rümüş cimriyim derdin de inanmazdıkne olurdu sankim beleşe terapi yapaydın
bu orkim sessiz sedasız geliyo sonra bi daha gidiyooo, hayalet orkiiiiiiiii
cimriyummmmmmmmm yaaa na olcaktı ne olcaktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rümüş cimriyim derdin de inanmazdıkne olurdu sankim beleşe terapi yapaydın
bu orkim sessiz sedasız geliyo sonra bi daha gidiyooo, hayalet orkiiiiiiiii
bööööö hiç sevmem o karıyı, kızım ne izliyorsun onu sonra irem gibi salya sümük ağlamayasın.durduk yere niye morlini bozuyorsun.
buuu neeeeeeeeeeeeeeçarpım tablosu mu vvuuuuuuuuu
, çocuk yapmak kolay diyenin ağzına tükürem. matematik profları bilem bizim yaptığımız hesapları yapamazlar yeminleee, üç günde devreleri yanar... çarpayım mı çarpmayayım mı, çarpayam mı çarpmayayım mı
![]()
çılgın bakire anlatanın ağzını mı kapayım dakka sürmedi ama etkilendim napayım![]()
cemremmmm filozofum napiyosunnnn??? bat ne zaman??? calisiyonmu kiz sen?
canımmm sosyoloğummm, bat bitmek üzere, yarın kolları sıvarımbu ay işi ciddiye alacam. çalışıyorum ama kpss
hoş ona da çalışmıyorum. kıçım tutuştu bu sabah çarşıya gittim, bi yayının eğitim bilimleri cep kitapçığını aldım, am:119::119:a böyle kitapçık görmedim, onu içine alacak bir cep henüz icat edilmemiştir
aham da bu kadar
![]()
sen yanlış anlamışsındır cep değl canta boyudur o![]()
deryaaaaaaaaa kuzuuuuuuu nasılsın canım, nasıl gidiyor annelik![]()
iyiyim canım sen nasılsın??kızçem gaz çıkarırken ağlamaya basladı kucağımda şimdi beraber yazıyoruzalem çocuk yaa gazından korkuyo
yaa kızlarr benim bi sorunum varr..hiç cinsel isteğim yokk:26::26: eşim kafayı yiceekk beni niye istemiyopsun diyorrr
iyiyim canım sen nasılsın??kızçem gaz çıkarırken ağlamaya basladı kucağımda şimdi beraber yazıyoruzalem çocuk yaa gazından korkuyo
yaa kızlarr benim bi sorunum varr..hiç cinsel isteğim yokk:26::26: eşim kafayı yiceekk beni niye istemiyopsun diyorrr
yerim o ürkek davşanı demek korktucanım normal bence istememen doğal diye biliyorum. o konuda belgelerle konuş eşinle bence
![]()
hoşgeldin derya..yani normal değil mi eve yeni bir misafir geldi ve o hayata adapte olmaya calışıyorsun ee yarenimizde azcık uslu değil ki
bana göre normal de bide eşime sorsann...gece 11den önce uyumuyo hanfendi bende o uyurken hemen yatma derdindeyim.
sağol canım ben de iyiyim...gaz yaparken bile tatlılar dimi
hadii yaaa, canım bu durumu bir uzmanla çozmen daha sağlıklı olur tatlım
bi ara şöyle bişi okumuştum, prolaktin hormonu bebişini emzirdiğin için çok salgılanıyor ve bu hormon cinsel isteksizlik veya kuruluk yapabiliyormuş. eee bi de şimdi bebiş de geldi ilgin bölündü şimdi. o yeni hayata alışma stres olarak geri dönebiliyor. biraz sabbret tatlım eşine de zaman ayır ama nasıl diyim kaliteli zaman ayır anladın mı? sadece eşinle ilgilen o zaman aralığında.
bunu eşine nasıl anlatırsın bilemedim ama yani sorunun eşini istememek oldugnu net olarak söyleyeblrsin.bizim yerimizde olsa ne yapcaktı acaba 5 ocaktan beri tık yok bide üstüne halen yasak yani
bizim en son haziranda olmustutedavi asamasında yasaktı.hamile kalınca da o istemedi içerde bebişim varken ben yapamam dedi.o da haklı ama isteğim yok napayımm
![]()
sağolun kızlar öyle olduğunu bilmiyordum.sadece ben yasıyorum sanmıstım:26::26: