebilirsem artık.Çalışcammmmmmm

valla şekerler ben 49 kilo ile hamile kaldım yanlış hatırlamıyorsam 57 58 o arada dogum yaptım ama şimdi 46 kiloyum ve bunu tamamen kızıma borcluyum

arkadaşlar artık diyet miyet bıraktım ben çünkü zaten kendi kendime nasıl olduğunu anlamadığım şekilde zayıflıyorum:))
sanırım benim küçük adamıma borçluyum:))

Kızlar ya benim tartım bozulmuş galibaaa .)))) Çok değişik sonuçlar veriyor.

65 küsürler 67 küsür arası gidip geliyorum,aynı anda bi kaç kere tartıldığımda DD

Dün okuldada 63 mü ne çıktım.Walla hangisi doğru anlayamadım.

ben bugün dışarı çıktığımda bir yerde daha ölçeyim kilomu da kesin bi rakam çıksın ortaya.

Okuldaki kızlar da verdin sen iyice dio ama bilemicemmm

kızlar..bugünden itibaren puan diyetime tekrar başlıyorum..şu kalan 5 kilomuda vermek için..
kesinlikle kararlıyım..sizleride beklerim..
benimle varmısınız..tekrar diyete...verelim şu son kalan kilolarıda..haden bakemmmmm
ben kahvaltı olarak 3 puan topladım bugünnn...
andinam, darkcım,remediosum ve tüm topiğimizin güzel kızları...bekliyommm sizi..

gülizciğim benim de kalan hedefim 5 kilo vermek

puan diyeti de belli bir noktada duruyor galiba sporla desteklemek lazım ben biraz kilo verdim son 3 ayda ama bugünlerde sabitledim gibi acil evde spora başlamam lazım

benim kahvaltı her zamanki gibi 6 puan

ikimizinde 5 kilosu kalmış canımcım..son bi gayret daha kalanlarıda verelimm..
yazın ben 7 kilo vermiştim bu puan diyetiyle..yine verebilirim diye düşünüyorumm..
ama kışın diyet yapmak zor geliyo ..yazın sıcaktan insanın bişi yiyesi gelmiyo ama şimdi insan ne varsa götürüyo..ama yaza kadar fit olamamız lazımm..gitsin kilolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…