progestan benı cok etkıledı sanırım cnm yaayasooooo cadııııı. kız niye moralin bozuk
Kizlar bu sabah kusarken 2 kez kanama eslik etti.ama oyle cok degil.afedersiniz boyle sumkururkende kan vardi bi doktoora gitsem mi hangi bolume gitsem bilemedim
progestan benı cok etkıledı sanırım cnm yaamıde bulantısı bas donmesı kusma sersemlık batmalar sancılar kasılmalar ohooooo cekıomda cekıom ınankı
balım korkma korkulacak bir durum değildir. ama kusarken tekrar ederse doktoruna söyle
Tamam canim.telefondan giriyom kizlar nasilsiniz iyimisinz.keyifleriniz nasil
bercem inşallah öyledir ama benim pek umudum yok. Allah'tan ümit kesilmez tabi. kız sen ben bi de hayalim birlikte hamile kalacağızgüzel yavrularımız gelecekler bir gün inşallah
bugün beni alttan alın
kiki bağırınca süt dökmüş kedi
ben bağırınca aslansınız valla
ben topik anasıyım bağırmak benim hakkımm
bağır kız bercem, dağıt ortalığı
ben kaçıyorum yavrular
valla mı heeeyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttt dağılın ullleeeeeeyyynnnnnnnnnnnn
iyi geldi birazz
Ben pek keyifli sayılmam,yine dertli dertli şarkılar dinliyorum ,yıkılası yaban ellerrkör olası mesafelerr bi tarafta bebiş isterem bi tarafta inat edersennn ben türküleri çok severim sesimde yanıktır söylemesi ayıp ,çığırıyorum beraber
sen nasılsın ,geçmiş olsun burnun kanamış ,normal bi durum korkma
inşallah sonu bebiş olur da tüm bu çektiklerine değer
tesekkur ederim canim kusarken gelen kan da ondan olmustur ozaman
Selamun alleykum kizceler. Kac keredir giriyorum t yazicam kizim uyaniyo yazamiyorum bi turlu sakin sizleri unuttugumu sanmayin haaa darilirim yoksaayorumlariniza cevap veredim. Hepinizden allah razi olsun gizel mesajlariniz icin. Nasilsiniz bakim
selam gençler ne habersiniz? benim kırmızılardan haber yok. 16 gün oldu farlutal biteli. pazartesi test yaparım demiştim ama korkuyorum. üzüleceğim biliyorum. sadece ultrasona giderim. adet olana kadar ilaç kullanmadan bekleyeyim. adet olmazsam belki cuma günü test yaparım.
İnşallah olmazsın canım bizde Nisan'da umreye gitmeye karar verdik biraz manevi huzura erelim inş sonunda bebeğimizde gelir Allah'ın izni ile
ınsallah cnm yaaa...smdıden boyleysem bebek gelınce ne hale gelırım onuda bılemıom ya neyse razıyım yınede..inşallah sonu bebiş olur da tüm bu çektiklerine değer
Ne oldu bu kirmizilara bilemedim ki.peki bu ilac bitince illaki hasta mi olman gerekir bidahaki adet donemini bekliyor olma ihtimali nedir diye dusunuyorum.selam gençler ne habersiniz? benim kırmızılardan haber yok. 16 gün oldu farlutal biteli. pazartesi test yaparım demiştim ama korkuyorum. üzüleceğim biliyorum. sadece ultrasona giderim. adet olana kadar ilaç kullanmadan bekleyeyim. adet olmazsam belki cuma günü test yaparım.
ne güzel ya. Allah inşallah ömrümün bir kısmında bana ve eşime de nasip eder inşallah. bartekim bize de dua et inşallah.
ben gebe değilsem bir an evvel adet olmak istiyorum. olayım ki şu tüp tedavisine başlayayım hayırlısı ile. valla bizlerinki de nasıl bir imtihansa Alllah'ım bizi sabırla deniyor. çok zorlandığımı, nefes alamadığımı hissediyorum bazen.
Ne guzell insallah bize de kismet olur umreye yada hacca gitmekİnşallah olmazsın canım bizde Nisan'da umreye gitmeye karar verdik biraz manevi huzura erelim inş sonunda bebeğimizde gelir Allah'ın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?