hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar
Orkim yazmış neyle mücadele ettiğimi:( canimdan can gitti.insanin sevdigiyle sinanmasi çok zormus Allahım kimseye yasatmasin. Iyi dilekleriniz için çok sağolun dualarinizi eksik etmeyin lütfen. Eşimin durumu hala kritik bugün 15 gün oldu hala solunum cihazına bağlı hafta ici Allahın izniyle ilk ameliyatını olacak.hep dua edin nolur:(

Canim benim bütün dualarim seninle.hersey iyi olacak inşallah. Bizi habersiz bırakma.

Günaydın kızlar
Orkim yazmış neyle mücadele ettiğimi:( canimdan can gitti.insanin sevdigiyle sinanmasi çok zormus Allahım kimseye yasatmasin. Iyi dilekleriniz için çok sağolun dualarinizi eksik etmeyin lütfen. Eşimin durumu hala kritik bugün 15 gün oldu hala solunum cihazına bağlı hafta ici Allahın izniyle ilk ameliyatını olacak.hep dua edin nolur:(
Cnm bnm Rabbm sifalar versn. Ins hemen toparlanir eski sagligina kavusur esin. Dualarimdasiniz

Günaydın kızlar

cemreeemmm Allahım acil şifalar versin inşallah bugünleri atlatırsınız hemen
ameliyatıda güzel geçecek inşallah kötü şeyler yerini güzelliklere bıraksın inşallah dualarım senin ve eşinle

Günaydın kızlar
Cemremm cok gecmisler olsun.tez vakitte iyilesir inşallah..seni aradim ama musait degildin dualrimdasiniz allaha emanet olun

arkadaşlar merhaba,

5 haftalık hamileyim.

bchg testim 765,16 çıktı ama kese henüz görünmedi.
ayrıca forumda bakıyorum 5 haftalık hamileler 2000-2500 gibi değerlerden bahsediyorlar.Benim değerim cok m küçük acaba bilen varmı
:18:

arkadaşlar merhaba,

5 haftalık hamileyim.

ayrıca forumda bakıyorum 5 haftalık hamileler 2000-2500 gibi değerlerden bahsediyorlar.Benim değerim cok m küçük acaba bilen varmı

Tebrikler canim.rabbim tamamina erdirsin inşaallah. Degerin gayet iyi bence benim de ilk ogrendigimde 4+da yani degerim 185 falandi sanirim.haftaya görürsün keseni büyük ihtimal.tekrar hayirli olsun.

arkadaşlar merhaba,

5 haftalık hamileyim.

Gozunuzaydin.hayırlı olsun.kesenin bu beta ile gozukmemesi normal.6000 de falan olmasi lazim.sen 5 haftalik olduguna nerdeb karar verdin.betan gayet iyi

Tebrikler canim.rabbim tamamina erdirsin inşaallah. Degerin gayet iyi bence benim de ilk ogrendigimde 4+da yani degerim 185 falandi sanirim.haftaya görürsün keseni büyük ihtimal.tekrar hayirli olsun.

bugün tekrarladık 1451 çıktı çok şükür.Doktor keseyi haftaya görebiliriz dedi. teşekkür ederim cevabın için.

Günaydın kızlar

dualarımız sizinle canım

Hepinize umut dolu günaydinlar
esım arka arkaya ameliyatlar oldu önce omurga sonra leğen kemiği ameliyati.yogun bakımdan haftalar sonra çıktı. Şimdi yanımda. Ona sıkı sıkı sarilamasam da şuan yanımda ona dokunabiliyorum kokusunu alabiliyorum. Süreç uzun ama Allahım onu bana bağışladı. ..Öpüyorum hepinizi

Hepinize umut dolu günaydinlar
esım arka arkaya ameliyatlar oldu önce omurga sonra leğen kemiği ameliyati.yogun bakımdan haftalar sonra çıktı. Şimdi yanımda. Ona sıkı sıkı sarilamasam da şuan yanımda ona dokunabiliyorum kokusunu alabiliyorum. Süreç uzun ama Allahım onu bana bağışladı. ..Öpüyorum hepinizi

canım çok sevindim dualarımız kabul oldu
inşallah hiçbir sıkıntısı olmadan kalkar ayağa Allah şifa versin
çok mutluyum canım yinede arada haber ver bize

Cemrem inanmıyorum şok oldum. .çok geçmiş olsun güzelim. .Allah bir daha yaşatmasın. .şimdi nasıl eşin iyimi..yaz arada lütfen..
Diğer kızlar nasılsınız? Her kes iyidir in şa Allah. ..

Cemrem inanmıyorum şok oldum. .çok geçmiş olsun güzelim. .Allah bir daha yaşatmasın. .şimdi nasıl eşin iyimi..yaz arada lütfen..
Diğer kızlar nasılsınız? Her kes iyidir in şa Allah. ..
Kuzu biz ıyıyız sukurler olsun sen napıyon ıyımısın bir gittin ama dönüşünü beklerln seni çok merak.ettim

Back
X