hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çıkar çıkaaaaar kııız ne de olsa mayıs geliyor:9: :9:bu sefer olmuştur inşallah. kendini silkeledin mi kız çamaşır gibi:60::60::60:

İnşallah bende olacak umudu kalmadı ya neyse ,,:(( ben Pazartesi 20ci gün oluyor kan vermeye gidecem anlatmıştım daha önce süthormonu için sonra 23 günü tekrar Perşembe günü ,iki defa yapılmalıymış ,sadece prolaktin ölçülmüyormuş yumurtlama gerçekleşip gerçekleşmediğide görebileceklermiş,ve eşimede 23 Nisan sperm testi istedi jinekolog ,bakalım Mayıs'ta bavul hazır doktor hanım ne diyecek :26:

yok bu sefer silkelenmedim ayaklarımı belime kadar oldukça yukarı diktim veeee bu sefer 2-3,saat bekledim valla :17::17:

kız valla olsun hem de en cazgırından bayılırım:16::16::16::16:

vallahi süpersin ne diyim, bi de kurabiye de olsaydı bu sefer kurtuluşun yok bütün topik çay termosunu kaptığımız gibi gece gece senin evde soluğu alırdık... oyyy imrendim şu kiloları verseydim iyiydi. ben mutfağı çok severim ama 80 e dayayınca pek yapmıyorum artık...

hadi bakalım yarın ikindi vakti termosu kapan gelsin:32: yarın da bi kurabiye yaparım:8: ya bu arada doğum kontrol hapı vücudumu şişirdi ödem yaptı. göğüslerim koccaman oldu yaa:53:

Kız varya topikteki herkez çarpıyo gün aşırı ,bende kos koca 1ayın 4-5 günü çarparım oda topikte bi tek senin gözüne batar bee,e tabi sende oda yok kıskanıyon dimiii:63::63::63:kikikiki
hanı sen bu ay olucak senin hissediyorum dedin diye sana sordum ,pehh senin hissine bee :22::1:kikiki

samimi söylüyorum senin gebeliğin yakın bence, orkiye katılıyorum ben de öyle hissediyorum...
hııı biz de yokmuş muşşşşş, meryem anayım sanki:19: o iş yoksa nasıl bebişi bekliyoz:19: zembille gökten inmesini beklemiyoruz heraal:35:

hadi bakalım yarın ikindi vakti termosu kapan gelsin:32: yarın da bi kurabiye yaparım:8: ya bu arada doğum kontrol hapı vücudumu şişirdi ödem yaptı. göğüslerim koccaman oldu yaa:53:

bu şikayetleri çok kişiden duydum, sanırım beklenen bişi bu durum... hadi sen hap kullanıyorsun benim memişlerime ne oluyo anlamadım, doğal haplanmış olarak mı dünyaya geldim acep:1:

iyi geceler:3::3::3: ben de kaçıyım artık uykum çookk gözlerim kapanıyor

:33::33::33::33::33::33::33::33: ben hissediyorum bak yaşamım ve rumüşte de hissediyorum yakında olacak inşallah demiştim. :52:

kız şaka yapmıyon dimi:44:inşallah canım yaa

kız benim adam 15 gündür çarpamadı:9::9: zavallı. ben de cinsel isteksizlik var. zavallı artık perişan oldu. oh iyi oldu. bugün accık

ya sorma insan gerçekten bıkıyor ya ,İnan bazı günler kuru ve zor geçiyor sırf bebek için ufsss bıktık

samimi söylüyorum senin gebeliğin yakın bence, orkiye katılıyorum ben de öyle hissediyorum...
hııı biz de yokmuş muşşşşş, meryem anayım sanki:19: o iş yoksa nasıl bebişi bekliyoz:19: zembille gökten inmesini beklemiyoruz heraal:35:

Hadi inşallah ya ,felek bizlerinde yüzüne gülsün artık sen ben Orkide berceste beraber hamiş kalsak ne güzel olur yaff.
ama sen bu gidişlen Meryem ana gibi kendiliğinden hamiş kalırsın bak gör :1:çarpışmalar başladımı yoksa ???

ben uyumaya gidiyorum kızlar :54:

bu şikayetleri çok kişiden duydum, sanırım beklenen bişi bu durum... hadi sen hap kullanıyorsun benim memişlerime ne oluyo anlamadım, doğal haplanmış olarak mı dünyaya geldim acep:1:

iyi geceler:3::3::3: ben de kaçıyım artık uykum çookk gözlerim kapanıyor

İkinizede iyi geceler :3::3:
orkidem salla gitsin :1:millet silikon takıyor bir ayda öyle gez neolcek ,ver koçişin oynasın Dursun :1::1:

Hadi inşallah ya ,felek bizlerinde yüzüne gülsün artık sen ben Orkide berceste beraber hamiş kalsak ne güzel olur yaff.
ama sen bu gidişlen Meryem ana gibi kendiliğinden hamiş kalırsın bak gör :1:çarpışmalar başladımı yoksa ???

:16::16::16: ayyyy nee güzel olurduu:16::16::16:
başladı ama ilk aylar umutlu olmadığımız için zevkine pıttt:17::17::17: yumoş mumoş düşünmüyorum, koyverdim gitti:1:

Kız henüz uyumadıysan bişi daha aklıma geldi sorayım kız dukturum benim.
şimdi ben d vitamini sonra a-z olan :1:başka bir vitamin daha içiyorum ,bu ülkede mecburuz çünkü burda çok güneş olmadığından .
vitaminimiz bitti bende eczaneye gitim ,onları alınca folik asit i sordum Burdada varmiş ,aldım 0,4mg günlük bir tane şimdi ben bunun tam olarak neyi desteklediğini anlamadım 1.kilo yaparmı 2. Gebe kalmadan önce dedi ama geç sürerse gebelik hala devam etmelimiyim3.:1:??ne çok sordum ,kikiki

Kız henüz uyumadıysan bişi daha aklıma geldi sorayım kız dukturum benim.
şimdi ben d vitamini sonra a-z olan :1:başka bir vitamin daha içiyorum ,bu ülkede mecburuz çünkü burda çok güneş olmadığından .
vitaminimiz bitti bende eczaneye gitim ,onları alınca folik asit i sordum Burdada varmiş ,aldım 0,4mg günlük bir tane şimdi ben bunun tam olarak neyi desteklediğini anlamadım 1.kilo yaparmı 2. Gebe kalmadan önce dedi ama geç sürerse gebelik hala devam etmelimiyim3.:1:??ne çok sordum ,kikiki

al tabiiki balım. kullan mutlaka. bebeğin beyin ve omuriliğinin yani sinir sisteminin gelişiminde çok önemli. hamile kalmadan önce başlanması önerilir. vücutta depolanmadığından ne kadar kullanırsan kullan zararı olmaz.

İkinizede iyi geceler :3::3:
orkidem salla gitsin :1:millet silikon takıyor bir ayda öyle gez neolcek ,ver koçişin oynasın Dursun :1::1:

Allah cezacığını vermesin. gül gül öldüm:60::60::60::60:

yaaa ben çok mutsuzum bu hapa başladım 2 kilo birden arttı. :43:mankem gibi kızdım ben kilo aldııım. önceden de bi 3 kilo almıştım. :5:

Allah cezacığını vermesin. gül gül öldüm:60::60::60::60:

yaaa ben çok mutsuzum bu hapa başladım 2 kilo birden arttı. :43:mankem gibi kızdım ben kilo aldııım. önceden de bi 3 kilo almıştım. :5:

:1::1: kikii döktürmüş yine:1::1:
herşey yoluna girsin hepsini patır patır verirsin, aldığımız kilo olsun... hem hamiş kalınca dikkat ederiz olur biter...

kız ben hamile kalınca az da yesem çok kilo alıyorum. ne çektim kız beeeeen:33::33::9::9:

orkiim, insülin direncine baktırsana, jinekologların çoğu pko lulara insülün direncini kırmak için şeker hapı veriyorlar. bana da vermişti insülin için ama bağırsaklarımı halletti devam edemedim ama devam etmek gerekiyormuş, yine doktora gidecem bunun için. ben üç dört günde bile çok fayda etti, inanılmaz bir tokluk hissi veriyordu ve değil yemek tatlı aklıma gelmiyordu hatta 3 kilo pat diye verdim:53::53: ama işte devam etmedim:50:

orkiim, insülin direncine baktırsana, jinekologların çoğu pko lulara insülün direncini kırmak için şeker hapı veriyorlar. bana da vermişti insülin için ama bağırsaklarımı halletti devam edemedim ama devam etmek gerekiyormuş, yine doktora gidecem bunun için. ben üç dört günde bile çok fayda etti, inanılmaz bir tokluk hissi veriyordu ve değil yemek tatlı aklıma gelmiyordu hatta 3 kilo pat diye verdim:53::53: ama işte devam etmedim:50:

baktırmıştım canım. sabah açlık şekerim biraz sınırda çıktı. o yüzden şeker yükleme testi ve insülin düzeyi bakıldı. onlarda sorun çıkmadı. şişkoyum ben artııııııııııık:84::84:kocam bu ne kilo almışın versen iyi olur dedi yaaa.:5:

Back
X