- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili kızlar hepinize duaları ve guzel dilekleri icin teşekkür ederim. Kizimin derdi büyük. Başta kalp olmak üzere bir sürü sorun eşlik eden genetik bi bozukluk düşünülüyor. Allah dayanma gücü ve sabır versin ne diyeyim. Her şey Allah tan. Bu da onun bir lütfu
Sende ki tevekkül e hayran olmamak mumkun degil.Sevgili kızlar hepinize duaları ve guzel dilekleri icin teşekkür ederim. Kizimin derdi büyük. Başta kalp olmak üzere bir sürü sorun eşlik eden genetik bi bozukluk düşünülüyor. Allah dayanma gücü ve sabır versin ne diyeyim. Her şey Allah tan. Bu da onun bir lütfu
Sevgili kızlar hepinize duaları ve guzel dilekleri icin teşekkür ederim. Kizimin derdi büyük. Başta kalp olmak üzere bir sürü sorun eşlik eden genetik bi bozukluk düşünülüyor. Allah dayanma gücü ve sabır versin ne diyeyim. Her şey Allah tan. Bu da onun bir lütfu
canım ne demek moral bozmak...dualarım sizinle.inanıyorum ki kızın hayata sımsıkı tutunacak...rabbim yar ve yardımcınız olsunYazıp da kimsenin moralini bozmak istemem. Lakin dualariniza ihtiyacım var. Oglum iyi. Kızım kötü. Bazı kalp problemleri ile doğdu. Biraz ciddi problemler. Allahtan umit kesilmez. Icim acıyor. Sadece dua istiyorum
Kızlar inanın hiç vakit bulamıyorum ,uykusuz geceler taht sayfada , hepinizi çok seviyor ve öpüyorum ,
sarılık hala geçmedi bebişimin yarın doktor randevumuz var yine ,yetmedi gaz sancısı of Öff , gündüz iyi geceleri nöbet tutuyorum resmen(
Orkim bir haber varmı.aklım sende.her an müjde vereceksin sanki....
Arca yok doğurdumu acaba
Kizlar 3 yillik evliyim ve cook istyrm ama bebis yok hala 1kez asilama yaptrdm malesf tutmadi bizdeki sorun aciklanamyn inferlite
Suyun geldiğinde farketmemen mumkun degil.sancilarinin aralığını saate bakarak bir liste olustur.bazi dogumlarda once sanci baslar son ana kadar su gelmez Ebeler tarafından patlatilir.hastane nekadar uzaklıktasağlık ocağını ebemi aradım sancın artınca git dedi. arttığı da oluyo ama geçiyo bisüre sonra çok gerdi beni bu gidip gelen belirsizlik. suyun sızarsa da acilen git dedi akıntım çok çok fazla ama suyumun sızdığını farketmedim olsa farkederdim heralde bilmiyorum... ilk olunca insan bilemiyo napçağını ya![]()
kızlar nerelerdesiniz ben hala doğurmadım sanırım günümü dolduracam :))
kızlar bir haftadır acayip sıklaştı kasılmalar belimden sancılar ama gidiyo geliyo düzene girmedi henüz. fakat rahatsızlık veriyor. 2gün önce de tuvalete gittiğimde çamaşırımda kahverengimsi leke gördüm. her sancıda hıh geliyo diyorum ama düzensiz. yollarda kar var hava da buz gibi hastaneye gitmek istemiyorum boşuna geri gelmiim diye. napsam bilemedim doğum yakın mı sizce? sizde de böyle oldu mu ?
Kar ve soğuk var giresun da.3 4 senedir boyle kar yagmamisti.bakip bakip cikiyom.pek yazacak bisey bulamiyom sanirsam.ananas da doguma yardimci olurmus.bi tavsiyede bulunayim sana suyun falan gelirse sana eneerji verecek portakal suyu gibi seyler icipte git.hastaneye girdiktn sonra bisey yemene izin vermiyorlar cunku.sancin falan olursa yaz emi ♥♥♥♥
hastane uzakdeğil canım yarım saat filan uzaklıkta. karnım şuan taş gibi belim çok ağrıyor bekliyorum bakalımSuyun geldiğinde farketmemen mumkun degil.sancilarinin aralığını saate bakarak bir liste olustur.bazi dogumlarda once sanci baslar son ana kadar su gelmez Ebeler tarafından patlatilir.hastane nekadar uzaklıkta
Kar ve soğuk var giresun da.3 4 senedir boyle kar yagmamisti.bakip bakip cikiyom.pek yazacak bisey bulamiyom sanirsam.ananas da doguma yardimci olurmus.bi tavsiyede bulunayim sana suyun falan gelirse sana eneerji verecek portakal suyu gibi seyler icipte git.hastaneye girdiktn sonra bisey yemene izin vermiyorlar cunku.sancin falan olursa yaz emi ♥♥♥♥
Memleketimize hosgeldinizOrkideden haber var mı diye bakmıştım, mesajını rastladım, giresunda yaşıyorsun galiba.ben de buraya iki ay önce taşındım, dr tercihim konusunda hala acabalrım var, sen kime gitmiştin, tavsiyen var mı.
Ben levent beye gidiyorum şu anda, bu zmandan sonra da dr değiştirmesi nasıl olur onu da bilmiyorum....