hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlarr benm herıfe doktor amelıyata gerek yok dedı bu arada:1:ılac verdı sadece..ama cok pahalı ya len alamadık:60:

bak nasıl da biliyor kızacağımı:47:hayatım normal gebelikte de kimyasalda da silik çıkabilir. fark şu kimyasalda gün ilerleyip test yaptıkça o koyuluk daha da azalır.. oğluşun olacak gibi geliyo kız bana. oğluşun keyfini çıkar. kötü şeyler düşünme. artık kendini de yorma:16:

valla calıstım yada calısmadım bısey dıyemem:21:canım ne zman ısterse işte:26:gerçi bu aralar nedense fazla ıstıo ama neyse:60::60:

bakar o kız bakar canavar gbı o:60:bı suru cocuga ogretmenlık yapabılıo uc cocuk ona dokunmaz bılem:40:

lenn adet cok gecınce sılık cıkıo kımyasalda su bakıım:22:

tememmmm sustummm :17::17::17::17:

kızlarr benm herıfe doktor amelıyata gerek yok dedı bu arada:1:ılac verdı sadece..ama cok pahalı ya len alamadık:60:

cokta etkili değil ismi ne pro diye bişeyle baslıyo demi bizde aldık ama daha bitmedi duzenlı ıcılmıyo kıııı !!

konuşma len:57::57::57::57:bakcan dıosam bakcan:57::57::57::57:
vurma beeeeeeeeee :5: al içek :D kutlamıs oluruz topiğimizin yeni hamişini :D :7::7::7:

emosssss bakacan diyosak bakacan iste okadar :1: kikikiki

bu arada benimde adim emos yaaa :16: ama kimse bilmiyo kikiki

tmm bakıyım :))) napıyım basım kıldan ince bakarım ya keske olsa :( :50:

oooh ohhh adasım hamiş kaldı sıra bizde orkide emoşlardan gidiyo :D :27: soonrada yasoya gcsin insallah amin :D

kuzular ben kactım iyi geceler hepinize:16::16::16::16:

iyi geceler melegiiiiiim:54:

$image.webp

yasemmnnnn 2 ci test bu ,,sanki daha koyu dimi ? banami oyle geldi ;; 2 saat once felan ,,sabah idrari degil di yani

ne ilaci verdi ?? nekadarki fiyati ??

kiz dogru duzgun anlatsana sunu yumoslari nekadar calistin agzini burnunu kirdirtma he ??:22:
yavrum tam bılmıomda yumurtladgım zaman olduydu bı kere bıde bır ıkı gn snra 3 kere:17::17::17:artık ne cıkarsa bahtımıza:24:snra cok fecı agrım oldu ama karnımda bı sure bıde pembe kanama oldu gercı tahrıs olduydum fena halde ondandır dıe dusunuom ben:30:
cokta etkili değil ismi ne pro diye bişeyle baslıyo demi bizde aldık ama daha bitmedi duzenlı ıcılmıyo kıııı !!

vurma beeeeeeeeee :5: al içek :D kutlamıs oluruz topiğimizin yeni hamişini :D :7::7::7:
sanırım evet cnm oyle bısey ısmı..duzenlı ıcılmesı lazımmıs onun o zaman etkılıomus bı alsak ben ıcırcemde:41:hadı gel şerefeeeee:7::7::7::7:

emosssss bakacan diyosak bakacan iste okadar :1: kikikiki

bu arada benimde adim emos yaaa :16: ama kimse bilmiyo kikiki
len benm 5 tane olsa gocunmam bakarım haaa bu 3e mızmızlanıo:1:sendemı emossun kızzz:52:
tmm bakıyım :))) napıyım basım kıldan ince bakarım ya keske olsa :( :50:

oooh ohhh adasım hamiş kaldı sıra bizde orkide emoşlardan gidiyo :D :27: soonrada yasoya gcsin insallah amin :D

herkesın olsun patır patır ınsallahhhhh:16:

iyi geceler melegiiiiiim:54:

kesinlikle bıraz daha koyuuuu:52::52::52:ay allahım ınsallahhh tamamını erdırır nasıl sevındım nasıll anlatamamm:54:kalktım adamı optum resmen sasırdı garıbım noluo dıo saskın:60:.60:

hahha ay ben de oldugum yerde kaldim orkinin yazdiklarini okuduktan sonra kendime gelip hickira hickira agladim bir saat :1: kiki

bu bat bi gecse oyle rahatlicamki :17: kizmayin ya:17: hissediyorum yine kizcaniz :17: :1:

hadi ben kactim yasoo cookk opuyorum seniii:54::54::54:

hahha ay ben de oldugum yerde kaldim orkinin yazdiklarini okuduktan sonra kendime gelip hickira hickira agladim bir saat :1: kiki

bu bat bi gecse oyle rahatlicamki :17: kizmayin ya:17: hissediyorum yine kizcaniz :17: :1:

hadi ben kactim yasoo cookk opuyorum seniii:54::54::54:
kızmadım kızmadım geccek merak etme sen:54:bu arada folıkasıt ıcıon dmı??bıde daya kabak cekırdegını bakıım seyhan gttı ben kaldım ye durmadan:16:yarasın bebişine:16:

kızmadım kızmadım geccek merak etme sen:54:bu arada folıkasıt ıcıon dmı??bıde daya kabak cekırdegını bakıım seyhan gttı ben kaldım ye durmadan:16:yarasın bebişine:16:

kiz ben folik asiti burda yeni kesfettim yok saniyordum ,,3 haftadir diger vitaminlerimle iciyorum duzenli ,
ama o folik asit ilk 3 ay iciliyor dimi hamisligin yani sonra birakilacak galiba

kiz ben folik asiti burda yeni kesfettim yok saniyordum ,,3 haftadir diger vitaminlerimle iciyorum duzenli ,
ama o folik asit ilk 3 ay iciliyor dimi hamisligin yani sonra birakilacak galiba
ayy super denk gelmıs valla:46::46::46::46:evet cnm ucuncu ayın sonunda doktrda soyler zaten bırakıosun o zaman ama ılk uc ay cok cok onemlı!!!

ayy super denk gelmıs valla:46::46::46::46:evet cnm ucuncu ayın sonunda doktrda soyler zaten bırakıosun o zaman ama ılk uc ay cok cok onemlı!!!

evet kiz iyi denk getirmisim :1: 3 ay devam ederim artik duzenli :46::46:
kiz ben cikiyorum kocis diyorki :60::60: gel birazda abenle kutlama yap diyo :60: emekte katkida bulunan benim diyo dingil :60::60:
var ya ben ona neler yapacagim burnumdan fitil fitil getirirdi ya o yumos donemlerini ;;beni deli ederdi ya naz yaparak haydiiiii hodri meydaaannn elime dustu sonunda :22::41::57: kikikiki

ben bu ay hamiş kalırsammmm bu ay süper olcak cünküü kocamın mayısta doğum günü var :)
süpriiiiiiiiizzzzzzz:nazar::emir_bebek:

Back
X