hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar hepiniz çok çok yayıldınız hepinizi çok ama çok seviyorum :16::16:iyiki varsınız canım arkadaşlarım:16:
Birkez daha yazıyorum ben dk da yaşıyorum burda kan testi yapılmıyor maalesef ,doktora gitsem oda ıdrardan bakar hepsi bu :((
:26:eee nolcak o zamn ne zamna gitsen olur?

Ben yatiyorum kızlar hepinize iyi geceler internet çok yavaş sinirimi bozdu film izlicektim ama izleyemiyorum :( kiki sayende rahat bi uyku cekicem ınan çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına aldığın gundede seni burdan tebrik ederiz bebekim...

CÜMLETEN İYİ GECELERRRRRRRRRRRRRR.....

psikolojik değil hayatım aynı adet ağrısı oluyor yine. ben de inanıyorum. inşallah önümüzdeki ayabebişlerimin haberimi vereceğim
kesın veren kuzuummm bomba sırası sende :D tabı once emos vercek ınsallahh onun az kaldı:52:
Ne aşamadasın şu an ?? Yumoş mu ??

Kızlar hepiniz çok çok yayıldınız hepinizi çok ama çok seviyorum :16::16:iyiki varsınız canım arkadaşlarım:16:
Birkez daha yazıyorum ben dk da yaşıyorum burda kan testi yapılmıyor maalesef ,doktora gitsem oda ıdrardan bakar hepsi bu :((
bnm yumos bıttı tatlım da hııııccc umrum deıl acıkcası:1:sende ııkı varsın kıkımmmm:54:

kesın veren kuzuummm bomba sırası sende :D tabı once emos vercek ınsallahh onun az kaldı:52:

bnm yumos bıttı tatlım da hııııccc umrum deıl acıkcası:1:sende ııkı varsın kıkımmmm:54:

emoşun bat ne zamana? inşallah tutmuştur aşılaması. ondan da ikiz bekliyorum:32::32:

Ben yatiyorum kızlar hepinize iyi geceler internet çok yavaş sinirimi bozdu film izlicektim ama izleyemiyorum :( kiki sayende rahat bi uyku cekicem ınan çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına aldığın gundede seni burdan tebrik ederiz bebekim...

iyi geceler tatlım:3::3:
yasooo emoş ne zaman yapcaktı testi:26:

:26:eee nolcak o zamn ne zamna gitsen olur?

pazartesi gidebilirim dedigim gibi oda sadece idrara bakar yani , hayirlisi artik

iyigeceler canim benim :16::16: insallah canim darisi en kisa zamanda sizlerin basina olur insallah:16:

calistinmi peki yumoslari ?? hmm de bakim ?? bendede bu ay bosvermislik vardi ,nasilsa mayisa doktordayim asilama icin diye ,,hatta busuru kan tahlili yaptim hazirlik yaptim doktor icin ,sadece yumos donemi calistim biraktim ,,

pazartesi gidebilirim dedigim gibi oda sadece idrara bakar yani , hayirlisi artik

iyigeceler canim benim :16::16: insallah canim darisi en kisa zamanda sizlerin basina olur insallah:16:

calistinmi peki yumoslari ?? hmm de bakim ?? bendede bu ay bosvermislik vardi ,nasilsa mayisa doktordayim asilama icin diye ,,hatta busuru kan tahlili yaptim hazirlik yaptim doktor icin ,sadece yumos donemi calistim biraktim ,,
bizi sakın terketme tamam mı:43: :27::27:

bir süredir oluyor duruyor. hastaneye falan yatıyor çıkıyor. bu akşam gene oldu:31:

bu kizi bende cok merak etyim ya ne oldu acaba :26::26:

daha dur baslar yakında belirtilerin:52::52::52: darısı bekleyen isteyen bütün arkadaslarımıza inşallah...

ay insallah canimm ya insallah

psikolojik değil hayatım aynı adet ağrısı oluyor yine. ben de inanıyorum. inşallah önümüzdeki ayabebişlerimin haberimi vereceğim

iyi bari rahatladim :1:orkidem vallahi icimden seninde zamanin cok yakin diyor ,,insallah ikizlerle ortaligi yakip kavurursun :1::1:
kiz bisi sorcacam ama kizma olurmu :17: kimyasal gebelikte silik cikarmis dogrumu bu ?? ayyy kizmaaa ha kikiki

iyi bari rahatladim :1:orkidem vallahi icimden seninde zamanin cok yakin diyor ,,insallah ikizlerle ortaligi yakip kavurursun :1::1:
kiz bisi sorcacam ama kizma olurmu :17: kimyasal gebelikte silik cikarmis dogrumu bu ?? ayyy kizmaaa ha kikiki

bak nasıl da biliyor kızacağımı:47:hayatım normal gebelikte de kimyasalda da silik çıkabilir. fark şu kimyasalda gün ilerleyip test yaptıkça o koyuluk daha da azalır.. oğluşun olacak gibi geliyo kız bana. oğluşun keyfini çıkar. kötü şeyler düşünme. artık kendini de yorma:16:

valla calıstım yada calısmadım bısey dıyemem:21:canım ne zman ısterse işte:26:gerçi bu aralar nedense fazla ıstıo ama neyse:60::60:
kız üçüz zor olur:53::53::33: yazık emoşun canı neki:9:
bakar o kız bakar canavar gbı o:60:bı suru cocuga ogretmenlık yapabılıo uc cocuk ona dokunmaz bılem:40:

lenn adet cok gecınce sılık cıkıo kımyasalda su bakıım:22:

kız emoş. kaçak. başka topiklerde gördüm geziyon, hiç uğramıyon:9:nasılsın? ne kadar kaldı test yapmana?

hahahaha :D arada geliyom unutuyom ben buraya gelmeyi yaso hatırlatıyo bebişkeeeemmm asılamadan sonraki 12. gün test yapılıyosa benım kı bugun 3.gün bitti 9 gün kaldı :) inşallah tutarrrr

emoşun bat ne zamana? inşallah tutmuştur aşılaması. ondan da ikiz bekliyorum:32::32:

aaaah agzını kapat adaşım baaal damlıyo :D keşkeeeee 1 taneye bile coktan razıyım ama olmuyo :(
iyi geceler tatlım:3::3:

yasooo emoş ne zaman yapcaktı testi:26:

kusummmmm seni yirim yiiiir :* 9 günüm kaldı :D

sonu güzel olsunda bekleriz:49::49::49:
inşallah hamiş dua et bana bollll bol :*

kız üçüz zor olur:53::53::33: yazık emoşun canı neki:9:

kesinlikleeee benim 2izi bile gözüm yemiyo inanırmısın :D

Yasooooooooooooooooooooo :41::41::20: o cocuklar aksam olunca evlerine gidiyolar amaaaa :D ben 3 tanesine birden 7/24 nasıl bakıyım canım arkadasım el insaf :D :1:

Back
X