- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın a dostlar!!! 2 gündür çalışıyordum..çekimlerim vardıçok yoğun geçti..napisiniz?
Ben klomene devam ediyorum..yarın kontrole gidicem..sanırım yumurtama bakıcak doktor..ne kadar büyümüş diye..inşallah sorun çıkmaz
Hamiş yokmu hamiş???
![]()
slm kizlar gunaydin herkese...
Kizlar ben cok fazla sisiyorum simdiden ayaklarim ellerim sisti benim son zaman ne olurum bilemiyorum...
Bebisim de artik cok kipir kipir teyzeleri...minik minik tekmeliyor sanki ben hissediyorum da daha esime nasip olmadi hissetmek:))tam gel bak elini koy diyorum o zaman da duruyor benim sipi tik yok![]()
ay sonunu bekliyoz patlama olması için ayın 15 inden sonra boncuk gibi dizilceniz birinizin halayından diğerine geçcez kısmetseSen kocana fırçanı şimdiden çek bu ay benimsin kimseyle paylaşamam de
![]()
ben niye terlik hatırlıyom yaw :44::44::44: kimdi o zaman terlik fırlatan![]()
cümleten günaydın millet![]()
Günaydın a dostlar!!! 2 gündür çalışıyordum..çekimlerim vardıçok yoğun geçti..napisiniz?
ben klomene devam ediyorum..yarın kontrole gidicem..sanırım yumurtama bakıcak doktor..ne kadar büyümüş diye..inşallah sorun çıkmaz
hamiş yokmu hamiş???
![]()
selam kızlar.üclü tarama testini yaptırdım.sonucları doktor gördü iyi bi sıkıntı yok dedi ama gelin bana anlatın habu kafama terlik fırlatın belki yerine gelir.afp ve beta değerlerinin oldgu kağıtta afp normal değerlerin dışında gözüküyor 35,9 çıkmış,doktor bişey yok diyor ben gelip internetten araştırıyorum hangi tıp fakültesini bitirdiysem artıküff yaaaaaaaa
Geldi gecti kikim.napiyon nasilsin.gecmisi okumadan daloyom evde degilim cunklugenelde kizinca terligi firlatan benim amasen yinede yanlis hatirla
busefer kacirmayasin o guzelim kaliteli yumoslarihamis yok seni bekliyoruz
ne cekimiymis bu nerde calisiyon kiz sen ??
len rumeysa hakikaten tam terlik liksindoktor iyi dediyse neyini arastiriyorsun ,,cok bilmenin iyi olmadigini dusunuyorum gercek olmasada psikolojik yasiyo insan her okudugunu ,birak artik dovcem hee
hem afp ne yaff:26::44: ?? yuksek cikinca ne oluyomuski ??:44:
Bugun orkidem doktora gidicekti.napti acaba
Cancagizim tupbebek tedavisinde 8 yumurta nekadar iyi bilmiyom ama kulaga hos geliyor 8 yumrtta.o tatli canini uzmenin hic vakti degil.icine atmaktansa azicik esinle tartismak konusmak daha iyi gibi geldi bana.rabbim insallah bebegini saglikla gonderiri geriye donup baktiginda bu olanlari hatirlamasiin insallahhhhh.bugunde esim bana diyo annemi arayip sor diyo sanki kendi cok ariyoda ben kapaticam arayi.he haklisin deyip gectim.akşam gittim canım. 8 yumurta oluşmuş. yarıın yine gideceğim. perşembe ya da cuma yumurta toplanacak. biraz moralim bozuk aslında. dr'dan çıkarken eşime "biraz canım sıkıldı, az yumurta oluşmuş galiba" dedim. hemen surat asıp ters bi ses tonuyla şükret dedi. sonrasında bi surat bi surat niye onun annesine söylemiyormuşuz dua ederlermiş diye. ya insan bu konuda anlayışlı olur yaa. istemiyorum söylemek. kadın zaten ne zaman konuşsak kalbimi bir şekilde kırar. eğer olmazsa sonrasında incinmek istemiyorum. bunu eşime açıkça dememe rağmen anlamıyor ya. saçma sapan bir şey yüzünden söylemiyoruz diyor.neyse eşim bir toplantı için dr dan sonra beni eve bırakıp çıktı. ben de ders çalışmak için arkadaşıma gidecektim. eşime mesaj attım dönerken beni al diye. "otur dua et" demiş. yaa sanki elimden geleni yapmıyorum gibi tuhaf davranıyor.
zaten hassasım tamam onun için de sıkıntı ama bütün eziyeti sıkıntıyı iğneleri tedaviyi ben çekiyorum. en ufak şeyde benden kötü olmasından bıktım yaa.
Allahım ne olursun yalvarıyorum evladımı hayırlısı ile gönder, beni bu sıkıntılardan kurtar.
sizlere de yalvarıyorum ne olur dua edin. çook korkuyorum. "ya olmazsa" diye olumsuz düşünceleri aklımdan atamıyorum.
![]()
akşam gittim canım. 8 yumurta oluşmuş. yarıın yine gideceğim. perşembe ya da cuma yumurta toplanacak. biraz moralim bozuk aslında. dr'dan çıkarken eşime "biraz canım sıkıldı, az yumurta oluşmuş galiba" dedim. hemen surat asıp ters bi ses tonuyla şükret dedi. sonrasında bi surat bi surat niye onun annesine söylemiyormuşuz dua ederlermiş diye. ya insan bu konuda anlayışlı olur yaa. istemiyorum söylemek. kadın zaten ne zaman konuşsak kalbimi bir şekilde kırar. eğer olmazsa sonrasında incinmek istemiyorum. bunu eşime açıkça dememe rağmen anlamıyor ya. saçma sapan bir şey yüzünden söylemiyoruz diyor.neyse eşim bir toplantı için dr dan sonra beni eve bırakıp çıktı. ben de ders çalışmak için arkadaşıma gidecektim. eşime mesaj attım dönerken beni al diye. "otur dua et" demiş. yaa sanki elimden geleni yapmıyorum gibi tuhaf davranıyor.
zaten hassasım tamam onun için de sıkıntı ama bütün eziyeti sıkıntıyı iğneleri tedaviyi ben çekiyorum. en ufak şeyde benden kötü olmasından bıktım yaa.
Allahım ne olursun yalvarıyorum evladımı hayırlısı ile gönder, beni bu sıkıntılardan kurtar.
sizlere de yalvarıyorum ne olur dua edin. çook korkuyorum. "ya olmazsa" diye olumsuz düşünceleri aklımdan atamıyorum.
![]()
Cancagizim tupbebek tedavisinde 8 yumurta nekadar iyi bilmiyom ama kulaga hos geliyor 8 yumrtta.o tatli canini uzmenin hic vakti degil.icine atmaktansa azicik esinle tartismak konusmak daha iyi gibi geldi bana.rabbim insallah bebegini saglikla gonderiri geriye donup baktiginda bu olanlari hatirlamasiin insallahhhhh.bugunde esim bana diyo annemi arayip sor diyo sanki kendi cok ariyoda ben kapaticam arayi.he haklisin deyip gectim.
rabbim yar ve yardimcin olsun gonlumuz dualarimiz seninle.insallah bebegin saglikli gene gelecek bu sefeer
kızz ne güzel demişsin bu arada 8 yumurta harika
ne çok ne az
inşallah hepside kalitelidir gelsin ikizlerrr![]()
Cancagizim tupbebek tedavisinde 8 yumurta nekadar iyi bilmiyom ama kulaga hos geliyor 8 yumrtta.o tatli canini uzmenin hic vakti degil.icine atmaktansa azicik esinle tartismak konusmak daha iyi gibi geldi bana.rabbim insallah bebegini saglikla gonderiri geriye donup baktiginda bu olanlari hatirlamasiin insallahhhhh.bugunde esim bana diyo annemi arayip sor diyo sanki kendi cok ariyoda ben kapaticam arayi.he haklisin deyip gectim.
rabbim yar ve yardimcin olsun gonlumuz dualarimiz seninle.insallah bebegin saglikli gene gelecek bu sefeer
sağolun canlarıım.çok sinir bir durum gerçekten
ama moralini bozmasına izin verme sakın
güzel şeyler düşün moralini bozma
zaten şeytan böyle durumlarda hep etrafta
çok sinirlendim
sağolun canlarıım.inşallah gelirler de bu acılar unutulur
unutulacak hatta şimdi unutman lazım
eşinle kavgadan daha önemli senin tedavin
eğer annesine söylemek istiyosa söylesin canım
sen söyleme eğer konuşmak isterse k. validen konuşmak istemiyorum dersin
ama şuan senden önemlisi yok eşini de yok say eğer o senin istediğin değeri vermezse
bu arada bende dr. gittim bugün![]()
yok sayarak da olmuyor ki.bilmiyorum madem yol yakınken tedaviden vazgeçelim o zaman dedim.
sen ne yaptın canım nasıl geçti dr görüşmen