- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 904430
Buda benim cadı :) 3.350gr toparlanmış hali ,2.500gr eve gelmiştik ,bugün itibariyle 1 aylık oldu
Kizlar cok sukur benimde bebegim dogdu.. Sabah suyum geldi normal dogum icin geldik ama bebegim kakasıni yapmış suyumla birlikte geldi kakası cok sukur ikimizde iyiyiz epidural oldu sabah 9. 20 de dogdu 3 cm açılmam vardi ama kısmet boyleymis.. Cok sukur ikimzde iyiyiz..ayrıntıları sonra anlatırım.. Hepinizi öpüyorum arkadaslar :)) bu arada annelik SUPPPPERRRR bı duygu :))
meltemcim iyi olmanıza sevindimArca cok sevindim canim. Sonunda bebis geldi kucagina. Allah anali bbali buyutsun.
Biz bugün kontrole gittik. Bebegimi gordum. 970 gr olmus. Cok yakisikli gorunuyordu :) evden cikmak yasak hala. Onlem amacli. Doktorum alisverisini 30. Haftadan sonraya birak dedi. Fazla yorulmamam gerekiyormus. İlaca devam ediyorum. Yalniz patlicam yakinda evde oturmaktan.![]()
Eki Görüntüle 904430
Buda benim cadı :) 3.350gr toparlanmış hali ,2.500gr eve gelmiştik ,bugün itibariyle 1 aylık oldu
Eki Görüntüle 904430
ooyy maşaALLAH barekALLAH MEVLA nur etsin inşaALLAH yerim seni ben cimcimee. darısı başıma ben hala doğuramadım kızlar :/Eki Görüntüle 904430
Eki Görüntüle 904430
Öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz icin.. Allah evladı olmayan arkadaslarıma evlat olan arkadaslarımın bebeginede saglikli uzun ömür versin..19 Aralık persembe gunu sabah saat 7 de cok az bı sanciyla uyandım ama ishal sancısı gibiydi.sonra birden bı akıntı gibi bıse geldi Acaba normal akıntımı die bakım dedim uzandığım yerden cok acik kahverengiydi hemen yataktan fırladım tuvalete gidenekadar az miktarda ama pijamamida batıracak kadar kahverengi şeffaf renkte su akmaya devam ediyordu sonra havlu koydum yavaş yavaş hazırlanim derken sanci kendini belli etmeye basladi zaten annemle teyzem Bizdeydi onlar benden daha telasliydi hava cok sisliydi bı an once hazırlanip çıkalım dedik esım telaşli ama bize sakın görünmeye çalışıyordu sonra 20 dk icinde hastaneye gittik..daha mesayi başlamamıştı hemen nst ye bağladılar 20 dk o surdu sonra sanci fazla yok ama bı alttan bakalım dediler ebeler geldi yanıma 3 cm açıklık var ama bebek kakasını yapmış dedi cunku artık yeşil kahve akmaya başlamıştı hemen acil sezeryana aldılar ama kizlar resmen oluyorum sandim bebek kanalda die heryerime bastırdılar kaburga kısmına felan oralar uyusuk degil die canım cok yandı bide cok uzun surdu.. 9.20 de bebegim dogdu ben 45 dk daha ameliyatta kaldım yağ bezesi gibi bişeyler görmüşler onları aldılar ama ben Perişan haldeyim yeter bitsin artık yalvariyordum resmen uyutun dicektim..canım yanmaya midem ağrımaya başlamıştı artık neyse ki bebeğimde bende sonunda iyiydik cok sukur simdi evimizdeyiz yanımda yatıyor suan 3 gun felaket bas ağrısı çektim ama herseye değermiş annelik :)) benden şimdilik bu kadar kıslar daha sonra sık girmeye baslarim artık :))
Bekledik bekledik en sonu da gelddi
Peki adını ne koydunuz canım
İKRA GÜNEŞ teyzesi :))
Kızımızı kaybettik. Tarifi olmayan bir acı imiş. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Dayanması çok zor. 1 hafta önce bu gece doğum sancıları çekiyor tarifi olmayan bir mutluluk vardı.![]()
Öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz icin.. Allah evladı olmayan arkadaslarıma evlat olan arkadaslarımın bebeginede saglikli uzun ömür versin..19 Aralık persembe gunu sabah saat 7 de cok az bı sanciyla uyandım ama ishal sancısı gibiydi.sonra birden bı akıntı gibi bıse geldi Acaba normal akıntımı die bakım dedim uzandığım yerden cok acik kahverengiydi hemen yataktan fırladım tuvalete gidenekadar az miktarda ama pijamamida batıracak kadar kahverengi şeffaf renkte su akmaya devam ediyordu sonra havlu koydum yavaş yavaş hazırlanim derken sanci kendini belli etmeye basladi zaten annemle teyzem Bizdeydi onlar benden daha telasliydi hava cok sisliydi bı an once hazırlanip çıkalım dedik esım telaşli ama bize sakın görünmeye çalışıyordu sonra 20 dk icinde hastaneye gittik..daha mesayi başlamamıştı hemen nst ye bağladılar 20 dk o surdu sonra sanci fazla yok ama bı alttan bakalım dediler ebeler geldi yanıma 3 cm açıklık var ama bebek kakasını yapmış dedi cunku artık yeşil kahve akmaya başlamıştı hemen acil sezeryana aldılar ama kizlar resmen oluyorum sandim bebek kanalda die heryerime bastırdılar kaburga kısmına felan oralar uyusuk degil die canım cok yandı bide cok uzun surdu.. 9.20 de bebegim dogdu ben 45 dk daha ameliyatta kaldım yağ bezesi gibi bişeyler görmüşler onları aldılar ama ben Perişan haldeyim yeter bitsin artık yalvariyordum resmen uyutun dicektim..canım yanmaya midem ağrımaya başlamıştı artık neyse ki bebeğimde bende sonunda iyiydik cok sukur simdi evimizdeyiz yanımda yatıyor suan 3 gun felaket bas ağrısı çektim ama herseye değermiş annelik :)) benden şimdilik bu kadar kıslar daha sonra sık girmeye baslarim artık :))
Bu arada bebegim 3500 kılo 50.5 cm dogdu :))
Hepinizeee selam saygi ve sevgilerimi iletiyorumm ♥♥♥♥♥♥♥
nerelerdesin kızzz neler yapıyon...kızın nasıl...
Merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. 9 gündür evde birlikteyiz. Dünyanın en güzel seyi evlatmis gerçekten. Allah dileyen kimsenin kucağıni boş bırakmasın bu kokuyu hayırlısı ile tattirsin
İKRA GÜNEŞ teyzesi :))