hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Selam kizlarr son 2günüm,ama kasığımda adet ağrısı var yinegelicekler belli ,umutlu değilim
sizlerde Nevar ne yok ,??

Tamam canim.telefondan giriyom kizlar nasilsiniz iyimisinz.keyifleriniz nasil

Ben pek keyifli sayılmam,yine dertli dertli şarkılar dinliyorum ,yıkılası yaban ellerrkör olası mesafelerrbi tarafta bebiş isterembi tarafta inat edersennnben türküleri çok severim sesimde yanıktır söylemesi ayıp ,çığırıyorum beraber
sen nasılsın ,geçmiş olsun burnun kanamış ,normal bi durum korkma

bercem inşallah öyledir ama benim pek umudum yok. Allah'tan ümit kesilmez tabi. kız sen ben bi de hayalim birlikte hamile kalacağızgüzel yavrularımız gelecekler bir gün inşallah

İnşallah canım benimminşallah

bugün beni alttan alın
kiki bağırınca süt dökmüş kedi
ben bağırınca aslansınız valla
ben topik anasıyım bağırmak benim hakkımm

bağır kız anaların anası yarasın

bağır kız bercem, dağıt ortalığı

ben kaçıyorum yavrular

valla mı heeeyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttt dağılın ullleeeeeeyyynnnnnnnnnnnn

iyi geldi birazz

Yavuz Bingöl - Evlerinin önü Mersin - YouTube al ozman benden sana bi dertli şarkııııııı yanına acalım bi ufaklık devirelim nasılsa gelcekmiş kırmızılar (nerden biliyorsan garanti garanti konuşuyon ya) evet hem burnum hem kusarken geldiydi devam ederse doktoruma söylemem gerekirmiş

Selamun alleykum kizceler. Kac keredir giriyorum t yazicam kizim uyaniyo yazamiyorum bi turlu sakin sizleri unuttugumu sanmayin haaa darilirim yoksaa yorumlariniza cevap veredim. Hepinizden allah razi olsun gizel mesajlariniz icin. Nasilsiniz bakim

Selamun alleykum kizceler. Kac keredir giriyorum t yazicam kizim uyaniyo yazamiyorum bi turlu sakin sizleri unuttugumu sanmayin haaa darilirim yoksaa yorumlariniza cevap veredim. Hepinizden allah razi olsun gizel mesajlariniz icin. Nasilsiniz bakim

Bugunumuze sukurler olsun,iyiiyiz.yuvarlanip gidiyoruz.bebisin umarim iyidir tatli tatli buyuyordur

selam gençler ne habersiniz? benim kırmızılardan haber yok. 16 gün oldu farlutal biteli. pazartesi test yaparım demiştim ama korkuyorum. üzüleceğim biliyorum. sadece ultrasona giderim. adet olana kadar ilaç kullanmadan bekleyeyim. adet olmazsam belki cuma günü test yaparım.

İnşallah olmazsın canım bizde Nisan'da umreye gitmeye karar verdik biraz manevi huzura erelim inş sonunda bebeğimizde gelir Allah'ın izni ile

İnşallah olmazsın canım bizde Nisan'da umreye gitmeye karar verdik biraz manevi huzura erelim inş sonunda bebeğimizde gelir Allah'ın izni ile

ne güzel ya. Allah inşallah ömrümün bir kısmında bana ve eşime de nasip eder inşallah. bartekim bize de dua et inşallah.

ben gebe değilsem bir an evvel adet olmak istiyorum. olayım ki şu tüp tedavisine başlayayım hayırlısı ile. valla bizlerinki de nasıl bir imtihansa Alllah'ım bizi sabırla deniyor. çok zorlandığımı, nefes alamadığımı hissediyorum bazen.

inşallah sonu bebiş olur da tüm bu çektiklerine değer
ınsallah cnm yaaa...smdıden boyleysem bebek gelınce ne hale gelırım onuda bılemıom ya neyse razıyım yınede..hayırlısını versın rabbım snada kuzum bebek yoksa adet olursun bıan once ınsallah

Ne oldu bu kirmizilara bilemedim ki.peki bu ilac bitince illaki hasta mi olman gerekir bidahaki adet donemini bekliyor olma ihtimali nedir diye dusunuyorum.

Imani kuvvetli olanin imtihani agir olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…