hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kizlarrrrrrr orkidemizin ikizleri dünyaya gelmis.kuvezdelermis simdi.biraz solunum sıkıntı var mis Zeynep'in

orkidem ne dicemi bilemedim inşallah düzelir zeynep'in biran önce gelir kucağına.. oğlan nasıl? hayırlı olsun bebişlerin Allah uzun mutlu ömürler versin canım benim :31:

Maşallah doğmuş topiğimiz in ikizleri.zepnep bir an pnce düzelicek inşallah. Rümüşüm bizede haber ver canım.:16:sen nasılsın.Salihamız nasıl.....
Arcam doğmadımı daha minnoş.senin bebişde benim kızlarım gibi nazlı çıktı.:16:

Öncelikle hayirli olsun canım...rabim saglik versin inşallah. ..dualarim sizinle...öpüyorum çok....

Maşallah doğmuş topiğimiz in ikizleri.zepnep bir an pnce düzelicek inşallah. Rümüşüm bizede haber ver canım.:16:sen nasılsın.Salihamız nasıl.....
Arcam doğmadımı daha minnoş.senin bebişde benim kızlarım gibi nazlı çıktı.:16:

yok anacım doğmadı daha gelmeye niyeti yok bu zillilerin :)) dr 40. haftam bitmeye 2 gün kala çağırdı bana çok geç gibi geliyor ne yapacam bilemedim varmı bi tavsiyen.. daha 9 gün var anlayacağın

Kizlarrrr hasta oldum yaaa bogazlarim şişti. Burnum da akiyir insallah yavruma gecmez...ilac fa alamiyorum malum.ihlamur falan iciyom birde parol ictim bugun o kadar.disarida da kar var eve hapis olduk

yok anacım doğmadı daha gelmeye niyeti yok bu zillilerin :)) dr 40. haftam bitmeye 2 gün kala çağırdı bana çok geç gibi geliyor ne yapacam bilemedim varmı bi tavsiyen.. daha 9 gün var anlayacağın
Kelin ilaci olsa kendi başına sürer misali:1::1:benim kızlar41 haftada doğular. Merdiven indim bol bol hatta yavaş tempoda koşdumda ama gelmediler.sonra suni sancı ve teşrif etdiler:1:için rahat diyilse 3 günde bir nstye gir...o seni rahatlatir...
Kizlarrrr hasta oldum yaaa bogazlarim şişti. Burnum da akiyir insallah yavruma gecmez...ilac fa alamiyorum malum.ihlamur falan iciyom birde parol ictim bugun o kadar.disarida da kar var eve hapis olduk

Çok geçmiş olsun. Inşallah çabuk atlatırsın.bebiçe geçmez.merak etme.sadece kendine çok dikkat et ve maske kullan:2::2:

Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum

Yazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum

ne demek moral bozmak istemem biz hep birlikte güldük birlikte ağladık
inşallah herşey güzel olacak canımın içi
kesinlikle Allahtan umut kesilmez.
dualarımız zeyneple inşallah düzelir canım :26::26::26:
dua edecem size:26:

cnm oralini bozma rabbim sifalar versin minik kizina. Ins hersey yoluna girecek Allahin izniyle dualarimiz seninle ve kizinla

Canım ne demek o öyle.sen üzülünce elbette biz de üzülücez..dua edicem.Rabbim kızınıda oğlunuda sana bağışlasın.senide onlara......

canım orkidemm epeydir giremedim bi bakayım kızlar nasılmış derken şok oldum çok üzüldüm canım benim dualarımız seninle RABBim meleğini sizlere bağışlasın inşaALLAH. güçlü ol ki miniğin de senden güç alsın

Öncelikle gözün Aydın canım kavuşmuşsun bebiklerine.
dualarımız hep seninle İnan , kızında iyi olucak İnşalah ,ben hastanedeyken bitane doktor bana erken doğupta küvezde kalan özellikle kız çocukları çok dirençli olurlar diye bahsetmişti ,inanıyorum Zeynep ciğinde atlatacaktır :)
tekrar çok geçmiş olsun , bizi habersiz bırakma , öpüyorum kocaman

Kızlar inanın hiç vakit bulamıyorum ,uykusuz geceler taht sayfada , hepinizi çok seviyor ve öpüyorum ,
sarılık hala geçmedi bebişimin yarın doktor randevumuz var yine ,yetmedi gaz sancısı of Öff , gündüz iyi geceleri nöbet tutuyorum resmen :((

Canım, çok üzüldüm... Rabbim şifalar versin minik kuzuna, sana bağışlasın inş...

Yazinin ilk cumlesini gormeezden geliyorum.Rabbimin izniyle hersey saglikli guzel olucak insallah.zenyep bebegimiz saglikli gine kucaginda olucak dualarimiz seninle aklimiz yuregimiz seninle

orkidem kızın da iyi olucak İnşallah dualarımız seninle.. Allah yar ve yardımcınız olsun. hayalimin de dediği gibi kızlar daha dayanıklı oluyo bu konularda inşallah zeynep de iyi olucak bak görüceksin kalbini serin tut

Back
X