hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

oooh valla çook güzel:52: ayaklarımı uzattım yatıyorum tv karşısında. kadın programlarını bekliyorum:9: doktorum programını izliyorum şimdi. öğrenci ikenki hocalarım çıkmış:16:

ne kadın programı mı öğleden sonra ev yenileyen program var adınıda bilemedim ona bak :9::9::9:

yaaa kızlaarrr ben çok garip bişi yaptım ama beni böyleeee :22::22::22: pataklayacağınızı düşündüğüm için demeye çekiniyorum ama orkiye de bişi sormam lazım kaldım böyleee:37::37:

Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı bende onun oğluşuna bunu örmüştüm bunun bot gibi patiklerini de yaptım ama bana çocuklar yakalı şeyleri pek giymez dediler gerçi bu ördüğüm uzun süre giyilir galiba ................

$912288_4869169253219_804156008_n.webp

:47::47::47:sence:47:yine seni çook seviyorum deyip getti.:60::60:saf mıyım yaw ben:9:arkadaşım gelecek onunla yapacağız kahvaltıyı
gene mi yav bi terlik eşine fırlatmak lazım
evim şahanee:9:bakacam tabii. sonra bugün ne giysem, evlenme programları, yemek programları falan filan çook eğlenceli yaaa:119::119:

fox ta beni unutma dizisi var onuda benim yerime izle

Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı bende onun oğluşuna bunu örmüştüm bunun bot gibi patiklerini de yaptım ama bana çocuklar yakalı şeyleri pek giymez dediler gerçi bu ördüğüm uzun süre giyilir galiba ................

Eki Görüntüle 705642
kız ellerine sağlık. ne de güzel yapmışsın:27:
yook yaaaa iyisimi biz karıların çalışması, yoksaaammm böyle sapıtırız:1::1: ben kaç aydır bunları izle izle mongon bişi oldum:27::27:
bişey olmaz mongonluk candırr:8:

sağol tatlım bende iyi değilimde örneksiz olursa yapıyom bişeyler , bebişimin cinsiyeti belli olsa ona da yapcam ama var daha :106::106:

kız ben elim de örnek olsa da yapamıyom:60::60:çok beceriksizim:17:annem o şişleri elime verirdi sonra çıldırır geri alırdı:9::9:

de bakeem ne yaptın:60::60:

:17::17: ben kaç aydır akıntıdan geberiyorum, doktora gidiyorum geçti gibi oluyor ama yine hooop aynı. doz yetmedi diyorum ikinci paketler de kullanıldı ama maalesef:50::50: en son eşime de kullandırdım ama tekrar etti, biz tekrar doktora gittik ama eşimin kullanmasına gerek kalmadı çünkü ameliyattan sonra antibiyotik kullandı. kısacası evde bi paket antibiyotik vardı ve daha öncekilerden kalan vajinit haplarım vardı veee bide B vitamini kombinasyonu yazıyor. bu üçünü az önce içtim:30::30::30: şimdi soruma gelince:1::17::17: vajinal fitil var ama mantar oluşumunu bitirmekten çok floraya yardımcı olması için bakteri üreten bi fitil, şimdi ben karar veremedim onu akşam alsam mı diyee:26:

kız ben elim de örnek olsa da yapamıyom:60::60:çok beceriksizim:17:annem o şişleri elime verirdi sonra çıldırır geri alırdı:9::9:

işte örnek olmayacak düz örüp gitcen hep aynı hareket :9::9::9: Ben örnekten çıkaramamda anlatılırsa çabuk kaparım söylemesi ayıp kız eccik becerikliyimde hala emin misin nefret etmeme konusunda :60::60::60:

Back
X