- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
bnm dogal yola devamsen neler yaptın canım bu arada ara verdin sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm dogal yola devamsen neler yaptın canım bu arada ara verdin sanırım
supersın cok ıı degerlendırmıssın tamda gunlerınmış![]()
bnm dogal yola devamsaldım ıpını anlycagın uzun bı muddet heycanlanamıycam
![]()
oyle tabı tatlım haklısın..ama bızımkı pek tedavı deıldı..bızım problem esımde ve o tedavı olmuo hıc zaten bız denemıstık asılamayı bı umut..tedaviyeara verip o şekilde hamile kalanlar çok tatlım inşlah sende öyle hamiş kalırsın leylada hiç beklenmedik şekilde hamile kaldı yeterki rabbim ol desin![]()
oyle tabı tatlım haklısın..ama bızımkı pek tedavı deıldı..bızım problem esımde ve o tedavı olmuo hıc zaten bız denemıstık asılamayı bı umut..
bende haber bekliyorum senden iyigeceleriyi geceler fıstıklar ben cikıyom yasom yarın görüşürüz yada msjlasabiliriz öptümmm :*![]()
ii geceler cnmm optmm konusuruz yarıniyi geceler fıstıklar ben cikıyom yasom yarın görüşürüz yada msjlasabiliriz öptümmm :*![]()
amın cnm ınsallahhh..gercı bızım daha ne kadr oldukı sızın yanınızda sızlanmaya utanıyorum ben:26:hayrlı zamanı beklıyoruz bakalm...umut hiç bitmesin tatlım hayırlı bi zamanda sağlık bebişlerimiz olsun (AMİN)![]()
umut hiç bitmesin tatlım hayırlı bi zamanda sağlık bebişlerimiz olsun (AMİN)![]()
ii geceler cnmm optmm konusuruz yarın
amın cnm ınsallahhh..gercı bızım daha ne kadr oldukı sızın yanınızda sızlanmaya utanıyorum ben:26:hayrlı zamanı beklıyoruz bakalm...
ınadını kırdım sukur cnm tedavıyı kabul ettı ama ılacını alamadık sımdıde cok pahalıeşinde inatçılık etmesin tedavi olsun artık hep beraber hamişler topikine geçelimmm dimi yanibu eşler çokkk zor oluyorlar bazennn
offf su dıs faktorler var ya kokune kıbrıt suyu hepsının....ilk zamanlar daha stresli olmuştu benim için şimdi daha bi rahatım hayırlısı olsun diyorum rabbim en iyisini bilir diyorum o kadar dert etmiyorum ama dış faktörler hala canımı sıkıyo tabii![]()
ınadını kırdım sukur cnm tedavıyı kabul ettı ama ılacını alamadık sımdıde cok pahalı
offf su dıs faktorler var ya kokune kıbrıt suyu hepsının....
catır catır yansınlarrraynen haha aleve vermeli hepsııınıııııı![]()
![]()
![]()
Selam Canlarr bir bakarmısınızzz
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1 Nisan[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]4 Nisan
Adet[/TD]
[TD]5 Nisan
Adet[/TD]
[TD]6 Nisan
Adet[/TD]
[TD]7 Nisan
Adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Nisan
Adet[/TD]
[TD]9 Nisan
Adet[/TD]
[TD]10 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]11 Nisan[/TD]
[TD]12 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]13 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]14 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]16 Nisan[/TD]
[TD]17 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]18 Nisan[/TD]
[TD]19 Nisan[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD]21 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22 Nisan[/TD]
[TD]23 Nisan[/TD]
[TD]24 Nisan[/TD]
[TD]25 Nisan[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD]27 Nisan[/TD]
[TD]28 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD]30 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cumartesi günü eşim şehir dışına çıkıyor. Haftaya yanımda olamayacak. Acaba bu haftayı değerlendirebildim mi ?
supersın cok ıı degerlendırmıssın tamda gunlerınmış![]()
günaydın kızlarrr
kız yaso milleti korkutuyon ama seni bir elime alırım kimse alamaz sonra elimden , kız kaç günde adet oluyon demeden iyi değerlendirmişsin diyosun , evli mutlu huzurlu arkadaşım eğer 28 günde adet oluyosan dünle beraber sıkı çalışmaya başlamalısın cumartesi gidiyomuş eşin günleri boş geçmeyin derim, eğer daha fazlaysa adet tarihin, kaçabilir günler bilgine
bu arada yaso cum esas kızdığım konu aşılama yapanları gazlayıp 10. günde test yaptırmaya çalışman canım yaparlarsa bile 12. gün yapmalılar ki bence, ki bazı kişinin bat geçmeden çıkmaz en iyisi batı beklemektir gazlama kızlarıkızlar sizde testi bebişi düşünmeyin son güne kadar emoş kırarım ellerini teste gidemez yapmıyosun kesin
![]()
günaydın kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatiffff![]()
![]()