Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum hosgeldin :) iyiyz sukurler olsun.sabiriszlikla orkidemin sonucunu bekliyoz iyi olmana sevindim gez gez de dikkatli olslm kizlarrr ne var ne yok
yemek yapiyom biraz gec kaldim bugunlerde cok gezer oldum ben...yarin seker yuklemesine gidiyom...
sizler de iyisinizdir inssallhh...
Azicik gec kaldin nerlerdein bakam senslm kızlar nasılsınız bu gün kaç gündür girmeye fırsat olmadı sizinde canınız sıkılıyosa geyik yapmaya geldim :)
Benimkilerde halen pitpit gibi ayrintili usg yi bekliyom 20arti3 de gitsem yaparlarmi acap diye arastirip duruyomiremmm tatlim goz segirmesi gibi oluyor boyle nasil diyeyim pit pit atiyor ilk basta...benimki artik beni gidikliyor resmen yaa...daha setr hisstmiyorum ben daha:)))
orkimmmm canim bekleyise gecm,issin sanirim hadi tatlim dualarim seninle hersey yolunda gidecek insalllh canim...
rumusum sen nasilsin canimmm?
gecmis olsun kiz bicak ile soda mi acilirElimi kestimaçacağı bulamadım sodayi bıçakla açayım dedim ama donuverdi elimden elimi kesti
acıdııııııııııı
![]()
uy yerim senin göbüşündeki bebişiniNe tatlısınız öyle yaw
Sende almamışsın ben gibi sanki ben sana az yaklaşık
canım kilolu değilsen zor çıkıyo 4. Ayda anca belirginleşiyo ben trençkotla gelip gidiyom işe kimse hamile demez çıkarınca montu az bir çıkıntı işte, ama oda arkadaşım kilolu hamile kalmıştı o 3 aylıkken şişlikte etkili tabi 6. Ayında gibi göbüş vardııı![]()
kuzum hosgeldin :) iyiyz sukurler olsun.sabiriszlikla orkidemin sonucunu bekliyoz iyi olmana sevindim gez gez de dikkatli ol
Azicik gec kaldin nerlerdein bakam sen
Benimkilerde halen pitpit gibi ayrintili usg yi bekliyom 20arti3 de gitsem yaparlarmi acap diye arastirip duruyom
gecmis olsun kiz bicak ile soda mi acilir
ne oldu canımofff çıldıracam, ne istiyor bu herif bendenhergün bir başka vukuatla geliyor, hergün tansiyonumu tavan yaptıracak bişi buluyor... bu sefer fena yapacam
alttan almaya hiç niyetim yok
düşüncesiz yaaa
![]()
sağol canııımiremmm tatlim goz segirmesi gibi oluyor boyle nasil diyeyim pit pit atiyor ilk basta...benimki artik beni gidikliyor resmen yaa...daha setr hisstmiyorum ben daha:)))
orkimmmm canim bekleyise gecm,issin sanirim hadi tatlim dualarim seninle hersey yolunda gidecek insalllh canim...
rumusum sen nasilsin canimmm?
ooy geçmiş olsuunElimi kestimaçacağı bulamadım sodayi bıçakla açayım dedim ama donuverdi elimden elimi kesti
acıdııııııııııı
![]()
kızlaar o kadar yorgunum ki anlatamam hepinize cevap yazcaktım iyi kaynatmışsınız öğleden sonra ama mecalim yok hepiniz iyisiniz ya gördüm yatışa geçiyoorum
zaten belli olmaması makbul canım ne kadar az belli olursa doğumun o kadar kolay geçermiş özellikle erkeklerin anlamıyacağı ya da çok belirgin anlamayacağı şekilde gezmek gerekiyomuş bilmem doğru bilmem yalan :26: aklıma geldi şimdi![]()
Kizlar transfer oldu. Nur topu gibi 2 embriyo verildi. 4 tane donduruldu. Bu cumartesi değil sonraki cumartesi test gunu. Su an yoldayım. Eve gidince yazarim. Bir de sakinleştirici verdiler öncesinde kafa uçtu
Hafta sonları sakin topik :)
sağol canım aminAllah tamamına erdirsin insallah tatlım kucağını doldursun bebişlerin çok sevindim valla
ya ben evde yatmaya dayanamadım dışarı gezmelere çıktım. yürümedim ama hep oturdum:26:haftasonu geldi bizim kızlar gene kayıplara karıştı :131:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk canlı tekmeyi hissettim bugün.karnımı actım alttrafta resmen karnım oynuyordu yaaa rabbim sizlere de yaşatır inşallahhhhhhhh sağlıklı gineeeee![]()
sağol canım amin
ya ben evde yatmaya dayanamadım dışarı gezmelere çıktım. yürümedim ama hep oturdum:26:
oooh hadi gözün aydın
![]()
e yuh diycem şimdi sana 2 gün dayanabildi kız yatmaya![]()
amaaan ne yapayım zaten pazartesi işe gidicem alıştırma yaptıım. dr zaten izin vermişti böyle şeylere ama ben pimpiriklikten yapmamıştım. sıkıldım ama yat yat![]()
napıyonuz kıııızzlar?!![]()
can sıkıntısından kıvranıyorum üstüne yandaki inşaat sesinden cıldırıyorum..sen napıyn nasıl gitti cekimin