canım ne yapıyosun altta sessiz sessiz?naptın tekrarladınmı gebelik testini?
hmm hayırlısı olsun tatlım...normalde adetin düzenlimidir?Selam canim. Bu gun yapdim cikmadi bi sey doktora gitim 1 haftaya gel dedi erken su an dedi uzidede gostermez. Bu gun cikmadi diye olmaz dusunuyorum ama hala reql olmadim
hmm hayırlısı olsun tatlım...normalde adetin düzenlimidir?
zamanla kaynaşırsın tatlım buradaki herkes sıcakkanlı ilk zamanlar bnde öyleydim ama sonradan açıldımOne atar hep en azi 4 gun belkide stres yapdim ondan canim ama yine anlam veremiyorum nasil 2 testdede cizgi cikar 1 gun sonra hic cikmaz. Ben hep giriyorum ama yazamiyorum cok belkide cekincenim ondan sizin yazismalarinizi okuyorum ama bi turlu kaynasamiyorum (((
zamanla kaynaşırsın tatlım buradaki herkes sıcakkanlı ilk zamanlar bnde öyleydim ama sonradan açıldımtest konusuna gelince belki test bozuk olabilir diyecem ama o ilk yaptıgın mı bugün yaptıgın mı bilemedim:44: ay karışık oldu anlayamazsan yazarım tekrardan:126:
ewt cnm son 6:18::18::18:ama kotuyum ben yaaaabebiş gecmiştesin sanırım...son 6 kaldıı:18::18::18:
cnm bazen adet günü gelınce oyle cıkabılıo malesefDun bi test yapdin 2 ci cizgi cikti inanamadim silikdi ama isigada tutmasan baya belli oluyordu arkadasimi aradim geldi oda var dedi bendede boyle cikmisdi dedi 2 saat gecmisdi 2 de yapdim 2 dk cikdi oda oburunden daha koyuydu. Bu gun sabah yapdim cikmadi belki bozuk diye bi daha yapdim yine cikmadi
cnm bazen adet günü gelınce oyle cıkabılıo maleseftestlerın markası aynımıydı peki????
kanda baktır ben sence en garantisi...2 tane cikan ayniydi sabah yapdigimda ayniydi sonra yapdigim bitanesi farkliydi canim
kanda baktır ben sence en garantisi...
hsgeldııınnnn
Kizlar bu sabah kusarken 2 kez kanama eslik etti.ama oyle cok degil.afedersiniz boyle sumkururkende kan vardi bi doktoora gitsem mi hangi bolume gitsem bilemedim
Burnundan geldi sanırım cnm doktora gerek yok önemsiz birsey TATLIM benim de hala sabahları sümkürdugumde geliyor
Gebelikte neden burun kanar?
Normal popülasyona göre gebelerde burun kanamasına daha sık rastlanmaktadır. Bunun temel nedeni bebeğin ve anne adayının sağlığı açısından gebelik sırasında damarlarda dolaşan kan miktarının artmasıdır. Kan miktarı arttıkça burun mukozası içindeki ince ve yüzeysel kan damarlarının maruz kaldığı basınç da doğal olarak artar. Zaman zaman bu ince damarlar artan basınca direnemez ve damar duvarı yırtılarak kanamaya neden olur. Burun mukozasının kuru kalması, şiddetli sümkürme, burnu ve ağzı tıkayarak hapşırma gibi faktörler de basınç artışına pozitif etki ederek kanamayı tetikleyebilir.
Gebelikteki burun kanamalarını kan hacmindeki artıştan sonra en sık tetikleyen durum burun mukozasının kronik kuruluğudur. Ayrıca sigara kullanımı da damarların kırılganlığını arttırmaktadır.
Burun kanamasının etkileri nelerdir?
Gebelik sırasında burun kanaması yaşayan kadınların ne kendileri ne de bebekleri açısından endişelenmelerini gerektirecek bir durum yoktur. Genelde kanamanın miktarı son derece azdır. Çok nadiren de olsa kendiliğinden ya da alınan basit önlemler ile durmayan kanamalar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?