Biz bugün nihayet evimize geldik ,tam 8 gün hastanedeydik ,çok şükür atlattık ,aramızda sezaryan olanlar nasıl geçirdiler bilmem ama ben resmen belamı buldum yaa

müthiş ağrılarım oldu halada tam geçmiş değil ,büyük wc yapamama,bel sırt ağrısından kıvranma ,dikiş ağrıları oturup kalkamama, bacaklarım ve ayaklarım ameliyattan 2 gün sonra balon gibi şiştiler hemde inanılmaz bir derecede şiştiler ,fil gibi oldum ,nedenine gelince normal dediler süt gelince olurmuş yok ameliyattan Mış felan

Başıma gelmedik kalmadı yaff

benişime gelince 2 gün küvözden sonra çıkardılar yanıma verdiler ,erken doğduğu için meme emerken 2-3 dk da yorulur bırakıyordu ,bu sebeple burnundan mama takviye yapıldı hep ,şimdi 2-3 dk larımız 10-15dk ya çıktı ,takviye kesildi iki gündür sadece benden emiyor, ya evede geldik ,benim içim rahat etmiyor acaba doydumuki çelişkisi yaşıyorum hep

kuzum bi toparlanın acık kilo alıp güçlenseydi ...

doktor 3 saate bir emzir dedi ,en fazla 4 saat ,ondan fazla uyutma dedi ,kendi saatinde kalkıyor zaten ,bazende ben kaldırıyorum offff sizler nasıl yapıyorsunuz ?? Irem ? Rümeysa?? Yardım