Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah cadi kızına:)))))
Benim oğlan da emeklemedi şu sıralar yürüme peşinde. Durucuk yapiyo 3 4 adim atiyo kendisi.hala uyku sorunumuz var ramazan diye suyuna gidiyorum ama ramazandan sonra hale yola koyacam inşaallah. Çekilmez hal aldi düzeleceğine daha da dayanilmaz hal aldi.adamla ayri kaldik o derecede yani.bir disimiz çıktı daha.bizden de böyle.
Ne kadar güzel telaslar bunlar. Inşallah birgün bizde yaşarız bu güzel telaşlari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaşlar. Ben hamileyimmmmm. Adetim 3 gün gecmisti bayramda acilden tahlil yaptirdik. Değeri 95 çıktı. Doktor bir hafta sonra tekrarlayın dedi. Bu ikinci hamileligim olacak inşallah. Ilki düşük olmuştu. Pazartesi günü doktora gideceğiz bakalım ne diyecek. Bu defa ilk hamileligime göre daha sakin ve temkinli davranacagim. Çünkü ilkinde çok uzulmustum inşallah bu bebeğimiz bizimle kalır hayirlisiyla. Bir de ben su anda hicbirsey hissetmiyorum daha erken oldugu icin mi acaba. Inşallah dua edelim birbirimize.
Tabrikler canım.
Rabbim tamamini erdirsin inşaallah. Daha çok yeni birseyler hissetmiyorum diye üzme kendini. Hayirli olsun.
Arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu oğrenmistim. Doktor diş gebelik olabilir dedi. Bir de sol tarafimda çikolata kisti varmış 2 cm. Moralim bozuldu üzüldüm ama bunun tedavisi var heralde değil mi. Bu konuda birsey bilen var mı
Tatlım ne oldu ne durumdasin.
Canim bebek düştü yine. Çikolata kisti için de bir sonraki adet dönemini bekleyip ona göre takip edeceğiz 6 cm den büyükleri laparoskopi yle içini boşaltiyoruz dedi. Bir de bu kist hamile kalmayi engelleyebiliyormus ama sen iki defa hamile kalıyorsun devamı gelmiyor bunun araştırmasını yapalım dedi genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptircaz canım. InsALLAH onlarda da bir şey çıkmaz.
Çok geçmiş olsun canım.
Sıkma sakin canini ne güzel bak doktorun da arastirma pesinde hayirlisi olsun
kilo verisin ne durumda.selam kızlarr nabersiniz ben tatilde memleketteyim arada gelebiliyorum canlarım
herşey güzel bende
inşallah sizlerde iyisinizdir sizleri çok öpüyorum kızlar