hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bnm dogal yola devam :60::60: saldım ıpını anlycagın uzun bı muddet heycanlanamıycam:5:

tedaviyeara verip o şekilde hamile kalanlar çok tatlım inşlah sende öyle hamiş kalırsın leylada hiç beklenmedik şekilde hamile kaldı yeterki rabbim ol desin :17:

tedaviyeara verip o şekilde hamile kalanlar çok tatlım inşlah sende öyle hamiş kalırsın leylada hiç beklenmedik şekilde hamile kaldı yeterki rabbim ol desin :17:
oyle tabı tatlım haklısın..ama bızımkı pek tedavı deıldı..bızım problem esımde ve o tedavı olmuo hıc zaten bız denemıstık asılamayı bı umut..

iyi geceler fıstıklar ben cikıyom yasom yarın görüşürüz yada msjlasabiliriz öptümmm :*:16::16:

oyle tabı tatlım haklısın..ama bızımkı pek tedavı deıldı..bızım problem esımde ve o tedavı olmuo hıc zaten bız denemıstık asılamayı bı umut..

umut hiç bitmesin tatlım hayırlı bi zamanda sağlık bebişlerimiz olsun (AMİN) :52:

iyi geceler fıstıklar ben cikıyom yasom yarın görüşürüz yada msjlasabiliriz öptümmm :*:16::16:
ii geceler cnmm optmm konusuruz yarın:54:
umut hiç bitmesin tatlım hayırlı bi zamanda sağlık bebişlerimiz olsun (AMİN) :52:
amın cnm ınsallahhh..gercı bızım daha ne kadr oldukı sızın yanınızda sızlanmaya utanıyorum ben:26:hayrlı zamanı beklıyoruz bakalm...

ii geceler cnmm optmm konusuruz yarın:54:

amın cnm ınsallahhh..gercı bızım daha ne kadr oldukı sızın yanınızda sızlanmaya utanıyorum ben:26:hayrlı zamanı beklıyoruz bakalm...

ilk zamanlar daha stresli olmuştu benim için şimdi daha bi rahatım hayırlısı olsun diyorum rabbim en iyisini bilir diyorum o kadar dert etmiyorum ama dış faktörler hala canımı sıkıyo tabii :43:

eşinde inatçılık etmesin tedavi olsun artık hep beraber hamişler topikine geçelimmm dimi yani :52: bu eşler çokkk zor oluyorlar bazennn
ınadını kırdım sukur cnm tedavıyı kabul ettı ama ılacını alamadık sımdıde cok pahalı:60::60:
ilk zamanlar daha stresli olmuştu benim için şimdi daha bi rahatım hayırlısı olsun diyorum rabbim en iyisini bilir diyorum o kadar dert etmiyorum ama dış faktörler hala canımı sıkıyo tabii :43:
offf su dıs faktorler var ya kokune kıbrıt suyu hepsının....

Günaydın canlarrrr... Günaydın orkidem... :)

Geçmişi okudum bi üzüldüm bi güldüm :1: ne kaynatmissiniz öyle gece yarılarına kadar :):):):):) allah nesemizi bozmasinnnnn :)

günaydın kızlarrr :3::3::3::3::3:

Selam Canlarr bir bakarmısınızzz

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1 Nisan[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]4 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]5 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]6 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]7 Nisan
Adet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]9 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]10 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]11 Nisan[/TD]
[TD]12 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]13 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]14 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]16 Nisan[/TD]
[TD]17 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]18 Nisan[/TD]
[TD]19 Nisan[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD]21 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22 Nisan[/TD]
[TD]23 Nisan[/TD]
[TD]24 Nisan[/TD]
[TD]25 Nisan[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD]27 Nisan[/TD]
[TD]28 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD]30 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cumartesi günü eşim şehir dışına çıkıyor. Haftaya yanımda olamayacak. Acaba bu haftayı değerlendirebildim mi ?

supersın cok ıı degerlendırmıssın tamda gunlerınmış:49:

kız yaso milleti korkutuyon ama seni bir elime alırım kimse alamaz sonra elimden , kız kaç günde adet oluyon demeden iyi değerlendirmişsin diyosun , evli mutlu huzurlu arkadaşım eğer 28 günde adet oluyosan dünle beraber sıkı çalışmaya başlamalısın cumartesi gidiyomuş eşin günleri boş geçmeyin derim, eğer daha fazlaysa adet tarihin, kaçabilir günler bilgine :50::50::50:

bu arada yaso cum esas kızdığım konu aşılama yapanları gazlayıp 10. günde test yaptırmaya çalışman canım yaparlarsa bile 12. gün yapmalılar ki bence, ki bazı kişinin bat geçmeden çıkmaz en iyisi batı beklemektir gazlama kızları :22::22::22: kızlar sizde testi bebişi düşünmeyin son güne kadar emoş kırarım ellerini teste gidemez yapmıyosun kesin :20::20::20::20::20:

Günaydın kızlar..Sabah sabah İrem almış eline terliği :1: bizim memleketten bizden 2 sene sonra evlenen bir arkadaşın da bebeği olmuş.onu öğrendim bugün..nasıl yapıyorlar bilemedim yau !

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr :3::3::3::3::3:

kız yaso milleti korkutuyon ama seni bir elime alırım kimse alamaz sonra elimden , kız kaç günde adet oluyon demeden iyi değerlendirmişsin diyosun , evli mutlu huzurlu arkadaşım eğer 28 günde adet oluyosan dünle beraber sıkı çalışmaya başlamalısın cumartesi gidiyomuş eşin günleri boş geçmeyin derim, eğer daha fazlaysa adet tarihin, kaçabilir günler bilgine :50::50::50:

bu arada yaso cum esas kızdığım konu aşılama yapanları gazlayıp 10. günde test yaptırmaya çalışman canım yaparlarsa bile 12. gün yapmalılar ki bence, ki bazı kişinin bat geçmeden çıkmaz en iyisi batı beklemektir gazlama kızları :22::22::22: kızlar sizde testi bebişi düşünmeyin son güne kadar emoş kırarım ellerini teste gidemez yapmıyosun kesin :20::20::20::20::20:

günaydın kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatiffff :14: :14:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatiffff :14: :14:

tatlım yukardada söyledim kiminde erkenden çıkmaz kendimden bildiğim için söylüyorum, bende aynı sen gibi 11. günümde yaptım testi negatifi gördüm üzüldüm sinirlendim benim bazı sıkıntılarımda vardı gelecek ay değil bir sonraki ay için planlar yaptım ama bat günü gelen giden olmadı ertesi gün yaptım ki 400 değerinde betam vardı , şimdiden karalar bağlama kırmızıyı görmedende ümidini asla kesme herşeyde hayır var gerçekten çok güzel bir anda gelecek bebişin :16::16::16::16::16:

Back
X