tuzlu cok yemiyorum ama bundan sonra yemeklerde kulladigimin da yarisini kullanmaya baslayacam...ayagima bazen terliklerim olmuyor bilee yandim ben yandimmmmm.........
kiz seni varyaaa dayak cenin cekmis senin sankiii.........birsey yok dediyse doktor demistir hem zaten bu testler hep fasafisoymus kesin sonuc gostermezmis yine de yapiyorlar istee rahat ol canim bizim meleklerimizzz cok saglikliii.....hem ben hic yaptirmadim gerek yok dedi doktorum da rahat ol canim...
canim beni 8 tane yumurta bence iyi geldi bana...insalllh hepside saglikli olursa 3 bilem gelir sanaa bu ayy

seni cok iyi anliyorum talim ben su klomen tedavisinde bile kimseyle konusmak istemiyordum hele sen simdi daha zorlu bir surectesin.esin az daha sabir etsin en azindan su sureci atlat ondan sonra bekleme suresinde soylersiniz....ya da esine soyle o soylesin ama annesine tembih etsin sakin seni arayip konusmasin anlatsin durumunu falan bilecekse de uzaktan bilsin...hersey iyi olacak orkidem sen merak etme dualarim seninle cancagazim...
sorun derken anlayamadim canim....
insalllh bu sefer olacak bercestemmm hadi hayirlisi bakalim...
canim yumoslara bakacak sana gununu soyleyecek sonra catlatma ignen icin ben de hep bu donemlerde gidiyordum kontrolee...13.14.gunde ignen yapilir buyuk ihtimal...hatta ben ilk kullandigimda 12.gun mu ne yapilmisti ignem...