Hadi Birlikte Zayıflayalım

kızlar ben en son 70 tim şimdi 72 annemlerle takılıorum şu üç ay onlarda maşallah nerde güzel şeyler var onları yaıyorlar vermek yerine aldım bende 65 e düşmek istiyorum yani 7 kilocuk ama bir türlü
başlayamıyorum içimden gelmiyo şuan çalışıcam kısmetse ozaman gider die düşünüorum en son 1 ay önce 2 hafta kadar yaptım süperde gidiodu misafirdi ardanın doğum günüydü diyet miyet yattı yane

sedacım sende katıl bize..topik senin nede olsa..katıl bize hayatına yaşaaaa..

5 puanlık öğlen yemeğimide yedimmm

Off offf düştüm yine buraya : ((

Bende hala 74’üm , hedefim 65 , 9 kilo var gitmesi gerekn ve bir türlü gitmeyen : ((

Napıyosunuz bakim? Puana devam mı?

Off offf düştüm yine buraya : ((

Bende hala 74’üm , hedefim 65 , 9 kilo var gitmesi gerekn ve bir türlü gitmeyen : ((

Napıyosunuz bakim? Puana devam mı?

puan+hareket canım başka çaresi yok
2010 yazında ikoncan gibi olacağızkaydirigubbakcemile5

yupiiii andinamızda gelmişş..remediosumla ben zaten buradaydıkkk...kaydirigubbakcemile5

evet remedioscum 2010 yaza ikoncan gibi olacaz..bizim sloganımız olsunn

ben bugün şöyle bi nette araştırdım..funda yaprağı+ yeşil çay metebolizmayı hızlandırıyormuş..akşam hemen aktardan alıp içmeye başlayayım diyorumm..:dance::dance:

bende şu rahatsızlığımı bi atlatıyım ilk işim sizin aranıza katılmak olacak:)))
benimde vermem gereken 25 kilo kadar fazlam var:)))azmin elinden bişey kurtulmamıştır..
2010 yılı benim yılım olacak...incecik, narin, 18 lik çıtırlara taş çıkaracak iki çocuklu bir anne olacağım:))
he he he olurum değilmi kızlar...

Kızlar bende geldim.Ben de mysevere aldığım dondan giymek için zayıflamaya karar verdim.Ben doğum öncesi kilomu istiyom.Şu an 76 kiloyum, gebelikten önce 65dim.Yardım ediiiin:))

1. Cinsiyet

bay 15 puan
bayan 7 puan

2. Yas

18-20 yas arasi 5 puan
21-35 yas arasi 4 puan
36-50 yas arasi 3 puan
51-65 yas arasi 2 puan
65 yas ve sonrasi 1 puan

3. Kilo

Kilonuzun onluk sayisini aliyorsunuz.
Misal:
84 kg - 8 puan
103 kg - 10 puan

4. Boy

1,60 alti 1 puan
1,60 veya üstü 2 puan

5. günlük mesguliyet

daha cok oturanlar icin 0 puan
hem ayakta olup hem oturanlar icin 2 puan
hep ayakta duranlar icin 4 puan
cok yorucu ve aktiv calisanlar icin 6 puan

Simdi size uyan bütün puanlari topluyorsunuz, ve sonunda cikan puan sizin günlük puaniniz oluyor

bende mi denesem acaba kızlar ya( benimde hesdaplarıma göre 20 puanım var
ama hangi yiyeceği ne kadar yiycem kaç puan yani bilmiyorum ben(

Kızlar 3 puanlık kahvaltımı yaptım sabah..kendımı Çok ıyı hıssedıyorumm..yaŞasın kılolar gıdıyorrrr

zafer bızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…