hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canımm gene mi gidiyon:19:. iyi o zaman döndüğünde batı bugün ve yakında olanlardan sen ben nazlma hamiş oluruz inşallah:49::52::52::52:

bir öncekinde kocam gelmemişti
amasyada birlikte iftarı özledi
fazla değil iki üç gün
p.teesi geliriz ustaları boş bırakamayız :40:
en garip tatilimiz bizim biz tüm tatili orada geçirirdik:9::9:

selam kızlar..
yeni topiğiniz hayırlı ve bereketli olsun..
Şu cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine RABBİm gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesinn İnşallahh :16::16::16:

herkese selam:3::3::3:yeni arkadaslar gelmisler sefa getirmisler:21::21::21::21::21::16::16::16::16:

nazılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıızzzzzzzzzzz nerlerdesinnnnnnnnnnnnnnnn
topiğimizin sanatcısı o bülübül sesinleeeeee bir şarkı patlatta havamızı bulalım

ay kızlar ben sankı adet olacam göğüs kısmının altına doğru sanki biri iğne batırıp çıkarıyomuş gibi oluyorr.. bu durumu ilk kez yaşıyorum...

ay kızlar ben sankı adet olacam göğüs kısmının altına doğru sanki biri iğne batırıp çıkarıyomuş gibi oluyorr.. bu durumu ilk kez yaşıyorum...

bende adet olcağım zaman ağrı olur ve şişer ..ama senin ilkkez böyle yaşıyor olman garip..yada kenidini cok fazla dinliyor olabilirmsn..

nazılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıızzzzzzzzzzz nerlerdesinnnnnnnnnnnnnnnn
topiğimizin sanatcısı o bülübül sesinleeeeee bir şarkı patlatta havamızı bulalım

canim ya.iftarda o kadar yedim artik haraket edemiyorum:27::27::27::56::56::56:nasilsin.ne var ne yok.calismalara devam ediyormusun:24::24::24::24::24::24::24:

bende adet olcağım zaman ağrı olur ve şişer ..ama senin ilkkez böyle yaşıyor olman garip..yada kenidini cok fazla dinliyor olabilirmsn..

yokk olunca yazıyorummm... her anımı paylaşmak istiyorum belki hamile olan arkadaşlarda bu belirtileri yaşamıştır bılgılerini almak istiorummm:)))vee inşşş diyorummmmmm inşşşş....:)

kız ne diyosun inşşş. saki iğne hani diş doktoru iğne yaparda sinek ısırıgı gıbı az bişede sancılı gelir inceden iğneleyici gibi ay umarım anlatabılmışımdırrr......

ne biliyim.hic basima gelmedi.belkide gelmisdir gebeligimde unutmusum:44::44::44:genelde her ker gebelik belirtilerinin farkli oldugunu soyluyorlar.insallah sende boyle belli ediyordur kendini:16::16::16:

Back
X