hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlar , 2 gün oldu işe başladım kızım ben eve gidene kadar ne sağdığım sütü ne yogurtu ne meyveyi agzına bişey almıyomuş, ne zaman yemek vermeye kalksalar zaten başlıyomuş aglamaya dışarı geiyolar günde 1-2 inş. bir an önce düzelir..

sizler nasılsınız berceste hayırlı olsun inş. güzel haberlerinide ver bekliyoruz...

violem miran büyüüş kız maşallah düzen derken benim kız gündüz hiç uyumaz ama gece uykusu var başından beride öyle desem yeri ....

günaydın kızlar , 2 gün oldu işe başladım kızım ben eve gidene kadar ne sağdığım sütü ne yogurtu ne meyveyi agzına bişey almıyomuş, ne zaman yemek vermeye kalksalar zaten başlıyomuş aglamaya dışarı geiyolar günde 1-2 inş. bir an önce düzelir..

sizler nasılsınız berceste hayırlı olsun inş. güzel haberlerinide ver bekliyoruz...

violem miran büyüüş kız maşallah düzen derken benim kız gündüz hiç uyumaz ama gece uykusu var başından beride öyle desem yeri ....
Yanina mi getiriyorlar bebisini.kim bakiyor keske calistigin yerde bir kreş gibi bir yer olsa ne guzel olur

Yanina mi getiriyorlar bebisini.kim bakiyor keske calistigin yerde bir kreş gibi bir yer olsa ne guzel olur

yok canım öğlene kadar çalışıyorum dün arı mama almıştım yemiş bugünde elma rendele dedim akşam ben armutla verdim zaten yediği 3-4 kasık bişey , kreş o kadar küçük çocuğu almaz zaten kreş te yok keşke açsalar ben 2 yaştan sonra vermek istiyorum özel anaokulu var burda bi dünya para istiyolar aylık 600 ekstra ihtiyaçlarda cabası her ay 700-800 sulanıyo millet buda geçen seneki fiyat bu sene noldu bimiyom..............

orki naber kız ahmet cıldırttı galiba seni :)

naber kızlar nasılsınız ne zamandır yazamadım size çok kötüydüm annemdeydim. bugün biraz daha iyiydim eve geldim. mide bulantıları hiç bişey yiyememek ne kadar da zormuş anneliğin ilk zorluklarını yaşıyorum sanırım ama bebeğimin sağlıklı olması tüm bu zorlukları hafifletiyor. :16:

Canım nasılsın. Ne zaman test yapıcaklar.merak ettim seni. .

naber kızlar nasılsınız ne zamandır yazamadım size çok kötüydüm annemdeydim. bugün biraz daha iyiydim eve geldim. mide bulantıları hiç bişey yiyememek ne kadar da zormuş anneliğin ilk zorluklarını yaşıyorum sanırım ama bebeğimin sağlıklı olması tüm bu zorlukları hafifletiyor. :16:

Bulantılar 2 haftaya filan geçer canım . sende hamişliğin tadını çıkarırsın..:16:

kızlar hiç iyi değilim inşallah tutmuştur ama hissetmiyorum bişeycik
yarın güzel haberler vermek isterdim ama ben salağı bugün idrar testi yaptım
ve kocaman bir tek çizgi neyse herşeyin hayırlısı diye çıktım yola kızlar hayırlısı buymuş demekki
yinede yarın kan testi yaptıracam

kızlar hiç iyi değilim inşallah tutmuştur ama hissetmiyorum bişeycik
yarın güzel haberler vermek isterdim ama ben salağı bugün idrar testi yaptım
ve kocaman bir tek çizgi neyse herşeyin hayırlısı diye çıktım yola kızlar hayırlısı buymuş demekki
yinede yarın kan testi yaptıracam

Canim benim yaaa
Idrarda çıkmamış olabilir daha erken moral bozma hemen.
Heyecanla bekliyoruz kan sonucunu iyi olacak inşallah. ...

Back
X