hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

balım iyidir ne olsun. ben de akşam akşam ilk kez mayalı poğaça yapma girişiminde bulundum. saatlerdir onunla uğraşıyorum. amma beceriksizim:9::9:umarım olmuştur. :32:

merhaba canım, bence olmuştur, mayan iyiyse korkma,bence bi hatun, bu saatte poğaça yapma deneyimi yaşıyorsa ve bu poğaça mayalıysa bence o zaman asıl beceriksizler biziz:17: ...ne koydun hamuruna

annaaaa kiki de gelmiş :3:
yaaa kızım gelmek için benim gitmemi bekliyorsunuz diyorum yok diyorsunuz. esnemekten ağzım yırtıldı tam çıkıyom siz geliyorsunuz, oldu mu şimdi:19::19:

merhaba canım, bence olmuştur, mayan iyiyse korkma,bence bi hatun, bu saatte poğaça yapma deneyimi yaşıyorsa ve bu poğaça mayalıysa bence o zaman asıl beceriksizler biziz:17: ...ne koydun hamuruna
:8::8::8::8::8:valla kepekli undan yaptım yaş maya ılık süt sıvı yağ şeker tuz koydum. bir kısmını peynirli poğaça yaptım bir kısmını da zeytinli açma yaptım:8:olmuş valla
Mennnnn geldiimmmmm:3::3::3::3:
hoş geldim kikiiiiiiiiş:1:nassın anam geçti mi mayalı yumoş günleri
bende geldim hemde dondurma ileeeeeeeee

hoş deldin

:8::8::8::8::8:valla kepekli undan yaptım yaş maya ılık süt sıvı yağ şeker tuz koydum. bir kısmını peynirli poğaça yaptım bir kısmını da zeytinli açma yaptım:8:olmuş valla

hoş deldin

rumiş sen buz devrini izledin mi:1::1::1: şu fındığın peşinden koşup da bi türlü kavuşamayan bi sincap var yaaa, sen dondurma diyince ohh beee diye derin bir nefes aldım:1: ben yemiş kadar sevindim:1::1:
hoşbuldukkkkkkkkkkk sizleri kocaman özldim.
cemree dondurmaya kavuştum ama panda maraş usulune halan kavuşamadım :1:

annaaaa kiki de gelmiş :3:
yaaa kızım gelmek için benim gitmemi bekliyorsunuz diyorum yok diyorsunuz. esnemekten ağzım yırtıldı tam çıkıyom siz geliyorsunuz, oldu mu şimdi:19::19:

Valahi bacım ben anca bu saatlerde popomu yere koyup oturabiliyorum,ev işi,havalar ısındı gelen giden offss yoruldum yafff,nasılsın?? Geçmişte Nevar neyok??
kız bu ay benden bi halt çıkarmı diyorsun :1: ...11 çi gün eve döndüm o gün çarptım:1:sonra 1 gün ara verdim ,sonra 13ide çarptım sonra 14 sabahını çarptım sonra 15 i dün çarptım ,positifide 14günde yakaladım zaten :26:olmuşmudur yada son kez bugün yine çarpsamdamı saklasam çarpmadanmı saklasam :60::60::60:

Son düzenleme:

hoş deldin

mayalı yumoşşş:60::60::60::60::60:

açma mıııı:53::53: bide kendimi hamarat sanırdım:1:

hoşbuldukkkkkkkkkkk sizleri kocaman özldim.
cemree dondurmaya kavuştum ama panda maraş usulune halan kavuşamadım :1:

Valahi bacım ben anca bu saatlerde popomu yere koyup oturabiliyorum,ev işi,havalar ısındı gelen giden offss yoruldum yafff,nasılsın?? Geçmişte Nevar neyok??
kız bu ay benden bi halt çıkarmı diyorsun :1: ...11 çi gün eve döndüm o gün çarptım:1:sonra 1 gün ara verdim ,sonra 13ide çarptım sonra 14 sabahını çarptım sonra 15 i dün çarptım ,positifide 14günde yakaladım zaten :26:olmuşmudur yada son kez bugün yine çarpsamdamı saklasam çarpmadanmı saklasam :60::60::60:

:53::53::53: kızım ben yaşlanmışım bea... sen çarpmadığın günleri saysan daha kısa olurdu yazması... olmuştur olmuştur:34: herifinin feleği şaşmıştır kamyon çarpmışa dönmüştür... kikim şaka bi yana ben yumurtalık takibinde 19. gün yumurtlamıştım,üstelik adetlerim düzenlidir , o yüzden bilemedim şimdi madem bu kadar efor harcamışsın boşa gitmesin ne olur ne olmaz çarp bence

hoş deldin

Hoşbuldum orkidemmm:16::16: geçti geçtide biraz dahamı devam etsem bu ay diyorum bâtta 13 gün kala bırakıyoz ya çarpmayı acep yanlışmı oluyoki:26::1:

iyii kuzuu sen nasılsın ( kuzu diyorum lafın gelişi,yoksa ne cazgır olduğunu bütün topik biliyor):1:

Hadı ordan be gelir gelmez ne çatıyon uyuz:22: inşallah cazgır bir kızın olur senin inşallahhhhh pehhhh.:22:
ç

rümeysaaaaa,ne yalıyon kız ,iştah kaldırıyon :1:

çıkar çıkaaaaar kııız ne de olsa mayıs geliyor:9: :9:bu sefer olmuştur inşallah. kendini silkeledin mi kız çamaşır gibi:60::60::60:
mayalı yumoşşş:60::60::60::60::60:

açma mıııı:53::53: bide kendimi hamarat sanırdım:1:

vallaha açma:9: kız güya yanına elmalı kurabiye de yapayım dedim ama bu el yavaşlığı ile olmadı:51:yapamadım:47::27:

:53::53::53: kızım ben yaşlanmışım bea... sen çarpmadığın günleri saysan daha kısa olurdu yazması... olmuştur olmuştur:34: herifinin feleği şaşmıştır kamyon çarpmışa dönmüştür... kikim şaka bi yana ben yumurtalık takibinde 19. gün yumurtlamıştım,üstelik adetlerim düzenlidir , o yüzden bilemedim şimdi madem bu kadar efor harcamışsın boşa gitmesin ne olur ne olmaz çarp bence

Kız varya topikteki herkez çarpıyo gün aşırı ,bende kos koca 1ayın 4-5 günü çarparım oda topikte bi tek senin gözüne batar bee,e tabi sende oda yok kıskanıyon dimiii:63::63::63:kikikiki
hanı sen bu ay olucak senin hissediyorum dedin diye sana sordum ,pehh senin hissine bee :22::1:kikiki

Kız varya topikteki herkez çarpıyo gün aşırı ,bende kos koca 1ayın 4-5 günü çarparım oda topikte bi tek senin gözüne batar bee,e tabi sende oda yok kıskanıyon dimiii:63::63::63:kikikiki
hanı sen bu ay olucak senin hissediyorum dedin diye sana sordum ,pehh senin hissine bee :22::1:kikiki

:33::33::33::33::33::33::33::33: ben hissediyorum bak yaşamım ve rumüşte de hissediyorum yakında olacak inşallah demiştim. :52:

kız benim adam 15 gündür çarpamadı:9::9: zavallı. ben de cinsel isteksizlik var. zavallı artık perişan oldu. oh iyi oldu. bugün accık rahatlayıverdi:17::1:

Hoşbuldum orkidemmm:16::16: geçti geçtide biraz dahamı devam etsem bu ay diyorum bâtta 13 gün kala bırakıyoz ya çarpmayı acep yanlışmı oluyoki:26::1:

Hadı ordan be gelir gelmez ne çatıyon uyuz:22: inşallahayınca cazgır bir kızın olur senin inşallahhhhh pehhhh.:22:
ç

rümeysaaaaa,ne yalıyon kız ,iştah kaldırıyon :1:
kız valla olsun hem de en cazgırından bayılırım:16::16::16::16:

çıkar çıkaaaaar kııız ne de olsa mayıs geliyor:9: :9:bu sefer olmuştur inşallah. kendini silkeledin mi kız çamaşır gibi:60::60::60:

vallaha açma:9: kız güya yanına elmalı kurabiye de yapayım dedim ama bu el yavaşlığı ile olmadı:51:yapamadım:47::27:

vallahi süpersin ne diyim, bi de kurabiye de olsaydı bu sefer kurtuluşun yok bütün topik çay termosunu kaptığımız gibi gece gece senin evde soluğu alırdık... oyyy imrendim şu kiloları verseydim iyiydi. ben mutfağı çok severim ama 80 e dayayınca pek yapmıyorum artık...

Back
X