hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Elimi kestim :( açacağı bulamadım sodayi bıçakla açayım dedim ama donuverdi elimden elimi kesti :( acıdııııııııııı :(:(:(

slm kizlarrr ne var ne yok
yemek yapiyom biraz gec kaldim bugunlerde cok gezer oldum ben...yarin seker yuklemesine gidiyom...
sizler de iyisinizdir inssallhh...
kuzum hosgeldin :) iyiyz sukurler olsun.sabiriszlikla orkidemin sonucunu bekliyoz iyi olmana sevindim gez gez de dikkatli ol

slm kızlar nasılsınız bu gün kaç gündür girmeye fırsat olmadı sizinde canınız sıkılıyosa geyik yapmaya geldim :)
Azicik gec kaldin nerlerdein bakam sen
iremmm tatlim goz segirmesi gibi oluyor boyle nasil diyeyim pit pit atiyor ilk basta...benimki artik beni gidikliyor resmen yaa...daha setr hisstmiyorum ben daha:)))

orkimmmm canim bekleyise gecm,issin sanirim hadi tatlim dualarim seninle hersey yolunda gidecek insalllh canim...

rumusum sen nasilsin canimmm?
Benimkilerde halen pitpit gibi ayrintili usg yi bekliyom 20arti3 de gitsem yaparlarmi acap diye arastirip duruyom
Elimi kestim :( açacağı bulamadım sodayi bıçakla açayım dedim ama donuverdi elimden elimi kesti :( acıdııııııııııı :(:(:(
gecmis olsun kiz bicak ile soda mi acilir

kızlaar o kadar yorgunum ki anlatamam hepinize cevap yazcaktım iyi kaynatmışsınız öğleden sonra ama mecalim yok hepiniz iyisiniz ya gördüm yatışa geçiyoorum :16:
uy yerim senin göbüşündeki bebişini :54::54::54::54: Ne tatlısınız öyle yaw :54::54::54: Sende almamışsın ben gibi sanki ben sana az yaklaşık :9::9::9:

canım kilolu değilsen zor çıkıyo 4. Ayda anca belirginleşiyo ben trençkotla gelip gidiyom işe kimse hamile demez çıkarınca montu az bir çıkıntı işte, ama oda arkadaşım kilolu hamile kalmıştı o 3 aylıkken şişlikte etkili tabi 6. Ayında gibi göbüş vardııı :53::53::53::53:

zaten belli olmaması makbul canım ne kadar az belli olursa doğumun o kadar kolay geçermiş özellikle erkeklerin anlamıyacağı ya da çok belirgin anlamayacağı şekilde gezmek gerekiyomuş bilmem doğru bilmem yalan :26: aklıma geldi şimdi :34:

kuzum hosgeldin :) iyiyz sukurler olsun.sabiriszlikla orkidemin sonucunu bekliyoz iyi olmana sevindim gez gez de dikkatli ol

Azicik gec kaldin nerlerdein bakam sen

Benimkilerde halen pitpit gibi ayrintili usg yi bekliyom 20arti3 de gitsem yaparlarmi acap diye arastirip duruyom
gecmis olsun kiz bicak ile soda mi acilir

burdayım cnm girmeye hiç fırsat olmadı şimdide kocayı yolladım işe cnm sıkıldı bi size bakim dedim :)) ne habersiniz :))

offf çıldıracam, ne istiyor bu herif benden:47::47: hergün bir başka vukuatla geliyor, hergün tansiyonumu tavan yaptıracak bişi buluyor... bu sefer fena yapacam:47: alttan almaya hiç niyetim yok:19: düşüncesiz yaaa:14::14::14:
ne oldu canım:53:
iremmm tatlim goz segirmesi gibi oluyor boyle nasil diyeyim pit pit atiyor ilk basta...benimki artik beni gidikliyor resmen yaa...daha setr hisstmiyorum ben daha:)))

orkimmmm canim bekleyise gecm,issin sanirim hadi tatlim dualarim seninle hersey yolunda gidecek insalllh canim...

rumusum sen nasilsin canimmm?
sağol canııım:16:
ooy geçmiş olsuun

kızlaar o kadar yorgunum ki anlatamam hepinize cevap yazcaktım iyi kaynatmışsınız öğleden sonra ama mecalim yok hepiniz iyisiniz ya gördüm yatışa geçiyoorum :16:

zaten belli olmaması makbul canım ne kadar az belli olursa doğumun o kadar kolay geçermiş özellikle erkeklerin anlamıyacağı ya da çok belirgin anlamayacağı şekilde gezmek gerekiyomuş bilmem doğru bilmem yalan :26: aklıma geldi şimdi :34:

Onu bende duymustum cok belli etmmek gerekirmis

Kizlar transfer oldu. Nur topu gibi 2 embriyo verildi. 4 tane donduruldu. Bu cumartesi değil sonraki cumartesi test gunu. Su an yoldayım. Eve gidince yazarim. Bir de sakinleştirici verdiler öncesinde kafa uçtu

Allah tamamına erdirsin insallah tatlım kucağını doldursun bebişlerin çok sevindim valla

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk canlı tekmeyi hissettim bugün.karnımı actım alttrafta resmen karnım oynuyordu yaaa rabbim sizlere de yaşatır inşallahhhhhhhh sağlıklı gineeeee :16:

Allah tamamına erdirsin insallah tatlım kucağını doldursun bebişlerin çok sevindim valla
sağol canım amin
haftasonu geldi bizim kızlar gene kayıplara karıştı :131:
ya ben evde yatmaya dayanamadım dışarı gezmelere çıktım. yürümedim ama hep oturdum:26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk canlı tekmeyi hissettim bugün.karnımı actım alttrafta resmen karnım oynuyordu yaaa rabbim sizlere de yaşatır inşallahhhhhhhh sağlıklı gineeeee :16:

:8::8::8::8:oooh hadi gözün aydın:16:

Back
X