2 dr la görüşücem işte bu haafta sonu sen nerde oturuyorsun canım
yozgattayım ben... ama aşılıma yada tüp için kayseri istanbul yada ankara istiyorum ama hangi hastane iyi hiç bir fikrim yok....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 dr la görüşücem işte bu haafta sonu sen nerde oturuyorsun canım
biz bebek istemeye başladıktan 1 yıl kadar sonra dr gittik varikosel teşhisi kondu... önceki testlerde hereketlililk 10-15 gibi bi değer morfoloji 18-14 değerlerindeydi...
martta ameliyat oldu eşim... haziranda test verdi sayı problemimiz hiç yoktu ama son testte 2 katına çıkmıştı... yalnız hareket 1e morfoloji 3e düştü anlamadık biz de....
yozgattayım ben... ama aşılıma yada tüp için kayseri istanbul yada ankara istiyorum ama hangi hastane iyi hiç bir fikrim yok....
Allah yardımcın olsun canım..yaşın daha genç,bu kadar üzülme bence..
Bi arkadaşımın yakını 28 yaşında ve 4 kez tüp bebek denemişler,en son dr hatta hacettepeden prof
senin hamile kalman imkansız demiş..Sonrasında adnan saraçoğluyla görüşmüş,soğan kürü +bitkisel karışım
vermiş ve en son şuan hamileydi,doğurmuştur belki de.Allah'tan ümidini kesme derim..28 yaşında bekar da olabilridik,ozaman
hiç hamie kalma şansımız olmazdı.Yaşımız genç Allahın iziyle olur...
evet onu bende anlamıyorum 2 ay önce daha yüksekti değerlerimiz şimdi düşmüş korktum açıkçası neden düşerki
bende araştırıyorum tatlım hem ekonomik hem iyi bire bakalım ne olcak ben istanbuldayım
biz bebek istemeye başladıktan 1 yıl kadar sonra dr gittik varikosel teşhisi kondu... önceki testlerde hereketlililk 10-15 gibi bi değer morfoloji 18-14 değerlerindeydi...
martta ameliyat oldu eşim... haziranda test verdi sayı problemimiz hiç yoktu ama son testte 2 katına çıkmıştı... yalnız hareket 1e morfoloji 3e düştü anlamadık biz de....
başka forumda 2 arkadaş 2 ayrı şey söyledi
biri dedi ki.... iyileşme süreci 1 yılı buluyo 3 aylık test sonucu hiç bi bilgi vermez acele etmişsiniz
öteki.... biz de ameliyat olacaktık ama dr olanı da kaybetmeyelim önce çocuk işini halledin sonra ameliyat edeyim sizi demiş...
hangisi doğru bilmiyorum.. bizim dr da aşılama da tüp de yaptırmaya kalksanız ilk bu ameliyatı soracaklar size yaptırın mutlaka dedi devlette olduk biz çok da memnun kaldık dr dan...
ameliyattan sonra sayı arttı,morf ve hız düştü öyle mi??
umut tüp bebek merkezinin adı çok geçiyordu forumlarda....
ya aslında benim sıkıntım adam akıllı dr bulamadım yani alıp bizi karşisina siz doğal yolları deneyin desin yada yumurtlama takibi yapsın tüp desin aşılama desin bişi desin yani....
işte bende varolanıda kaybetmekten korkuyorm ne yapıcamı şaşrıdım ne yedrsem içirsem adama bilemedim bir biz keçiboynuzu kürüde yapıyorduk çakşır köküde ne oldu anlamadım
biz bi ara erzuruma gitmiştik bi iş için orda bi dr gittik devlette bize bi ilaç verdi... ilacın adını hatırlamıyorum ama vitamin desteği gibi bişeydi.... almadım ama ameliyatı yapan dr la görüştükten sonra kullanıcım... ama şunu da söyleyeyyim eşimin iş yerinden arkadaşı çift taraflı oldu (biz tek taraflı) 1,5 ay sonra eşim hamile diye aramıştı bizi hangi ara iyileşip de şeviştiler anlamadım... ameliyat olup da sonuç alan da var yanhi....
yarın memorial la konuşucam cumartesi euro fertille bakalım ne dicekler yazarım sizede umut tüp bebekte aklımda hem daha ekonomik galiba
arkadaşlar merhaba size rahatlıkla umut tüp bebek merkezini öneririm ilk denemede hamile kaldım fakat 6 ay önce kalp atışı durduğu için kısmet olmadı bizdeki sebepsiz infertilite sinir bozucu bişey herşey normal bekle bekle nereye kadar
aynen öyle oldu.... sayı problemimiz hiç olmadı zaten 90milyonlardaydı 2 katına çıktı....
sayı artınca kalite düşmüş o zaman,belki vücudun alışma sürecinde normal bi durum da olabilir,tabiki dr ne söyledyse onu dikkate almak en doğrusu..
geçmiş olsun canım..inşallah en kısa zamanda hayırlısyla hamiş kalırız..
evet onu bende anlamıyorum 2 ay önce daha yüksekti değerlerimiz şimdi düşmüş korktum açıkçası neden düşerki