hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canim bebek düştü yine. Çikolata kisti için de bir sonraki adet dönemini bekleyip ona göre takip edeceğiz 6 cm den büyükleri laparoskopi yle içini boşaltiyoruz dedi. Bir de bu kist hamile kalmayi engelleyebiliyormus ama sen iki defa hamile kalıyorsun devamı gelmiyor bunun araştırmasını yapalım dedi genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptircaz canım. InsALLAH onlarda da bir şey çıkmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim gecmis olsun.rabbim aynı sıkıntıyi tekrar yasatmasin. Saraçoğlu nun kurlerini kullanmak istiyorsan tavsiye ederim.bende kullandim bozuk olan hormonlarim duzelmisti.dikkat etmen gereken bazu durumlarda tek kür yeterli olmuyor senin durumunda belki sogan kurunun devaminds baska bisey de yapmak gerekiyor olabilir onu iui arastir derim.

saliham 11 aylik oldu bir aydir yürüyor. anne gel ver kelimlerini kullaniyor. arada dede ye benzer bişey de soyluyor. sizlerle yogunnn bir sekilde sohbet etmeyi ozledim

canim gecmis olsun.rabbim aynı sıkıntıyi tekrar yasatmasin. Saraçoğlu nun kurlerini kullanmak istiyorsan tavsiye ederim.bende kullandim bozuk olan hormonlarim duzelmisti.dikkat etmen gereken bazu durumlarda tek kür yeterli olmuyor senin durumunda belki sogan kurunun devaminds baska bisey de yapmak gerekiyor olabilir onu iui arastir derim.
Sağolasın rumeysacim ben saracoglunun danışmanlık yerini aradım sordum. 15 gün soğan kürü 15 gün de testere dişli aslan pencesi kürünü uygulayacağım şifa niyetine insALLAH iyi olur.

slm kızlar nasılsınız bakem kk bile değişmiş çalışıyo olunca hiç vaktim olup bakamıyorum buraya nabersiniz bakem

20140902_151522.webp
Buda bugünden bir kare:):))

Oğlum Yavuz Emrem 1 yaşında kızlar.
Bugün oğluma doğumgünü yaptım

sağlıkla hayırlı bi evlat olarak nice doğum günleri görün inşallah maşallah doldurdu yaşını resimde çok tatlı :KK15::KK15: , ay bizde az kaldı 2 ay yok rümüşten heveslendim bi ara malzeme alırsam kızıma tütü yapcam bende :KK66: bu ara bez bebek yapmakla meşgulüm kızımın hem ilk bebeği hemde bez bebeği olacak inş korkmazsa tabi :KK48::KK48::KK48:

sağlıkla hayırlı bi evlat olarak nice doğum günleri görün inşallah maşallah doldurdu yaşını resimde çok tatlı :KK15::KK15: , ay bizde az kaldı 2 ay yok rümüşten heveslendim bi ara malzeme alırsam kızıma tütü yapcam bende :KK66: bu ara bez bebek yapmakla meşgulüm kızımın hem ilk bebeği hemde bez bebeği olacak inş korkmazsa tabi :KK48::KK48::KK48:

Cok sagol canim benim.
Seninkide az kalmis.
Bez bebek güzel fikir.kormaz kiz niye korksun:))))
Zaman çabucak akıp geçiyor birsene nasıl gecti anlamadim valla.

Cok sagol canim benim.
Seninkide az kalmis.
Bez bebek güzel fikir.kormaz kiz niye korksun:))))
Zaman çabucak akıp geçiyor birsene nasıl gecti anlamadim valla.

ya belli olmuyo bunlara elektrik süpürgesinden korkmayıp hatta tepesine çıkıyodu bu ara sesli çalışan herşeyden korkuyo , ama bez bebekten korkmadı kolunu bacağını ayırmaya çalışıyo :)

ya belli olmuyo bunlara elektrik süpürgesinden korkmayıp hatta tepesine çıkıyodu bu ara sesli çalışan herşeyden korkuyo , ama bez bebekten korkmadı kolunu bacağını ayırmaya çalışıyo :)
:))))aynen.
Benimki de elektirili süpürge den kormuyo hatta ben supururken peşinde dolaşıyor ama küçük sarjli süpürge den fazlasıyla korkuyo kaçacak delik ariyor resmen

:))))aynen.
Benimki de elektirili süpürge den kormuyo hatta ben supururken peşinde dolaşıyor ama küçük sarjli süpürge den fazlasıyla korkuyo kaçacak delik ariyor resmen
benimki kaçmıyo oturduğu yerde gözüme bakarak ağlıyo ki gel beni al önceden gelir tekerlerini falan oynardı tepesine çıkardı şimdi kucağıma alıp süpürüyom zaten %90 kucakta geziyoz çalışıyo olunca paçamdan ayrılmıyo tv oyuncakta sevmiyo

benimki kaçmıyo oturduğu yerde gözüme bakarak ağlıyo ki gel beni al önceden gelir tekerlerini falan oynardı tepesine çıkardı şimdi kucağıma alıp süpürüyom zaten %90 kucakta geziyoz çalışıyo olunca paçamdan ayrılmıyo tv oyuncakta sevmiyo
Kiyamam yaaa seni ozluyor o zaman çok.birakip gitme diye dibine dibine giriyordur o ozaman yavrum benim

Kiyamam yaaa seni ozluyor o zaman çok.birakip gitme diye dibine dibine giriyordur o ozaman yavrum benim
hede nasıl yaşamım eve gelince üstümü değişmek için bile yere koyamıyom resmen 2 saate yakın kucak kucagayız sonra anlıyo gitmiyeceğimi iniyo yere , şuan düşünmüyom ama bi gün 2. yi istersem kesin ücretsiz alcam çok küçük bıraktım melegimi bakıcılara :(

hede nasıl yaşamım eve gelince üstümü değişmek için bile yere koyamıyom resmen 2 saate yakın kucak kucagayız sonra anlıyo gitmiyeceğimi iniyo yere , şuan düşünmüyom ama bi gün 2. yi istersem kesin ücretsiz alcam çok küçük bıraktım melegimi bakıcılara :KK43:
Amannn kiyamam yaaa nasil duygulandim şuan anlatamam yani.
Calisinca zor rabbim kolaylik versin inşaallah...
Ben iki saatlik bir isimi gormeye gidiyorum üstelik babasına bırakıyorum dönüşte nasil sevinerek karşılıyor beni anlatamam seninkini düşünemiyorum bile...

Amannn kiyamam yaaa nasil duygulandim şuan anlatamam yani.
Calisinca zor rabbim kolaylik versin inşaallah...
Ben iki saatlik bir isimi gormeye gidiyorum üstelik babasına bırakıyorum dönüşte nasil sevinerek karşılıyor beni anlatamam seninkini düşünemiyorum bile...
gördümü zaten ayyyy diye bağırıryo çırpınıyo gelcem diye , kv ye uğruyom halası falan var birine kucağımda gülüyo uzatsam boynuma sarılıyo gitmem diye çok zor ki daha tam akıllanmadılar o zaman napcaz bilmem

Back
X