hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canim catladigin agri yapiyordur belki sordun mu doktoruna , agrili falan surda kac gun carpcanda carp carpil oturun asagi :34::34:

çatlamadan dolayı olabilir evet..ama sanki içimde bir şey varmış da onu daha derinlere itiyormuş gibi ağrı yaptı..sonuca vardık tabe :27: tuttum kendimi..çarpılcaz tabi..çarpılmıcaz da napcaz...mecbur!:52:

temmuz sonu gibi inşallah canım onun heycanıda var bende teyze oluyorummm örgü konusunu ilerlettim elimde sürekli örgü var :6::6::6::6:

aman maşallah maşallah sıkıntısız geçsin tez zamanda bi solukta inşallah... :16::16::16::16: ama irem benm içimden senn kızın olcakmış gibi geliyo... hayırlısıyla sağlıklı doğsun bebişin :16: benm yengemde istiyodu çok kızı olsun oğlu oldu gecen cumartesi 1 yaşını doldurdu ama acayp ew işlerini sewiyo annesiyle bulaşıkları yerleştiriyo eline ıslak mendil geçmesim heman koltukları kapıları falan siliyo :) dayım yengeme senn yüzünden oldu çok istedin etkiledin çocuğu benmle maç bile izlemez büyüyünce diyo güldürüyo bizi :)

bak ablama yaptığımıda yükliyim şirin oldu :)
Kimse kiz hissediyom demiyo herkes erkek ilk sen dedin ha :nazar: birde ben diyom :9: cinliler bile erkek diyo :9: cok guzel olmus canim acayip tatli gule gule kullansin sipaniz :34: rabbim saglikla gondersinde kiz erkek hic onemli degil bak istedigin kivama geliyomus erkekte :9::9::9:

çatlamadan dolayı olabilir evet..ama sanki içimde bir şey varmış da onu daha derinlere itiyormuş gibi ağrı yaptı..sonuca vardık tabe :27: tuttum kendimi..çarpılcaz tabi..çarpılmıcaz da napcaz...mecbur!:52:

Tabi mecccbuuuuur deliyaw gazaniz mubarek sonu bebis olsun datlummmm:emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldiniz sefa geldinz :71: polikstik over olan arkdaşlar ilk soğan kürü deniyrlar takip eden ay bal tarcın cörek karışımını deniyorlar.bal cörek karışımından sonra hormonlarınızda hic iyileşme olmadı mı,bende yumurta tembelliği vardı bende yedim bal tarcını takip eden ay da hormonlar düzene girmişti ama 4 5 ay sonra hamile kalabilmiştim,tedavide klomen mi kullanıyorsunz

Hoşbulduk canim , ben soğan kurunu 2 ay denedim ama olmadı:(( dr gittim ve dr ilk adet söktürücü verdi, 1 ay sonrada tutunmasi icin vajinal jel verdi yine olmadi, bende tarcin çörek otu bal kürünü deniyorum, 1 ay sonra gel hsg cekelim dedi, ama korkuyorum acikcasi, :((((

Hoşbulduk canim , ben soğan kurunu 2 ay denedim ama olmadı:(( dr gittim ve dr ilk adet söktürücü verdi, 1 ay sonrada tutunmasi icin vajinal jel verdi yine olmadi, bende tarcin çörek otu bal kürünü deniyorum, 1 ay sonra gel hsg cekelim dedi, ama korkuyorum acikcasi, :((((

vajınal muayeneyı olabılıyorsan korkma.şimdı etrafında sana film cektirmekle ilgili rahmi dışarı alıyorlar gibi tabirler kullanabilirler rahmi dışarı almıyorlar vajinadan iceriye ilaclı sıvı gönderiyorlar röntgn makinasıylada cekim yapıyorlar

caniiimmmmm.insallah 14 gun sonra guzel haber sevincden ucariz burda:10::10::10:az kaldi 14 guncuk.:16::16::16:
rumusum canim benim korkma canim kocisin oyle soylemek istememisdir..uzulme sen her sey gecdi guzel olacak.insallah.20 haftaya geldin bak.yarisi gitti yarisi kaldi:16::16:
kiz kiiiikiiii gormussun bebisi gozun aydin.kucaginda gormekde nasip olsun insallah:16::16::16:

tsk ederim nazlimam ,cok guzel bir duygu :16: allah herkeze nasip eder insallah ,,senin tombis kizcen nasil iyimi ?:16:

iyiiimm canımmm:16::16: bebişini görmüşsün gözün aydın:16::16:

sagol cemreeeemmm:16: bende iyiyim saol ,,bugun havada kusluk kokusu var gibime geldi ,,hamileliktenmidir bilmem :26::26::60::60: kikikikikkikiki:60: hadi itiraf edeyim seni sevdigimi :34: ikizler kovalayasica nasilda mecbur biraktirdi beni buna:57::57:

kendini bosuna harab ediyorsun canim ,,uzulme sorununuzun cozumu var sonucta sukret ,,bol dua et, kocisini iyi besle bak gor olucak seninde birgun ,,hepimiz cok bekledik , bende 2 yil bekledim ,bu sipalar cok bekletiyor ama inan seninde gelir ben buna inaniyorum.

bu arada coook marifetliymissiz bakiyorumda :)) cook guzel oruyorsun cok begendim .bendeeeeee istireeemmm :52::52:

günaydınnn... ilacımız dün geçti elimize bugün başladık kullanmaya her sabah akşamda keçi boynuzu pekmezi... bugün biraz daha iyim iyi düşüncem artık hep... :21:

kendini bosuna harab ediyorsun canim ,,uzulme sorununuzun cozumu var sonucta sukret ,,bol dua et, kocisini iyi besle bak gor olucak seninde birgun ,,hepimiz cok bekledik , bende 2 yil bekledim ,bu sipalar cok bekletiyor ama inan seninde gelir ben buna inaniyorum.

bu arada coook marifetliymissiz bakiyorumda :)) cook guzel oruyorsun cok begendim .bendeeeeee istireeemmm :52::52:

yaparım tabiki canım benm hele bi cinsiyeti belli olsun ona göre yaparım :16::16::16:

günaydınnn... ilacımız dün geçti elimize bugün başladık kullanmaya her sabah akşamda keçi boynuzu pekmezi... bugün biraz daha iyim iyi düşüncem artık hep... :21:

afferin kuzum sana.ha şöyle:8::8::7: bol nohut yemeği yesin. kabak çekirdeği her akşam 1 avuç. arı sütü bal polen her sabah 1 tatlı kaşığı her sabah aç karına yesin. havuç suyu, çiğ badem yesin. şerbetli tatlılar, turşular, aşırıbaharat, asitli içeceklerden de uzak dursun bak nasıl artacak değerler.

afferin kuzum sana.ha şöyle:8::8::7: bol nohut yemeği yesin. kabak çekirdeği her akşam 1 avuç. arı sütü bal polen her sabah 1 tatlı kaşığı her sabah aç karına yesin. havuç suyu, çiğ badem yesin. şerbetli tatlılar, turşular, aşırıbaharat, asitli içeceklerden de uzak dursun bak nasıl artacak değerler.

tamam canım dikkate alcam dediklerini... :21::21::21: işe yarıcak herşeyi yesin içsin bol bol :1::1: benm herif kola delisidir çok fazla içer:47::47::47: 3-4 gündür ewe kalo girmiyo soda alıyom çok asit isterse onu veriyom kola yasak :1::1::1:

Back
X