hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

nasilsiniz bakimmm...2 gundur esim evdeydi...benden hastalik ona gecti onunla ilgilendim kac gindir...hastaliklar birakamadi bizi yavvv....
pazartesi tetanoz asimi oldum 2.dozunu.bu seferke ilki gibi acimadi...
esimle dun isim dusunduk EMIR TAHA olabilir dedik ama bakalim daha fikrimiz cok degisir bizim:))

Yasamim hosgedin.gecmisler olsun.dusundugunuz isim guzel ama dedigin gibi daha. Cookk degisir

Kizlar hadi deyin bakiim bana duaya başlamak istiyorum. Ne okuyayım

tefriciye oku ama sadece siz okuyun , her gün 707 kere ya varis çekin , ayrıca eşinde okusun yanlış anlamada düşük yaptığın için söylüyorum birde ya mübdi ismine çek allah c.c nun, onu araştır eşinle beraber çekiyosun düşük tehlikesi olanlar,

Ufff cemreee anlamadim deme yav .yumos gunlerinde bol bol yapiyon ya herifinle.ben romantik an deyince kikin akli oraya gitti oysaki ben iki kadeh sarap icmekten bahsetmistim

zıkkımın dibini iç , hem hamişsin hem milleti günaha sokuyon şarapmış :22::22::22:

tefriciye oku ama sadece siz okuyun , her gün 707 kere ya varis çekin , ayrıca eşinde okusun yanlış anlamada düşük yaptığın için söylüyorum birde ya mübdi ismine çek allah c.c nun, onu araştır eşinle beraber çekiyosun düşük tehlikesi olanlar,

zıkkımın dibini iç , hem hamişsin hem milleti günaha sokuyon şarapmış :22::22::22:

Ufffff cok kotu terlik yedim ama ben saka anlaminda dedim.kizma komsim

Senin nezamandı doktor randevun keseyi nezaman görecektin??:26:

dün gittim doktora keseyi gördük teyzesi ilk resmimizide aldık 23 nisan çocuk bayramında :):) 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi..yerleşmiş bi sıkıntı yok dedi.. bu arada son adet tarihini soruyorlar ama ultrasona göre haftasını söylüyor dün 4 hafta 6 günlük dedi bugün tam 5 haftalığız :):)

dün gittim doktora keseyi gördük teyzesi ilk resmimizide aldık 23 nisan çocuk bayramında :):) 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi..yerleşmiş bi sıkıntı yok dedi.. bu arada son adet tarihini soruyorlar ama ultrasona göre haftasını söylüyor dün 4 hafta 6 günlük dedi bugün tam 5 haftalığız :):)
Canim gozunaydin insallah o piti pitlarida duyarsin.evet sat i soruyorlar ama usg ye gore haftalik soyluyorlar. Birbirine uyumlu gitmeyebilirler sakin bunu benim gibi kafana takma..

selam kizlar.nasilsiniz.orkim tedaviye baslamis.mashallah.saglikla bebis haberini alalim inshallah,2 3 :52::52::52::52:baska haber varmi.ben arada bakiyorum size.ama yazamiyorum:50::50::50:

canlar ben şimdi doktordan geldim.. tiroidime bişey demedi olabilir biraz yüksek çıkabilir dedi gebeliğe engel değil dedi ama ben araştırdım netten bu sebeple hamile kalamamış çok kişi var :31: yumurtlama için hap ve çatlatma için iğne verdi ama daha yumurtluyom mu çatlıyo mu çatlamıyo mu takip bile etmeden bana ilaç verdi rapor düzenledi ben de almıyım diyorum 3 ünde randevum var ya o zaman o doktorun dediğine göre davranırım siz nedersiniz kafam karıştı benim :18:

canlar ben şimdi doktordan geldim.. tiroidime bişey demedi olabilir biraz yüksek çıkabilir dedi gebeliğe engel değil dedi ama ben araştırdım netten bu sebeple hamile kalamamış çok kişi var :31: yumurtlama için hap ve çatlatma için iğne verdi ama daha yumurtluyom mu çatlıyo mu çatlamıyo mu takip bile etmeden bana ilaç verdi rapor düzenledi ben de almıyım diyorum 3 ünde randevum var ya o zaman o doktorun dediğine göre davranırım siz nedersiniz kafam karıştı benim :18:

merhaba, ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. tiroidle ilgili yazınızı görünce yazmak istedim. ben 8 ay önce kürtaj oldum tiroidlerim çalışmadığı için. 6 aydır korunmuyoruz ancak hala hamile kalamadım.geçen ay doktorum cylo prognova diye bir ilaç verdi. ama yine adet oldum. sizce tioidlerden dolayımı hamile kalamıyorum... yardımcı olurmusunuz

merhaba, ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. tiroidle ilgili yazınızı görünce yazmak istedim. ben 8 ay önce kürtaj oldum tiroidlerim çalışmadığı için. 6 aydır korunmuyoruz ancak hala hamile kalamadım.geçen ay doktorum cylo prognova diye bir ilaç verdi. ama yine adet oldum. sizce tioidlerden dolayımı hamile kalamıyorum... yardımcı olurmusunuz

valla tatlım ben de bilmiyorum ki kaç çıktı tsh senin benim 4,81 üst sınır 4,2 t4 de 0,99 çıktı benim sınır 1 :26: doktor önemli bişi değil dedi ama t4 düşüğe sebep oluyomuş tshnin de hamilelerde 2,5 olması gerekiyomuş yoksa ilaç kullanıyomuşsun diğer forumları okudum oralarda arkadaşlar öyle söylemiş :18: bu gittiğim devlet hastanesiydi bi de özele gidicem 3ünde yazarım yine buraya canım

canlar ben şimdi doktordan geldim.. Tiroidime bişey demedi olabilir biraz yüksek çıkabilir dedi gebeliğe engel değil dedi ama ben araştırdım netten bu sebeple hamile kalamamış çok kişi var :31: Yumurtlama için hap ve çatlatma için iğne verdi ama daha yumurtluyom mu çatlıyo mu çatlamıyo mu takip bile etmeden bana ilaç verdi rapor düzenledi ben de almıyım diyorum 3 ünde randevum var ya o zaman o doktorun dediğine göre davranırım siz nedersiniz kafam karıştı benim :18:

bugün başlıycan mı dedi hapa , bence sonuçlarını diğerine göster o duruma göre karar verirsin bence, tiroide takılma çok sınırda yüksek çıkmış demekki o kadarı önemli olmuyo ama diğer doktorada gösterirsin sonucunu .................

para mı çarpışmak mı anlamadım ben:44::44::44:

ah canim yaa o islerden uzak kaldigi nasilda belli tuh tuh :5::5::5:

selamlar kizlar ogleden sonraya randevu aldim.umarim bir sorun yoktur gorusuruz :3:

ne oldu ?? doktor ne dedi ?? :53: belkiyoruz sonucu nerdesin ?

ayyy :46: hadi gozun aydin bacim ,,darisi benim basima artik, bende hesaba gore bugun 5 hafta 1 gunluk cikiyor ,,bakalim usg ne diyecek,,ama doktor beni son battimdan hesap yaparak ,7 haftalik cagirdi yanina ,,ozamana kadar kalp atislarinida duyarmiyimki :26::26:???

nasilsiniz bakimmm...2 gundur esim evdeydi...benden hastalik ona gecti onunla ilgilendim kac gindir...hastaliklar birakamadi bizi yavvv....
pazartesi tetanoz asimi oldum 2.dozunu.bu seferke ilki gibi acimadi...
esimle dun isim dusunduk EMIR TAHA olabilir dedik ama bakalim daha fikrimiz cok degisir bizim:))

cok gecmisler olsun canim...

isim cok guzel yani emir kismini begendim,taha yi begenmedim :50:kik:1:

sikma caninii:50::50: gecer hepsi yakinda insallah ,,tedavini yaparsin bir an once iste, sonra gelsin bebis:49::49:

inşallah canım tek temennim o bu ay geçicek yumurtlama günlerim işin garibi bu ay çalışmalı mıyım çalışmamalı mıyım bilemedim çünkü düşük tehlikesi var yazmışlar tiroidde bilemedim şimdi:18:
aslında bu ay çok önemli benim için öğretmen olduğum için şimdi hamile kalırsam izinlerim çok güzel denk gelicek bi de ocak-şubat-mart doğumlu olsun istiyorum bebişimin ama nasip bakalım bekliiyim en iyisi ben:26:

Back
X