hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım öncelikle çok geçmiş olsun ama düşüğün bir ayağı içerde derler inşallah çok fazla bekletmez meleğin seni:16:
benim süreeç çok uzun canım bende rezerv azlığı var tüplerimde tıkalı
iki yıldır iki defa tüp denedim negatif sonuç aldım 5 yıllık evliyim bu aralar biraz uzaklaştım bebek düşüncesinden
inşallah biraz dinleneyim yine atlayacam yeni serüvenlere
ama senin durumun daha iyi içünkü hamile kalabiliyorsun canım
inşallah tez zamanda hamiş kalırsın canım

İnsallah bercestecim Rabbim isteyen herkese nasip eder. İlk basta uzulmustuk dusuk oldugu icin dedigin gibi hamile kalabildigimi gorduk elhamdulillah.insallah ismen dua edelim birbirimize. Tabi birde yas ilerleyince insan daha stres oluyor. Ben 24 yasindayim. Sen kac yasindasin. Peki tuplerinin acilmasi icin ameliyat olunuyor galiba. İnsallh senin de en hayirli zamanda olur. Rabbim yarattigi agaci meyvesiz birakmazmis

İnsallah bercestecim Rabbim isteyen herkese nasip eder. İlk basta uzulmustuk dusuk oldugu icin dedigin gibi hamile kalabildigimi gorduk elhamdulillah.insallah ismen dua edelim birbirimize. Tabi birde yas ilerleyince insan daha stres oluyor. Ben 24 yasindayim. Sen kac yasindasin. Peki tuplerinin acilmasi icin ameliyat olunuyor galiba. İnsallh senin de en hayirli zamanda olur. Rabbim yarattigi agaci meyvesiz birakmazmis

daha çok gençsin canım ben 34 yaşındayım
tüplerimi kendim kapattırdım sıvı oluşuyordu
inşallah canım inşallah meyvesiz kalmayız :16:

daha çok gençsin canım ben 34 yaşındayım
tüplerimi kendim kapattırdım sıvı oluşuyordu
inşallah canım inşallah meyvesiz kalmayız :16:

Umudumuzu veinancimizi hic yitirmeyelim ve Rabbimden hakkiyla istemeyi bilelim insallah

Kizlar ben size kızımın 2 adet dişi nin patlak verdiğini yazdım mu :16: bardaktan su icerken tık tik diye ses çıkarıyor...Allahim bu guzel mutlulugu tum isteyen annelere nasip eder insallah.kızımın her gözünün icine baktigimda dualarimdasiniz.

Kizlar ben size kızımın 2 adet dişi nin patlak verdiğini yazdım mu :16: bardaktan su icerken tık tik diye ses çıkarıyor...Allahim bu guzel mutlulugu tum isteyen annelere nasip eder insallah.kızımın her gözünün icine baktigimda dualarimdasiniz.

Amin Canim inşallah.
Bizde hastayiz çok. Yavrumun bogazlari ve kulağı kızarmış. Malesef antibiyotik kullanmaya başladı. Iki gecedir hiç uyumuyoruz:(((((

Ayy insallah eski bereketli gunlerimize doneriz.cemremin bercestemin tumetimin halaylarini cekeriz..eltinin cocuklari kac yasinda
Canim ya yeni gördüm atlamisim.kusura bakma. Amin inşallah en kisa surede çekilsin halaylar inşallah...
Eltimin iki kizi var. Biri 4 yaşında digeri yavuzemreden 45gun büyük:)))
hıım gezdiniz mi bakiim bugün?

valla ilişki sonrası olduğu için şüpheli bi durum tabi. vajinal tahrişe bağlı da olabilir yerleşme de olabilir. biz güzel olanı düşünelim. inşallah hamilesindir. haber ver bize:51:

:16::16::36::36::36::21::21::21::emir_bebek::29::29: ooo hır güüür çook güzel. iyi eğlenceler:1::1:

Canim eğlence kabusa döndü. Hasta olmuş kizi ve malesef benim oğluma geçti. ..

Kızlar az önce çok üzücü bir haber aldim. Cemrenin kocası ağır bir kaza geçirmiş. Bugün yogun bakimda 4. günüymus. Vücudun pek çok yerinde omurgada kırık varmış. Bugün solunum cihazına baglamışlar. Cok dua edelim. Allah sifa versin

Kızlar az önce çok üzücü bir haber aldim. Cemrenin kocası ağır bir kaza geçirmiş. Bugün yogun bakimda 4. günüymus. Vücudun pek çok yerinde omurgada kırık varmış. Bugün solunum cihazına baglamışlar. Cok dua edelim. Allah sifa versin

Arkadaşı tanımıyorum ama okuyunca çok üzüldüm.
Dua da ettim.Yüce Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah çok zor bi durum :-(

[UOTE=orkide2;35231332]Kızlar az önce çok üzücü bir haber aldim. Cemrenin kocası ağır bir kaza geçirmiş. Bugün yogun bakimda 4. günüymus. Vücudun pek çok yerinde omurgada kırık varmış. Bugün solunum cihazına baglamışlar. Cok dua edelim. Allah sifa versin[/QUOTE]

Ne diyorsun sen orkimmm.rabbim yardımcıları olsun.cok üzüldüm allah sifa versin inşallah . bütün dualarim cemremle.bizleri haberdar et canim haber alirsan. cok merak ederim.

Meraba arkadaslar Allah orkidenin kocadina sifa versin insallah tez zamanda sagligina ksvusur. Allahim onu ailesine bagislasin

inanmıyorum ALLAHIM KOCASINI CEMREYE BAĞIŞLASIN inşallah
çok üzüldüm hemde çok dualarım cemre ve eşiyle inşallah

Meraba arkadaslar Allah orkidenin kocasina sifa versin insallah tez zamanda sagligina ksvusur. Allahim onu ailesine bagislasin

Kusura bakma orkide cemre yazacagima senin ismini yazmisim farkinda olmadan mesaji senden okudugum icin oyle oldu galiba

rabbim şifa versin sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin cemreyede güç kuvvet canım dualarımızdasın .....

haberler inşallah iyidir orkiim:26: çok merak ediyorum canım
bizi merakta bırakma acil şifalar diliyorum ben
Allahım cemreme bağışlasın eşini :26:

Kizlar nasilsiniz.
Tadimiz da kalmadi.cemremi de cok merak ediyorum.
Orkidem haber var mi acaba...
Rabbim sifa verir inşallah tez vakitte.
Neler yapıyorsunuz sizler iyisiniz dimi.arada kandinizden haberler verin.

Günaydın kızlar
Orkim yazmış neyle mücadele ettiğimi:( canimdan can gitti.insanin sevdigiyle sinanmasi çok zormus Allahım kimseye yasatmasin. Iyi dilekleriniz için çok sağolun dualarinizi eksik etmeyin lütfen. Eşimin durumu hala kritik bugün 15 gün oldu hala solunum cihazına bağlı hafta ici Allahın izniyle ilk ameliyatını olacak.hep dua edin nolur:(

Back
X