hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gecmiş olsun orkide daha iyi bilir tabiki ama sanki kardiyolojiye gidebilirsin diye düşündüm.senin canın niye skkkın ne oldu bakam

hangi birini anlatım ki canım ya

temizlik yaptım iki gün önce mutfağıda iyice elden geçirdim ilk defa yağ çözücü kullandım (bnm ellerim biraz problemli detarjan çamaşır suyu gibi seyler kötü yapıyo altın bile takamıyom oda kaşıntı yapp yara yapıyo o kadar dandik yanı)
yağ çözücüyü kullanırkende eldiwen taktım ama delinmiş iki eldiwende fark etmedim hiç ellerim yanıyo iki gündür yaralar çıktı tırnaklarım kağıt gibi kaldı eridi sanki tırnak diplerim kanadı yara şimdide :43::43:

vitrinimin camı kırıldı :43::43::43:

en kötüsü bugün oldu... :43: tatil diye nehir kenarına balık tutmaya gittik poğaça falan yapmıştım onlarıda aldık yarı piknik yarı balık falan eğlenelim değişiklik olur diye zehir oldu günümüz... arabamızı satıp arsa alcaktık biz benm şaşkın kocam serdiğim kilimin üstüne atmış anahtarı kilimde nehrin hemen yanındaydı kalkarken kilimi güzel çırptım topladım ama anahtar yok ordata :43: aradık taradık yok nehre düştü büyük ihtimalle... nehrin başında birbirimize girdik oh temiz hawa duyan eden yok ben ona çemkirdim o bana.... tuttuğumuz balıklar dahil herşeyi ne war ne yok attım nehre sinirden :19: (akşam üstü özür diledi beyfendi ama ne anladım ki öküzlük yapp kalp kırdıktan sonra ben o özürden) en kötüsüde cüzdan bile arabada kaldı... arabann bütün herşeyide cüzdanda ve yeni anahtar çıkartmak içinde o bilgilere ihtiyacımız war we çüzdanı almak için cam kırılcak... zaten araba kartlı sistem olduğundan yedek anahtarı çıkarmak hem masraflı hem uğraşlı olcak...boşu boşuna satamadan birsürü uğraş masraf çıktı bize işte...:5::5::5::5:

hangi birini anlatım ki canım ya

temizlik yaptım iki gün önce mutfağıda iyice elden geçirdim ilk defa yağ çözücü kullandım (bnm ellerim biraz problemli detarjan çamaşır suyu gibi seyler kötü yapıyo altın bile takamıyom oda kaşıntı yapp yara yapıyo o kadar dandik yanı)
yağ çözücüyü kullanırkende eldiwen taktım ama delinmiş iki eldiwende fark etmedim hiç ellerim yanıyo iki gündür yaralar çıktı tırnaklarım kağıt gibi kaldı eridi sanki tırnak diplerim kanadı yara şimdide :43::43:

vitrinimin camı kırıldı :43::43::43:

en kötüsü bugün oldu... :43: tatil diye nehir kenarına balık tutmaya gittik poğaça falan yapmıştım onlarıda aldık yarı piknik yarı balık falan eğlenelim değişiklik olur diye zehir oldu günümüz... arabamızı satıp arsa alcaktık biz benm şaşkın kocam serdiğim kilimin üstüne atmış anahtarı kilimde nehrin hemen yanındaydı kalkarken kilimi güzel çırptım topladım ama anahtar yok ordata :43: aradık taradık yok nehre düştü büyük ihtimalle... nehrin başında birbirimize girdik oh temiz hawa duyan eden yok ben ona çemkirdim o bana.... tuttuğumuz balıklar dahil herşeyi ne war ne yok attım nehre sinirden :19: (akşam üstü özür diledi beyfendi ama ne anladım ki öküzlük yapp kalp kırdıktan sonra ben o özürden) en kötüsüde cüzdan bile arabada kaldı... arabann bütün herşeyide cüzdanda ve yeni anahtar çıkartmak içinde o bilgilere ihtiyacımız war we çüzdanı almak için cam kırılcak... zaten araba kartlı sistem olduğundan yedek anahtarı çıkarmak hem masraflı hem uğraşlı olcak...boşu boşuna satamadan birsürü uğraş masraf çıktı bize işte...:5::5::5::5:
anammm herşey üst üste gelmiş,diycek bişey bulamadım.

fark ettimde bütün sorunların başına 'en önemliside' yazmışım... e tabi hepsi önemli şeyler :43: şanssızım ben ya şanssız:5::5::5:

hiç sorma canım en önemliside bu ay bebek ümidimde yok yumoş gününde kocam maça gitmişti hamlamış yattı 1 hafta :5: öncesi ve sonrası tamm ama tam yumoş haftası çöpte anlıcan.... :43::43::43::43:

bu kocalar zaten yumoş haftalarında sanki kaçacak yer arıyorlar cok lazımdı maça gitmiş,eve kitleyecen bu herifleri.

şömüne olacaksa önünde de ayı yada aslan postu olmalııııı önündeki romantik anlara izin verilmeli :1:
sen gül gülll:33::33::33::33::33::33:

:17::17::17:galiba :1:kikii

olmadi bide o isi gor :4::4::4: cemreeeee senle orkidenin kafesinde, kac para olur o somunenin onunde romantik romantik carpismak :60::60::60: rumeysanin harareti basina vurmus :1: ilk musterinden olucak :1::60::60:

para mı çarpışmak mı anlamadım ben:44::44::44:

slm kızlar bikaçgündür yoktum canım sıkkın moralim çok bozuk herşey üst üste gelmek zorundamı:43::43::43::43:

orkidem sana bi sorum olcak benm... ortalama son bir aydır sol kolum uyuşuyo sürekli sıklaştı bu yakınlardada şuan yazarken bile haff bi karıncalanma war... önemli mi önemsizmi bilemedim nettende doğru dügün bilgi bulamadım... sence neden olabilir ve doktora gittiğimde hangi bölüme gitmem gerek canım beni bi aydınlatabilirmisin :100::100::100::100::100::100::26::26::26::26:

Kardiyoloji ve nöroloji bölümlerine git. Bir şey cikmazsa psikiyatriye git tatlim

Günaydın kızlar bu ignelerle cok şiddetli baş ağrıları başladı. Dün akşam 6 da girdim yatağa sabaha kadar ağrıdı ya. Migren azdı valla

nasilsiniz bakimmm...2 gundur esim evdeydi...benden hastalik ona gecti onunla ilgilendim kac gindir...hastaliklar birakamadi bizi yavvv....
pazartesi tetanoz asimi oldum 2.dozunu.bu seferke ilki gibi acimadi...
esimle dun isim dusunduk EMIR TAHA olabilir dedik ama bakalim daha fikrimiz cok degisir bizim:))

tedaviye başladık çoook şükür.:16::16::16::16: bu akşam dr iğne ile kistin içindeki sıvıyı aldı. acıdı ama bebişi düşünerek dayandım. nah kolum kadar bi iğne. alttan ultrason aleti ile giriyor delip ta yumurtadaki kiste gitti içindeki sıvıyı aldı

tatlim hadi gozun aydin hayirlisiyla gelsin bebisin...:16::16:ya da bebislerin:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy nasil acimistir o oyle yavrularimiza kavusamak icin yasadiklarimiza bak yaa benim de rahim filmi aklima geldi sen boyle kolum kadar deyince kotuydu gercekten....rabbim sonucunu hayirli kilsin canim...

tatlim hadi gozun aydin hayirlisiyla gelsin bebisin...:16::16:ya da bebislerin:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy nasil acimistir o oyle yavrularimiza kavusamak icin yasadiklarimiza bak yaa benim de rahim filmi aklima geldi sen boyle kolum kadar deyince kotuydu gercekten....rabbim sonucunu hayirli kilsin canim...

Sagol canım benim. Geçmiş olsun size de. Emir taha ismini çooook beğendim

Back
X