hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bugün dr kontrolüm vardı dr um yoktu kendi dr umun eşi baktı oda jinekolog.. su en fazla 1 hafta gider dedi istersen suni sancı verelim dedi istersende sezaryene alalım dedi bende 2 güne günüm doluyor düşünim dedim ama normalde doğurmak istiyorum suni sancıdan korkuyorum..sizde bişeler söyleyin..nst de bugün sancı felan çıkmadı..yarın kendi dr umu arayıp konuşmak istiyorum ama gelmeyebilir dedi hastaymış..ama cuma kesin gelir dedi..kızlar ne olur bişeler yazınnnnnnnnnnnnnnnn

Sizinn orladda dogum hastanesi varsa bi git gozuk diger doktorun dediklerini soyleme.biraz daha bekleyebilirsin.ben facede gruba yazdim onlrdan cevap geldikce neler yapabilirsn onlari yazicam sana.sen portakal sularini sık siselere depola bence on hazirliklari yapalim

kizlar merhaba

benim esim varikosel ameliyati oldu - 2 ay 10 gun oldu henuz - ne zaman test yaptirmaliyiz ? sizde de benim durumumda olan var mi ? test yaptirir da sonuclari iyi cikarsa bende duzenli doktora gidicem - gecen sene ben test yaptirmistim hormonlarima bakmislardi sorun yoktu - hamileligi hizlandirmak icin neler yapiyor doktorlar ?

birde benim baska sorunum esim hala yumurtlama donemlerine inanmiyor bu konuda pek caba gostermiyor dogal ilaclar aldik cok duzenli yemiyor - bebek sahibi olmak icin esimin caba gostermesi icin :) neler kullanabiliriz ?

yardicmi olursaniz sevinirim ..:3:

sevgiler

kizlar merhaba

benim esim varikosel ameliyati oldu - 2 ay 10 gun oldu henuz - ne zaman test yaptirmaliyiz ? sizde de benim durumumda olan var mi ? test yaptirir da sonuclari iyi cikarsa bende duzenli doktora gidicem - gecen sene ben test yaptirmistim hormonlarima bakmislardi sorun yoktu - hamileligi hizlandirmak icin neler yapiyor doktorlar ?

birde benim baska sorunum esim hala yumurtlama donemlerine inanmiyor bu konuda pek caba gostermiyor dogal ilaclar aldik cok duzenli yemiyor - bebek sahibi olmak icin esimin caba gostermesi icin :) neler kullanabiliriz ?

yardicmi olursaniz sevinirim ..:3:

sevgiler
Esi Varikosel ameliyati olan arkadaslar vardi.sonuclari arkadaslar gelince ayrintili olarak cevap veririler.3 ay sonra tekrar test yaptilar diye hatirliyorum.esiniz yumurtlama günlerine inanmiyorsa bırakın inanmasin.siz o gunlerinizi kendiniz takip edin.esinize o gunlerde kendiniz yanasirsiniz.bol bol keciboyunuzu yesin sizde de faydali olur. Kadinlarda cinsel arzuyu arttirir.6 ay korunmasiz iliski sonunda doktorlar cocuk icin ilaca baslarlar.sizin hormonlariniz normal duzeydeyse sizden rahim filmi isteyebilirler. Baska sorulariniz varsabhiz elimizden geldigince yardimci oluruz

selam kızlar öncelikle
biraz önce orkidemde konuştum elbetteki üzülüyor ama Ahmet bebeği emziriyodu:16:
çok şükür iyiydi haber vereyim sizlere dedim

selam kızlar öncelikle
biraz önce orkidemde konuştum elbetteki üzülüyor ama Ahmet bebeği emziriyodu:16:
çok şükür iyiydi haber vereyim sizlere dedim

Çok şükür. ....maşallah. .iyiki haber etdin canım.aklımdaydııı.sen nasılsın.neler yapıyorsjn.tüpü ocakdamı yaptiricaksın.çok sordum ya.nşsenide merak ediyorum arkadaşım. Dualarımdasınız.sEn tumet cemre ve unutmadığımız bartek o nasıl acaba.keşke bir girse iyiyim yazsa...

Son düzenleme:
Çok şükür. ....maşallah. .iyiki haber etdin canım.aklımdaydııı.sen nasılsın.neler yapıyorsjn.tüpü ocakdamı yaptiricaksın.çok sordum ya.nşsenide merak ediyorum arkadaşım. Dualarımdasınız.sEn tumet cemre ve unutmadığımız bartek o nasıl acaba.keşke bir girse iyiyim yazsa...

canımsın
daha belli değil ilk görüşme için haftaya istanbula gidiyorum
memorial e nur hocaya bakalım nasıl bir takvim ve tedavi uygularsa canım
bartek benimde aklımda canım inşallah iyidir ama bu süreç çok zor gerçekten
olmayınca dünyan yıkılıyo:50::50:
yaşadım ama ikinciyi yaşatmasın ilkinde ne olduğunu bilmiyosun
ikinci daha büyük yıkım olur benim için
hayırlısı tabiki mevlam ne derse o :16::16::16:
çok sormak ne demek :1: birbirimizi merak ediyoruz tabiki:34::34:
inşallah daha güzel haberler veririm

Kizlar cok sukur benimde bebegim dogdu.. Sabah suyum geldi normal dogum icin geldik ama bebegim kakasıni yapmış suyumla birlikte geldi kakası cok sukur ikimizde iyiyiz epidural oldu sabah 9. 20 de dogdu 3 cm açılmam vardi ama kısmet boyleymis.. Cok sukur ikimzde iyiyiz..ayrıntıları sonra anlatırım.. Hepinizi öpüyorum arkadaslar :)) bu arada annelik SUPPPPERRRR bı duygu :))

Kizlar cok sukur benimde bebegim dogdu.. Sabah suyum geldi normal dogum icin geldik ama bebegim kakasıni yapmış suyumla birlikte geldi kakası cok sukur ikimizde iyiyiz epidural oldu sabah 9. 20 de dogdu 3 cm açılmam vardi ama kısmet boyleymis.. Cok sukur ikimzde iyiyiz..ayrıntıları sonra anlatırım.. Hepinizi öpüyorum arkadaslar :)) bu arada annelik SUPPPPERRRR bı duygu :))
Gozun aydin cnm Rabbim saglikcakla buyutmeyi nasip etsin ins:16:

Çok şükür sağlıkla geldi ya tebrik ederim canım :48:

Canım gözün aydın. Çok sevindim..güzel günler yaşamanız dileği ile

Ayrintilari 4 gözle bekliyorum. Gozunuzaydin.darisi tum isteyenlere ..

:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: bunlar taze annemiz için :71: :71: :71: ismini karar verdimiydiniz

amann öteki konuna cevap yazacakken dogurdugunu okudum çok mutlu oldum...
tebrik ederim canım benim rabbim analı babalı büyütsün...:nazar::nazar::nazar::71::71:
benimkide yapmıştı kakasını...ama benim hiç açılmam olmamıştı tabi:))
ayrıntıları bekliyoruz ismi ne oldu....

kızlar orkide iyimiş dün görüşmüştük günden güne daha da iyi olacak inşallah

Arca cok sevindim canim. Sonunda bebis geldi kucagina. Allah anali bbali buyutsun.

Biz bugün kontrole gittik. Bebegimi gordum. 970 gr olmus. Cok yakisikli gorunuyordu :) evden cikmak yasak hala. Onlem amacli. Doktorum alisverisini 30. Haftadan sonraya birak dedi. Fazla yorulmamam gerekiyormus. İlaca devam ediyorum. Yalniz patlicam yakinda evde oturmaktan. :52:

Aaaa:53::53::46::46::46::46::46:,,,gözünüz Aydın olsun canım çookk sevindim ,Allah analı babalı uzun ömürler nasip etsin inşallah ,:) doğum normalmi oldu canım ? Kaç kilo doğdu tombik? Ne güzel duygu dimi arcacım :16:

Back
X