Bercestemmmmmmamin canım bugün lekelenmem oldu inşallah yerleşiyordur meleğim
bugün 5. gün transferden sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bercestemmmmmmamin canım bugün lekelenmem oldu inşallah yerleşiyordur meleğim
bugün 5. gün transferden sonra
Bercestemmmmmm![]()
paşa geliyor inşallah
Yanina mi getiriyorlar bebisini.kim bakiyor keske calistigin yerde bir kreş gibi bir yer olsa ne guzel olurgünaydın kızlar , 2 gün oldu işe başladım kızım ben eve gidene kadar ne sağdığım sütü ne yogurtu ne meyveyi agzına bişey almıyomuş, ne zaman yemek vermeye kalksalar zaten başlıyomuş aglamaya dışarı geiyolar günde 1-2 inş. bir an önce düzelir..
sizler nasılsınız berceste hayırlı olsun inş. güzel haberlerinide ver bekliyoruz...
violem miran büyüüş kız maşallah düzen derken benim kız gündüz hiç uyumaz ama gece uykusu var başından beride öyle desem yeri ....
Yanina mi getiriyorlar bebisini.kim bakiyor keske calistigin yerde bir kreş gibi bir yer olsa ne guzel olur
naber kızlar nasılsınız ne zamandır yazamadım size çok kötüydüm annemdeydim. bugün biraz daha iyiydim eve geldim. mide bulantıları hiç bişey yiyememek ne kadar da zormuş anneliğin ilk zorluklarını yaşıyorum sanırım ama bebeğimin sağlıklı olması tüm bu zorlukları hafifletiyor.![]()
kızlar hiç iyi değilim inşallah tutmuştur ama hissetmiyorum bişeycik
yarın güzel haberler vermek isterdim ama ben salağı bugün idrar testi yaptım
ve kocaman bir tek çizgi neyse herşeyin hayırlısı diye çıktım yola kızlar hayırlısı buymuş demekki
yinede yarın kan testi yaptıracam
cnm ya hayirlisi gercekten ama bu olmayacak anlamina gelmiyor demekki hala dua vaktindesin. Ins yakinda da cvp bulucak dualar. moralini hep yuksek tutmaya calis inskızlar sonucum negatif hayırlısı buymuş
kızlar sonucum negatif hayırlısı buymuş
kızlar sonucum negatif hayırlısı buymuş